Kupil smo otro?ki sede?, pa ko smo ga zmontiral v voz, se ga zdej ne da odmontirat (mo?no da so krivi Reno pasovi ), neki se zagozdlo, bemumast, pa je kr orng firma, biv drag ko ?afran!
jest pa glih oglas dal..
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hm - Webber ima precej notranjih sovra?nikov oz. nezaveznikov, tako da njega nekako odpisujem po?asi, mi je pa totalno ?al Hamzudina, ki ma o?itno kanto od avta, kar me zelo
Torej (slej ko prej) zadnjo dirko dr?im pesti, da Ferdinandu zdr?i Fi?o, ker drga? zna kamot bit ?vabo prvak, kar pa ne vem kako bom sprejel (mu je pa sicer za priznat da Webbra skor ob vsaki priliki na?pona)!
P.S. - ko so po zvezah Webbru govorili da se mu avto nekoliko preve? segreva, sem takoj pomislu na kak?ne "ukaze" z boksov, da ga mal upo?asnijo in tako ?e naprej favorizirajo svojega Arijca!
Hamilton se je zgubu odkar ga ja o?e zapustil kot agent....in pol gre ?e izjavit da ne potrebuje Ferrarija? Fant je ?ist zabluzil, ko bo rekel McLaren adijo bo pa prosil za sede?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Za?trikal so se, Vettel ne more biti prvak ?e alonso ne odstopi......a je ferrari porihtal svoj avto, razen ce mu menjajo motor, pa je spet sposoben do 5. mesta prilest.
Ne razumem jih...
A je to Coda`di cavallo (nekje blizu San Teodoro) ali ?e ni?je dol?
Ker jaz ponavadi vidim ta otok zadaj (Tavolara in zadaj je ?e Molara)) bolj z sprednje strani?
Glede poti do Livorna je pa res ka?in it mimo Firenc in dol.Mi smo se tudi parkrat zafrknili in smo ?li po tej
"adrenalinski" cesti ,ki je polna ovinkov,tunelov,divjakov,kamionov in ostalih dogodiv??in.
Se ti bolj spla?a it (?e bo? ?e kdaj zalutal dol na Sardegnio) preko Verone,Modene,Parma,La Spezia do Livorna.
Je sicer nekaj dalj?a pot ampak cesta mnogo bolj?a , ful manj prometa in pride? prej dol.
Pa ?e Verono si lahko mimogrede ogleda?.
Porto San PAolo pri Tavolari, ja sej me je reseval TMC, sam na tej avtocesti je problem, ker ni alternative gre ?ez rovte....nazaj grede nedelja zjutraj ne bo panike po moje, pa gremo se Pisa, Lucca...
Skoraj smo zamudili trajekt! Pi*** taljanske, Bologna - odcep Pisa kod Firence (cca 100km) 3 ure, 5 min gas 130 na uro, 5 minut stali, 5 minut gas, 5 min stali......2 nesreci, 1 x crknjena Yariska, 1 x crknjena Alfa...!!!!!!
Nato sem moral kompenzirati od Firenc do Livorna do daske, in 2x tudi po desnem zaradi dveh dodatnih kretenov.
Pohvalil bi pa svoja otroka - brez solze, ko dva odrasla sprejela vso situacijo, tud to da znamo zamudit tezko pricakovan trajekt (bistvo za njiju)
no in porabo...z vsem na?tetim polnim avtom (ki je po?rl vse + prikolico za kolo brez truge) + 2 kolesa na kljuki = 7.1
Ponavadi uporabnika taka guma zavede saj v suhem ?e nekak gre ampak, ko je pa fajhtno je pa to katastrofa od katastrofe. Pa zelo pomembno je tud ker cenovni razred je taka guma saj je med premium klaso in lowbudget gumami je razlika astronomska sploh v mokrih razmerah.
Lahek avto, mo?an motor, slabe gume, moker asfalt je pa? recept za nesre?o in Gorjup13 ta tvoj kolega bi se zlemal tudi, z zimskimi gumami, kjer je pa treba bit ?e dodatno previden ampak so vsaj gume konsistente - se pravi enako slabe v suhem in mokrem. Pri slabih letnih pa je ponavadi v suhem ?e nekako in to voznika zavede, ker je taka razlika potem v mokrem.
Zato sem jaz na MX-5 se pred zimo zamenjal letne!
Saker pa dan ali dva prepozno na ?alost....
Za letos sm se odlo?u da gre miata 'pod kozolec' ?ez zimo, in zdej rabm en avto da me bo vozil na ?iht pa na fax, sepravi ene 500km na teden. Dejansko mi je ?ist useen kaj je zaena znamka, ali model, samo hjundaj accidenta no?m . Pa glede na to da ga bo vozil tudi brat, k je zjle izpit naredu, ne dam ve? kot 500? za avto, ker ga bo sigurno nekam v maline zapizdil, ker v vzvratno mu nekak ne gre. Samoumevno je da nej bi bil avto ?imbolj ohranjen, pa z nekim normalnim motorjem (1.4, 1.6) recimo. Mogo?e kdo od vas kej prodaja, je kdo videl kej kar ustreza kriterijem, itd...
Prednost imajo pa avtomobili, ki imajo zimske gume
na? ?inkve?ento je ravno ?el za 200?.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani