Pa kje bi nas zadeli. Falijo za 200 km z lahkoto. To je točno toliko, da zadenejo sosednjo državo. 😉
Sodobne rakete falijo kvečjemu 200 mm, ne 200 km.
In upam, da dobro zaciljajo v vladno palačo. Ma, če dobro premislim... Tudi, če bi raketa bila namenjena kam drugam pa bi tja padla, ne bi bilo neke hude zamere...
Verjamem, da je marsikdo borbeno razpoložen, ko umirajo neki neznani ljudje. Jaz osebno bi si želel, da se tole konča ampak to bi pomenilo, da sem Rusofil, a ne? Torej naj še naprej umirajo za prazen nič. Upam pa de ne bo zaradi takih, ki mahajo radi s tujimi kurci po koprivah, tudi vsem nam ne bo nekoč žal.
Tudi ostali bi radi videli, da se tole sploh začelo ne bi.
Ampak...
Če se zdaj Putinu popusti in pustijo Krim Rusiji - a nismo nekaj podobnega v zgodovini človeštva že doživeli? Davnega 1938 je ena Evropska država "pridružila" Porenje, še istega leta celo Avstrijo in del takratne Čehoslovaške (Sudete) in šele naslednjega leta, ko si je ta država "pridružila" še Poljsko, se je ostali svet zganil. Vemo, kako je šla zgodba dalje.
Torej, kakorkoli obrneš, ne bodo samo tuji kurci v koprivah ampak tudi tvoj. Pa jajca in rit tudi. In za to ne bodo krivi Ukrajinci, ker oni nikogar ne želijo priključiti k sebi...
Ja, vem, kmet an s hribu doma... Ma če jaz to prav razumem, potem je vsaj Mazdo srečala pamet. Mislim, tudi jaz žagam drva če ljudje kupujejo. Torej, kdor mi naroči drva, jih pripravim in mu jih dostavim. Očitno bo tudi Mazda svoje šestice delala po naročilu. Kar v dobi računalnikov sploh ni problem, kupec pa dobi točno to, kar bi rad in ne nekaj iz zaloge pa kakršnokoli že je. Mislim, da je to eden boljših miselnih preskokov. Delali bodo to in toliko, kar in kolikor bodo ljudje kupovali. Torej, če prav razumem, potem jih je za pohvalit.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mož v zrelih letih pride k zdravniku zaradi težav v spolnosti .Zdravnik ga vpraša:
- "Kako je bilo pa v mladih letih s spolnostjo?"
- "Vsak večer, včasih še po 2x."
- "Potem pa ni čudno, vsak moški ima približno 6000 nabojev in ko jih izstreli, je konec."
Mož se zamisli, začne računat dneve in leta, nato pravi:
- "Kljub temu bi jih moralo še biti nekaj…"
Zdravnik:
- "Preštejte še tiste, ki so vam eksplodirale v rokah..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani