Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Drga? me to ne mot, sam ?e pa lastnik ?e zlaga svoje stvari v vozilo, frajerji pa ?e zmer tam prodajajo meglo, to me pa razpizdi! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Suvereno sem nateral 3 Jugoviće, ki so se mi naslanjal na ?rnga zmaja, kot da ga majo v lasti ?e odkar so ga v fabrki nardil, mislim bedniki eni! Mogo?e se je kdo ?e sliku z njo, da bo mel za Fejzbuk, hihi. :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Danes sem poslu?al neka namigovanja, da naj bi Janković kandidiral v smislu podpore Desus, kar ni nikakor ne gre v ra?un kje so se (naj bi se) ta dru??ina spajda?ila! <_<

Labija pa kar ?tekam, ker ?e samo zdaj ko je "?ef" ?abarije se obna?a ko bog i batina (lokalni ?erif) in mu nih?e ni? ne more (razne peticije ob?anov itd., ni ?anse). :whatever:

?ist mo?no da na koncu sploh ne bom ?el na volitve ker v neki diktaturi pa res ne bi ?elel ?ivet (ki zna biti v primeru tak?nem ali druga?nem oz. kdo ve). :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam pri sebi sem si nekako priznal, da je rek (ki ga sicer ful ne maram), dostikrat na mestu in sicer; da je vsaka stvar za neki dobra;

v mojem primeru, ?e me ne bi Renojc tok podrkavu, danes zanesljivo ne bi fural 6-ice, ki mi je :ljubezen::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No kar se izvr?be ti?e, tu sem pa jaz doma?. Delal sem ?e kar nekaj izvr?b glih slavnih LDS, tudi od DESUSA, morda ?e katere stranke, tako da niso ravno brez greha. Aja od SDS je ?e nisem imel ?ast obravnavati (ne trdim pa da je ni bilo, ker sem vodja le ene od 25-ih pisarn na?e stvarne in krajevne pristojnosti, torej LJ)! :bravo::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss, Mirkota oz. Miroslava sem imel v mislih, nekako recimo da vemo o kom je govora! :P

Ne vem pa kdo izmed "izbrancev" je Quasimodo (Notredamski grbasti zvonar namre?)? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lahovnik se mi zdi fejst poba in edini od pretekle ekipe ministrov ki je res dec na mestu ter sposoben! :danzoman::bravo:

@Boss, jaz se samo bojim, da pride Sodomit na oblast (no vem, zdej lahko re?e?, da so vse skupaj samo neosnovane govorice, brez dokazovt itd.) :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss, zelo odvisno v kak?nem "agregatnem" stanju je bil takrat pe?ec. ?e je npr. bil pe?ec konkretno opijanjen in sko?il Ton?ku pod kolesa (v tem primeru nih?e od nas ne bi ?elel bit Ton?ek) in tako mu jaz neke objektivne krivde ravno ne bi pripisoval. Ostalo je pa kaj bi bilo, ?e bi (teorija pa? ...)! :D

Sicer pa kdo je nedol?en? ?e najbolj sem zihr za mojga kolega Primo?a, ki pri 33-ih ?e ni postal mo? ampak je ?e vedno fant, ?e se razumemo! :zvizga::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss, pred ?asom sem nekje prebral (ne spomnim se to?no vira, a bil je o?itno precej direkten), navajal je, da je RS iz tele t.i. recesije potegnila najkraj?i konec NA SVETU in ne zgolj tule lokalno. To mi da ?e kako mislit. Dobro, zdej se lahko spet izgovarjamo na JJ, da je on napravil gnile temelje, na katerih potem kralj in kraljica ter njun golobi? pismono?a, kaj ve? kot neko hi?ko iz kart niso niti uspeli zgradit! Nisem ravno prepri?an o tem, ampak glede na to da nisem ravno ekspert se ne bom spravil sodit tematike, ki je ne obvladam! <_<

Kot drugo pa, ?e bo ?el Janezek (nazovi ga Ivan, ?e ti pa? sede tako lep?e na jezik) dejansko v arest, to bomo pa ?ele videli. V na?em sistemu namre? velja domneva nedol?nosti, torej ni kriv, dokler mu ne bo (pravnomo?no) dokazana krivda in bo od?el lepo na "ri?et party". Se pa vsekakor strinjam z zanimivostjo, kako se je ?asovno pokloplo tale afera Patria in pa zadnje parlamentarne volitve. A na drugi strani pa same dobri?ine, za katere verjamem, da se nikoli ne bi ?li tovrstnih predvolilnih podtikanj ter diskreditacij politi?nih nasprotnih opcij, ?e se razumemo o ?em je govora. :ne vem:

?e vedno trdim, da v primeru, da bi bila zadnja 3 leta na vladajo?i pozicijo "desnica", pa ?e bi jim vsaj kaj uspelo, bi bili sedajle na bolj?em. ?al tega ne bomo vedeli nikoli, samo tole kar so teli teli?ki in telice po?eli zadnji (na sre?o nedokon?ani mandat) pa tut ni ni?emur podobno. :notworth:

No sicer pa veste, kako pravijo, ?e se ho?e? z nekom "zapet" samo na?ni temo politika pa si hitro na idealni liniji! :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hamilton je danes spet pokazal da se je ?lovek razvil iz opice! Na koncu je sicer bil 5., no brez idiotizmov bi bil "x" mest vi?je! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.