Drgac tko za info ce je samo za nafilat imas na kuponkotu velik ponudb pa ti jo nafilajo za 20e. Jest sm jo lansko leto pa so mi jo nafilal pa nardil dezinfekcijo pa dela u nulo. Pa da nebo spet kdo pisu da je spet to neki lari fari ker je kao prek kuponkota. To so firme k se prov s temu ukvarjajo pa poleg tega si se prisoten pri delu in use vids.
?e zdej se nism spravla klicat za klimo...Pelko ma neki ?akalne dobe ane?
Pomoje bos hitr na vrsti. Se jaz ko sem moral sklopko menjat pa je kr velik dela je blo use postiman v roku 5 dni (vkljucno s cakalno dobo). Teb jo itq sam nafila pomoje pa bo spet hladila kot se zagre
Ker je tam omejitev 60 in kri?i??e, pa velikokrat policaji z radarjem... Za tem pa podvoz pod ?elezni?ko progo in nepregleden ovinek v desno. Potem pa spet kri?i??e...
Saj je to ta odsek, Katjaa, kajne?
Pomoje je mislila tisto cesto od bolnice naprej... podvoz pod zeleznisko si vrjetno mislil tisti tunel kateri vodi do podmezaklje in to je v centru. Za drugi podhod pa nevem da bi obstajal
Moja klima dela isto zelo odli?no.. Redko kdaj jo na?telam pod 20 stopinj (v?asih poleti pa ?e to samo za kratek ?as). Pa sm ?lovek, kateremu je skos vro?e ... Je pa res, da je avto bele barve s temnimi ?ipami
Aja? Ah nevem jest sm sam ro?no zategnu pa smo ga pol do pelkota odpelal. Reku je sam da more ?e prevert, ?e bo treba olje menjat v menjalniku to je pa to . A je to mogo?e posledica, ker je bila sklopka ?e slaba al je to ?ist druga stvar, katera se je slu?ajno zgodila in bi se mi lahko zgodila tudi, ?e bi ?e pred ?asom menjal sklopko?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
U ceumu mescu mislen
Povezava za deljenje
Deli na druge strani