Francozi ja, znajo tudi slabo igrati, ve?ina temelji na Parkerju, tako kot pri nas na Dragi?u. Zadnji? ko so francozi spu?ili, so Parkerja po?teno odrezali in je bil pogreb. Mogo?e je to recept.
Najhuje je, ker baterije ne dohajajo vseh sprememb in ?elja razvijalcev. Stare nokie so b.p. zdr?ale po 5 dni, tudi ve?. Tole pa..Hm...?e zna? malce optimizirat zadeve ajde 3 dni. In to je ?e precej?en uspeh.
Vreden pomoje nobeden ni toliko, kot se prodaja..Govorim o rednih cenah.
Imam sicer s4, zaenkrat vse ok. Vsi imajo precej proti neki plastiki itd..?e res, da je plastika, ampak je dobro sestavljeno skupaj, tako da ni? ne ?kriplje, se premika itd.
Sicer pa telefona nimam za ?minkirat. Oz. ko da? kak ovitek gor, je ?ist vseeno al je plastika spodaj al ne.
Ma te ?pekulacije mi nikoli niso bile v?e?. Vpra?anje, ?e bodo sploh katero zmagali. Sicer imam karte za ponedeljek proti fincem samo..hm...?e bodo prej 2 pu?nl, me to matranje ?oge ne zanima kaj dost
Trik je v tem, da sem jaz to vklopil. Prej sem uporabljal t-mobile kartico in je delalo b.p.
No potem ko sem vklopil valda ves vesel, gremo sprobat sem bil negativno presene?en. Povezava je bila na nivoju 128kb, s tem da je vsakih nekaj minut metalo ven..Podn.
Grem gledat pokritost signala za vip.net za pulo in okolico in ka?e zelo solidno. Splet okoli??in...
Gustava je po?teno napisal, se strinjam z njim. Razmi?lja kaj bi blo, ?e bi jaz bil v tej situaciji. Najbr? bi sko?il ven, ?e ne zaradu drugega, ?e zaradi 'za??itni?kega' nagona do svojih otrok, ?ene, itd..
Sicer pa, kar se mene ti?e, bi moral te?it ?e za kaj drugega, ne samo za te ledice. Vsak peti avto ma neke okraske nalimane..kot da se je bo?i? iz okrasevanja smrekc prenesel na avte..
No, saj jaz sem ga sedaj tudi preventivno menjal. Skoraj preventivno. Malo se je ?e matral zjutraj. Ampak, da ne bi laufali 2 pumpi recimo, zaradi tega bi izklopil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Francozi ja, znajo tudi slabo igrati, ve?ina temelji na Parkerju, tako kot pri nas na Dragi?u. Zadnji? ko so francozi spu?ili, so Parkerja po?teno odrezali in je bil pogreb. Mogo?e je to recept.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani