Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Jebala vas politika, dobili smo ?e bronasto kolajno v mo?tvenih poletih. ?koda da ni ?e Prevca v ekipi (namesto Damjana logi?no), potem bi bilo marsikaj mo?no! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vrjamem ja, no jaz ?e bi kupoval trojko bi jo ?elel z 1.8 motorjem (ali pa va?im 2.0 GTA), ki ga varjetno itak ni! :P

Matr Robi me je tok razveselil s svojo zmago in zlato kolajno v poletih, da ga gremo kr s kolegi dans orng za?urat, hehe. :jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Boss, - bolj?e bi bilo da se seli? v Jamralnik! :P

Prjatelco sem precej navdu?il za nakup Mazde3 1.4 ali 1.6 cca. 2005 letnika, pa da vidi kaj je to avto ne njen Likalnik Mehane dci! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

est sm ?ele dobr iz ?ihta pr?u ... zdej pa sam ?e vaservago u?gem pa sm gotov to 4h 5h ... jo?a tm okol pol 6h 6h me lohk pokli?e? za kk?nga ravbarja al pa furmana da gremo se me je ?ef usmilu pa mi dou frej vikend :bravo:

Zmenen maestro, pa ?e Matejko bi se lahko malo prikazal med ljudi, hehe. :jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Boss - jezt sem imel socialni tip roadsterja (Miato NA), pa kolkor mi je ta avto po?astil enega veselja in zadovoljstva, to mu ne pozabim nikoli. Tudi tete, ko sem jih noter ukrcal, kaj jim je bila to morala se peljat, hehe. :ljubezen::jupiii: :mi pijemoo:

Se ti spla?a malo pogledat za kakim tak?nim avto?kom (ali pa npr. S2000), konec koncev si od mene vi?ji le za kaka 2 ali 3 cm, pa sem se jaz kar prijetno vozil z njo (ima pa NB ?e kar nekaj manj placa, te?je sem se namestil v njej, NC mi pa ni poznana). :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa ne... sem neki mo?gane preve? fitnesiral zdej me pa glava boli. No ja vsaj avto je pa opran kar tud neki ?teje - zdej bo pa ziher de?. :(

Tle ?e kaplja! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Meni so enih 10 let nazaj pod smu?i??em Pohorje na ubogem Golfu II polomili oba prednja brisalca, pa? LJ registrska jim je bila o?itno zelo simpati?na, res poteza vredna vsega spo?tovanja! :notworth::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jures: jah pomoje ni blo ?e nikoli menano, tko da je original

uklopko: jah qwerti se je neki hvalu, da dela to, pa sm tut na to pomislu

kaj bi blo pol najbol?, da se pri ajvarju naro?im pa da probamo komplet ksenon zamenat, al bo treba lu?i menat?

Predlagam da ?e 1 let po?aka? in kupi? stroja ki ima fabr?ki ksenon ne neke home made sisteme! :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.