Nakaže ga na pošto. Poštar pa nosi z odrezkom od ZPIZ-a.
Je pa vedno zadaj TRR, brez ne gre. Nimamo toliko gotovine, kot je fiktivnega denarja. Dolar tudi že leta ni več krit v zlatu....svet se spreminja, žal.
Tudi Azureusa/Vuze sem leta naprej uporabljal v classic mode, ne glede da so vsi bli na utorrentu.
Pač dokler deluje, ne vem zakaj bi šel na hipe robo.
Tudi jaz nisem torrentov zmes vsaj 1 leto vžgal.
Grafika. Hjaa, zvest privrženec ATI-ja. Do danes si še nisem lastil niti enega geForca. Me pa je razjezlo, ker je moja trenutna grafična šla prehitro na legacy gonilnike.
Vsi moji posegi, čiščenja in posodablanja, so izgleda zalegli.
Kišta od takrat prede kot mucek.
Še naprej bom teral 5-6 let staro inštalacijo. Pa samo grafična, je ista, kot je bila ob namestitvi. Pa tudi W10 je šel na W11. 🙂
Ekola, spet jo je odneslo.
Sedaj smo vsi uporabniki bolj pozorni. In res, ponovno je bila uporaba Edge-a.
Drugače lahko dneve laufa in ni težav.
Tokrat sem naredil repair, saj remove & install ni mogoč.
Če bo še naprej, bom pač Edga ukinil iz uporabe.
Drugače pa vem ja, svetujete reinstall, samo rad vem vzrok in ne na slepo reinstall.
Sem zmes imel drugo težavo. Mašina je po par urah začela pihat. pogledam Task-e in uTorrent(po 2-eh letih, sem ga spet nekaj nucal ) začel CPU nabijat.
Torej update uTorrent-a => ni boljše.
Sem ga zamenjal za qBittorrent in je problem rešen.
Fantje, edino Sony izstopa po kvaliteti, kolega je serviser 30 let in še vedno priporoča, če ne drugega zaradi dobave rez.delov v primeru okvar, katere so zelo redke.
Drži. Na Philipsih 1080p so nam šle matrike ali pa programska. Tak 7-9let življenske dobe.
Sony 720p pa dela stricu že preko 15 let, pa ga je zdaj menjal, ker ima težavo z vedno več HD kanali.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tam boš lačn.
Represija je hujša na Kitajskem, ker je informacijako podkrepljena.
Greš mimo prehoda te prepoznajo po obrazu ali hoji in dobiš - točke.
Več kot je - točk, huje je. Recimo prepoved javnega prevoza, potovanj iz države,....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani