Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Ma kak heroj, debil! za tistih 10? kazni gre raje sfukat pleh, podvozje, sklopko, gume....

To je pa? v stilu ne?e? ti mene...

Braća, nima? kej! j :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lahko pa da je blef, te?ko re?t, sam res Janez se je takrat preve? razpizdu, da je Gregec izdajalc itd.! :P

Bomo vidli, ?e vedno trdim, da je Janković izven Mestne ob?ine LJ, totalna pe?enka, no po?akmo sicer 4.12., cca. 19.uro! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dragec je v?eraj celo razvil teorijo, da Virant samo zavaja bodo?e volilce, potem pa se bo lepo prislinil k stranki SDS. Ne verjamem ravno v ta scenarij! :hudicek::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bozicni Dee Jay Time
Napisano

Mika me, znam pa bit takrat varu?ka.

@Klopko - ne vem ?e je DJ time cajt povozu, moral bi videt kak?na gne?a za Helowin, ?e na samem parkingu Cvetli?arne! :bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

So se pa vseeno z vsemi ?astmi poslovili od "Super Si?-a", sploh ko je njihovo mo?tvo zmagalo v razredu moto2 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Verjetno so samo govorice, ?koda na govoricah bazirat mnenje o ?loveku (ga poznam osebno s fakultete, ko mi je bil predavatelj, eden bolj?ih lahko re?em)! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

u stari..respekt

a se bos preimenoval v slocop :)

Niti slu?ajno, meni je tole (miroljubna) rekreacija, da malo pretegnem stare kosti, hehe :jupiii::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj v camp pri?li SLOVENCI, ki imajo za spremstvo bijelo dugme in Kiti?a :vskalo::vskalo::vskalo:

sam res to lahko samo mi, so tukaj nemci, Avstrijci, Francozi....ne, nek se vidi ko je na?....pozno v no?!

Janezki z rodovnikom, garant! :jupiii::party0035::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.