Skoči na vsebino
EP v ko?arki 2013
Napisano

Francozi ja, znajo tudi slabo igrati, ve?ina temelji na Parkerju, tako kot pri nas na Dragi?u. Zadnji? ko so francozi spu?ili, so Parkerja po?teno odrezali in je bil pogreb. Mogo?e je to recept.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

Ma to je postransko :-). Ko se polni je res malenkost bolj toplo vse, dale? od tega pa da bi bilo kakorkoli vro?e.

Ga pozimi vsaj zebe :)

Je pa pa? tako, popolnega telefona ni, kot ni popolnega avtomobila. Glede ?enske ponavadi itak vsak re?e, da jo ima :-) :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja
Napisano

Vreden pomoje nobeden ni toliko, kot se prodaja..Govorim o rednih cenah.

Imam sicer s4, zaenkrat vse ok. Vsi imajo precej proti neki plastiki itd..?e res, da je plastika, ampak je dobro sestavljeno skupaj, tako da ni? ne ?kriplje, se premika itd.

Sicer pa telefona nimam za ?minkirat. Oz. ko da? kak ovitek gor, je ?ist vseeno al je plastika spodaj al ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Ma te ?pekulacije mi nikoli niso bile v?e?. Vpra?anje, ?e bodo sploh katero zmagali. Sicer imam karte za ponedeljek proti fincem samo..hm...?e bodo prej 2 pu?nl, me to matranje ?oge ne zanima kaj dost :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Danes je bila igra kot je treba in rezultat je bil viden, padel je Evropski prvak ?panija.

S tako igro lahko premagamo vsakega.

To je res. Samo tako igro ne bodo mogli ohraniti ?ez celo prvenstvo. Pomoje.

Po?akaj na tekmo s Hrvati :-). Sicer pa kapo dol ;-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internet na Hrvaskem med dopustom
Napisano

Trik je v tem, da sem jaz to vklopil. Prej sem uporabljal t-mobile kartico in je delalo b.p.

No potem ko sem vklopil valda ves vesel, gremo sprobat sem bil negativno presene?en. Povezava je bila na nivoju 128kb, s tem da je vsakih nekaj minut metalo ven..Podn.

Grem gledat pokritost signala za vip.net za pulo in okolico in ka?e zelo solidno. Splet okoli??in... :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj za obrambo pred norimi vozniki
Napisano

Gustava je po?teno napisal, se strinjam z njim. Razmi?lja kaj bi blo, ?e bi jaz bil v tej situaciji. Najbr? bi sko?il ven, ?e ne zaradu drugega, ?e zaradi 'za??itni?kega' nagona do svojih otrok, ?ene, itd..

Kretenov je povsod dosti. Na?alost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i in tehni?ni...
Napisano

Nekaj zmuti pa je :)

Sicer pa, kar se mene ti?e, bi moral te?it ?e za kaj drugega, ne samo za te ledice. Vsak peti avto ma neke okraske nalimane..kot da se je bo?i? iz okrasevanja smrekc prenesel na avte.. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.