V rumeno majico vodilnega odeti Domen Prevc ima jeklene živce. V spremenljivih razmerah Engelberga je z daljavo finala 142 metrov dobil četveroboj za zmago in je dosegel peti zaporedni uspeh v svetovnem...
Grozljive so, ampak zdaj vsaj vem kaj imam oz.česa nimam (oprijema), pa imajo te gume "komaj" 4 leta starosti, heh
P.S. totalno nasprotje tej revščino pa so; letne na Getzu, tazadnja izvedba Uniroyal Rainsport, tisto pa je pomoje najboljša guma v dežju, ki je ne premakneš iz smeri, noro.
Tut zdaj je šel prek dveh snežnih zametov, največji tam, ko se pride ven iz gozda na travnike. Razni križanci so bili parkirani nižje dol. Eskimo S3 edino v snegu so reees dobre, ostalo je sranje.
Sem si privoščil 3 nove parfume oz. EDT, no cenovno gledano, bi lahko šel tudi v Jamralnik, ampak že dolgo sem si močno želel; Chanel Allure, Carolina Herrera Bad boy in Armani code
Ob novembru, mesecu, ki je posvečen zdravju moških, s poudarkom na preventivi in zgodnjem odkrivanju raka prostate in mod, smo malce hudomušno pogledali, s čim so moški nekoč varovali svoj "ponos".
Danes uspešno (preventivno) zamenjal akumulator na DeSUS raketi, dr. Pelko mi ga je pa priskrbel po zelo ugodni ceni, tako da moram pohvalit tudi njega. Sledi visokogorski wikend in žur
Pred Banko Slovenije se je dopoldne vila kar dve uri dolga vrsta čakajočih strank. In razlog? Ob stoti obletnici rojstva Mikija Mustra so na trg prišli novi spominski kovanci z motivi njegovih ikoničnih stripovskih...
Na Šmartinski cesti v Ljubljani je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta se prevrnili dve udeleženi vozili. Koliko je poškodovanih, trenutno ni znano. O nesreči smo povprašali policiste, njihov odgovor še čakamo.
Zgodaj zjutraj, ko se gosta megla še zadržuje nad vasjo Kemence ob madžarsko-slovaški meji, roke petih pridnih mož že nalagajo drva v parno lokomotivo. Zakuriti morajo ogenj, da segrejejo vodo v kotlu, ki...
Dns se maw šefa počutim; Getzu lastnoročno previjačil platišča in pa ta DeSUS raketa = zlahka opravila tehničnega, verjetno še zadnjič pod mojo jurisdikcijo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Rekord bi z zmago izenačil, za samostojnega bi potreboval potem še 7. zmago, tako da bi se verjetno pa tarkat kaj zalomilo, hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani