Jebala vas politika, dobili smo ?e bronasto kolajno v mo?tvenih poletih. ?koda da ni ?e Prevca v ekipi (namesto Damjana logi?no), potem bi bilo marsikaj mo?no!
est sm ?ele dobr iz ?ihta pr?u ... zdej pa sam ?e vaservago u?gem pa sm gotov to 4h 5h ... jo?a tm okol pol 6h 6h me lohk pokli?e? za kk?nga ravbarja al pa furmana da gremo se me je ?ef usmilu pa mi dou frej vikend
Zmenen maestro, pa ?e Matejko bi se lahko malo prikazal med ljudi, hehe.
@Boss - jezt sem imel socialni tip roadsterja (Miato NA), pa kolkor mi je ta avto po?astil enega veselja in zadovoljstva, to mu ne pozabim nikoli. Tudi tete, ko sem jih noter ukrcal, kaj jim je bila to morala se peljat, hehe. :mi pijemoo:
Se ti spla?a malo pogledat za kakim tak?nim avto?kom (ali pa npr. S2000), konec koncev si od mene vi?ji le za kaka 2 ali 3 cm, pa sem se jaz kar prijetno vozil z njo (ima pa NB ?e kar nekaj manj placa, te?je sem se namestil v njej, NC mi pa ni poznana).
Meni so enih 10 let nazaj pod smu?i??em Pohorje na ubogem Golfu II polomili oba prednja brisalca, pa? LJ registrska jim je bila o?itno zelo simpati?na, res poteza vredna vsega spo?tovanja!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jebala vas politika, dobili smo ?e bronasto kolajno v mo?tvenih poletih. ?koda da ni ?e Prevca v ekipi (namesto Damjana logi?no), potem bi bilo marsikaj mo?no!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani