Skoči na vsebino
Booster
Napisano
pred 12 urami je sportman333 napisal:

narobe, pozabil si dodati taxiranje in kardiširanje :), torej nekaj v smislu Nutri Taxi Boost by Kardashian :)

Ampak mora biti po ZOKYLAND-u :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 4 urami je g.Wankel napisal:

Pred vikendom je zvenela bolj garantirana služba kot v javni upravi 😀

Mogoče je pa zdaj HULK prebil led in bo začel nizati uspehe. No škoda, da sicer dirkalnika nima "tapravega" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano
pred 10 urami je Bini napisal:

Preslabo ekipo ima Rogla.... :nevem:

Mogoče vseeno nekako uspe priti do zmagovalnega odra v Parizu, ali pa vsaj nekje do 5. mesta, tudi to je lep uspeh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 urami je FuManchu napisal:

Jaz sem bil pri Telekomu več kot 20 let. Pa sm jim zatežil za popust. Do mi rekel da naj zamenjam operaterja. Pa sem ga😁

Identično je bilo pri meni in če ti že ONI svetujejo, jah le za kaj bi potem trmasto vztrajal pri manj ugodni varianti, hihi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sem se bal, da ga bo na koncu g. Dimnikar ujel, ma mislim, da mu je celo on nekako privoščil to tretje mesto, hehe. 

Me je pa danes Gasly zelo pozitivno presenetil, ko nikakor niso uspeli mimo njega in to v Alpinu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Uf tegale pa jaz ne bi šel poslušat (še manj plačal in v gnečo), niti za zajeten honorar, še dodatno pa to kakšne sorte osebe se tam zbirajo. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano

Danes se je pričel TOUR de France 2025, verjetno vas je kar precej, ki ga boste vsakodnevno spremljali in navijali za naše.

Škoda, da je Rogla že prvi dan pridelal več kot pol minute zaostanka, upam da mu bo šlo naprej dobro in predvsem brez padcev.

Vsekakor računam na zeelo zanimivo 3-tedensko dirko. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.