Schurda, forumski kolega Mazdaš, mi je povsem prenovil moj hišni čarunalnik in sem mu res zelo hvaležen. Nisem nek zahteven uporabnik, igric tudi ne igram, je pa napredek več kot očiten. :)
Ma kakšen dizel, nočem spet te razprave ampak nekako je splošno znano, da se mazda kupi bencinar. V čem točno pa je kdo pred Mazdo če gledamo cel paket?
Če ne drugega po paleti motorjev.
Sem tudi sam ljubitelj bencinskih avtov, ampak npr. Mazda6 je vrhunec bencinskih motorjev 194 konjičkov, pri marsikateri znamki je to komaj sredina ponudbe. Enostavno NA 200PS danes ni neka številka, nad katero bi ljubitelji bencinskih hlapov skočili do stropa od navdušenja. Včasih je bila MPS zverina, zdaj je pri nas ni več na voljo.
Danes sem po sili razmer vozil Fiat Cinquecento iz leta 1996.
To je doživetje!
Pri 70 km/h vse žvenketa, ropota, šklepeta, trese, tuli, sika, piska, hrešči, okoli vrat žvižga veter,... Na eni ravnini sem ga nažgal vse tja na 90 km/h, potem je pa zmanjkalo poguma in smo naprej šli 70...
Ti je odleglo potem, ko si sedel v Fuk od Wagna? :)))
Danes testiral domači žar na oglje (kasneje je bil bolj na bukova drva, ker nisem imel oglja) in sva s hčerko spekla pleskavice za kosilo. Noro dober okus, napram tistim na plinu. Bukova drva so zakon, ampak traja pa neskončno, zlasti ko otrok priganja, hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Schurda, forumski kolega Mazdaš, mi je povsem prenovil moj hišni čarunalnik in sem mu res zelo hvaležen. Nisem nek zahteven uporabnik, igric tudi ne igram, je pa napredek več kot očiten. :)
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani