Mck tudi meni se ne enkrat zgodilo podobno. ?ena pozabila pasu?, in sem jo kurcal tam mimo Kopra. Sva ?la vseeno probat sre?o, pa mi na meji re?e policaj, vi imate pa preteceno osebno :-). Volk sit pa koza cela, pa sva obrnila nazaj :-)
Tudi jaz sem ?e nekaj ?asa v teh vodah je pa res, da zadnji 2 leti zelo malo oz. skoraj ni?. Mam pa doma 2 avajona v gara?i. En na elektriko, drugi pa 4-takt metanol F3A model :-)
Sem pa delal tudi licenco GPL za jadrilico, no sem jo tudi naredil, samo sedaj ?asa ni in ni :-(
Jaz tudi tako mislim, bolje 5 kot nehvale?no ?etrto :-) Bolje da je bilo tako kot je, pa so potem zabele?ili ?e dve zmagi. Hrvatje so namre? dva poraza
Itak, sicer pa met za tri 10, 12 proti nula ni neka noviteta Na?i so se na dolo?ene trenutke preve? zana?ali na met za tri. Tudi litovci so se v?eraj preve?
Borut, samo to ne vem, ?e je zadosten razlog. Da sta centra dala samo dve to?ki, je vzrokov za to lahko ve?. Eden med njimi je ta, da nista bogve kako kvalitetna :-) ?al.
Prilik na tisti tekmi proti Franciji, sta imela nekaj, pa jih ?al nista izkoristila. No takrat, so bli ?e drugi problemi.
Itak, da so zaslu?ili 5 mesto. Se mi zdi, da celo bolj kot Hrvati. No kon?ali smo sigurno bolje. Z dvema zmagama, hrvati pa z dvema porazoma.
Tako da, thumbs up. Med prve ?tiri ekipe hrva?ka definitivno ne sodi, vsaj na tem prvenstvu ne. Pa ?e sem iskren, tudi na?i bolj te?ko. ?e pa ?e, bi pa mi najbr? imeli ve? ?ans, ?e ne drugega, zaradi publike.
Ja Hrvatje vedno bolje igrajo. Jaz jih kar vidim v polfinalu, ?e ne v finalu. Glede Erazma je pa res. Tukaj, pod firmo spodaj imajo en ko? (je en manj?i blok) in je parkrat igral z enim mulcem. No metala sta na ko?, pa je res malo ?epal tko da
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Predporo?no mogo?e?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani