Nekdo je na nekem forumu preimenoval najbolj verjetnega premjeja v Fred Kremen?ek (Flintstone), pa potem ko sem gledal slike, se mi je res zdel nekako v tem stilu.
Lansko leto smo s ?e parimi foruma?i najeli dvorano v bli?ini kranja (center Vogu), pa bi lahko ?e letos zadevo ponovili - cena ure mislim da je bila 20 ? (ne spomnim se ali je za njih ura 45 ali 60-minutna).
Potem pa smo igrali malo odbojke in pa potem ?e basket. Skupni stro?ek recimo da je bil kak?nih 60 (morda 80?, ?e je bila ?olska ura ra?unana po 20?), pa glede na to da nas je bilo mislim da 12 komadov, se je to zelo fajn razdelilo in je vsakega stalo komaj kak?nih 5 do 6 ?.
Mislim, da se spla?a malo dru?it in "pregonit", kaj pa mislite drugi o tej ideji?
Najbolj ustrezen termin bi bila morda kak?na nedelja popoldne, ko ima na?eloma najve?i ljudi fraj?
Skratka, sem zelo zainteresiran da se tak?no ?portno dru?enje izpelje in upam da vas je ?e vsaj kak?nih 10 enako misle?ih!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tapravi je tale, baje da ?ak izvira iz Bih;
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani