Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Mck tudi meni se ne enkrat zgodilo podobno. ?ena pozabila pasu?, in sem jo kurcal tam mimo Kopra. Sva ?la vseeno probat sre?o, pa mi na meji re?e policaj, vi imate pa preteceno osebno :-). Volk sit pa koza cela, pa sva obrnila nazaj :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Downsizing
Napisano

Slivka, ka?nih 10 let razlike? Renaultov 120edc je nov motor, ravno tako od mazde.

Primerjava se mi ne zdi zgre?ena. Je pa res, da je mazda o?itno naredila dober bencinski agregat, z ugodno porabo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Modelarji
Napisano

Tudi jaz sem ?e nekaj ?asa v teh vodah je pa res, da zadnji 2 leti zelo malo oz. skoraj ni?. Mam pa doma 2 avajona v gara?i. En na elektriko, drugi pa 4-takt metanol F3A model :-)

Sem pa delal tudi licenco GPL za jadrilico, no sem jo tudi naredil, samo sedaj ?asa ni in ni :-(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Borut, samo to ne vem, ?e je zadosten razlog. Da sta centra dala samo dve to?ki, je vzrokov za to lahko ve?. Eden med njimi je ta, da nista bogve kako kvalitetna :-) ?al.

Prilik na tisti tekmi proti Franciji, sta imela nekaj, pa jih ?al nista izkoristila. No takrat, so bli ?e drugi problemi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Itak, da so zaslu?ili 5 mesto. Se mi zdi, da celo bolj kot Hrvati. No kon?ali smo sigurno bolje. Z dvema zmagama, hrvati pa z dvema porazoma. :)

Tako da, thumbs up. Med prve ?tiri ekipe hrva?ka definitivno ne sodi, vsaj na tem prvenstvu ne. Pa ?e sem iskren, tudi na?i bolj te?ko. ?e pa ?e, bi pa mi najbr? imeli ve? ?ans, ?e ne drugega, zaradi publike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Ja Hrvatje vedno bolje igrajo. Jaz jih kar vidim v polfinalu, ?e ne v finalu. Glede Erazma je pa res. Tukaj, pod firmo spodaj imajo en ko? (je en manj?i blok) in je parkrat igral z enim mulcem. No metala sta na ko?, pa je res malo ?epal tko da :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.