Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 uro je skritikrt napisal:

Seveda so naredili vse,da nebi prišla "trojka",k bi morali vse dokumente o transakcijah obelodaniti...

Folk pa našuntali,proti Janši....ovce...

In karavana in kraja gre naprej....

Hmmmm, fenomenlna izjava. Bom ti še 1x svojo kopiral.

pred 5 urami je godlike napisal:

Pomisli, kak so Pahorja minirali, ko je hotel sprejeti varčevalne ukrepe, potem pa hop na oblast in zaradi kasnitve so sprejeli 3x hujše.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je FuManchu napisal:

Šmarješke Toplice. Vdrli so mi v avto z pajserjem, tako da so zvili okvir vrat. Pobrali so mi nekaj drobiža in nekaj otroških oblek, ki so bili v prtljažniku.

Kako bi šele meni naredli, ko je safe-lock na Fordu.

Za koga, ki ne ve kaj to je. Ko 2x zakleneš, se kljuka razčlene in je mrtva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Valda. Pač napisal sem cvetke desnih.

Imajo jih tudi levi.

Boma vidla kaj bojo zrihtali v naslednjem mandatu. Ker se vrnejo vsak drugi mandat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je skritikrt napisal:

Čisto tako kot pišeš lih ni bilo. Skoz in neprestano od prvega dne "vladanja" so dobivali polena pod noge. Tako v parlamentu,na pravosodju,kot v medijih...nič prvih sto dni "usmiljenja" itd...

Si hitro pozabil,kako je bilo.

Oni?

Po navadi je kontra. 😉

Pomisli, kak so Pahorja minirali, ko je hotel sprejeti varčevalne ukrepe, potem pa hop na oblast in zaradi kasnitve so sprejeli 3x hujše.

Res ne vem kdo je pozabil kako je bilo.

Bilo je izredno zabavno, ko v malih občinah trpeli, ker nikamor niso smeli, v osrednjeslovenski, pa so imeli vse na voljo. Bolj fer bi težko bilo, ane?

Pa ko smo morali teste plačevati. Pa kljub temu, da sem korono prebolel večkrat in je bila manj huda kot marsikaj drugega.

Pa nimam se ne za levega, ne za desnega. Objektivno spremljam.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

A so desni kaj naredli, ko so bili na oblasti, da se migracije prekine/zaustavi?

Če lahko imajo avstrijci mejne kontrole, zakaj jih mi nimamo oz. nismo imeli pod desnico? Pa se je vedlo, da južni sosedje vse skozi spučajo.

Ja, članek je grozn, ampak ni pa za kupovanje plus točk desnice in blatenje levice. Žalostno, da se to problematiko tako izkorišča za politične plus točke.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 31 minutami je Agerg napisal:

Meni je uganka, kako potem preko d.o.o.-ja pridejo do denarja, ki ga rabijo privat. Z minimalcem ne moreš nič. Vse kupovati na firmo pa ne gre.

Hja firma d.o.o in s.p., pa si iz d.o.o-ja plačuje najemnino s.p.-ju.

Tudi take poznam 😉

WC papir in še marsikaj je na d.o.o. šlo, pa v kuferaum domov.

Tega tisti ki smo zaposleni v velikih firmah pač ne moremo delat.

Mogoče pa probam, za delo od doma firmi poslat predračun za najem poslovnega prostora 😅

Pa ofnam popoldanca normiranega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Jaz pa razumem mehanika delno razumem.

Samo 90% ljudi, ko sliši popravilo za 1000-1500€ pri avtu za 2000€ zavije z očmi in ga da na odpad.

Če bi pri vsakem navdušeno navijal za popravil in pridelal še 200€ dodatka na delih, za katere ni vedel, bi izgubil 90% strank.

Dele pa le nabavi sam. Kak autodoc, bo 100€ ceneje.

Če nisi nič jemal na autodoc-u lahko dobiš invite in z njim 10€.

Jaz tudi nekaj dobim, ampak bo propadlo, ker ni planiranih servisov v kratkem.

Samo njegovo zlatorsko navijanje cen pa ne.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 11 urami je pob napisal:

Avto (Mazda 6 2010) ni šel čez tehničnega, me pa zanima, če imaš vse tole narobe, kar je na sliki, ali se sploh splača popravljat?

Avto ima 340k km.

Moj mehanik mi je odkrito povedal, da je zadnji most, skupaj z amortizerji cca 1000 eur brez dela, potem so pa tukaj še sprednji zglobi, ki bi znali nanest. Skratka, vložek bo cca 1500 eur za 15 let star avto, ki se pa še vedno odlično vozi, brez težav z delovanjem motorja. 

Skratka, šokovi, ker mi noben mehanik do zdej, kamor smo vozili avtu, ni odkrito povedal, da bo to enkrat za zamenjat in mam zdej vse na kupu. Jao. 

20250517_115110(1).jpg

Isto je bilo pri znancu. Mondeo 2008. Uradni servis spredaj delal servis in stabilizator menjaval. Vse ok, so optiko naredli.

Optike izgleda niso delali. Ker se je zadaj čisto sesedel, da ga je vleka peljala. Obe roki zadaj novi, levi stabilizator, ostalo puše. Tu ni bil mali strošek. Ampak avto je super, nima rje, vozi se odlično, kot pravi @Slivka novih ni, pa naj stari nabira kilometre naprej.

Zavedaj se, da nov avto, pod garancijo, pride servis 300-400€, pa se menja samo olje in filtre. Če je še kaj drugega za menjat, boli pri srcu. Tak da, če ti je super, popravi in vozi naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Pogačar je nazadnje padel po lastni krivdi. Pa se ga ne vlači po zobeh.

Ja dostikrat pade, ampak več kot 50% tega, ni njegova krivda, ampak nesreča. Tudi tokrat ni bil on kriv.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 16 urami je Alex napisal:

Nimajo enega pametnega filma,same ponovitve,

Sredini filmi tedna niso ponovitve in so verhunska nehollywood produkcija.

pred 15 urami je Slivka napisal:

To ni še nič - jaz sploh televizije nimam, pa jih moram plačevat...

To pa si si sam kriv.

Kolega je odjavil. Plačuje radijo, ker  ga ima v avtu. Tv ima samo za Netflix. So prišli domov v kontrolo, da nima antene in dokazal je, da nima kablske.

Evo uredi si, imaš navodila kako 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano (urejeno)
dne 14. 5. 2025 ob 18:36 je Boss napisal:

Enostavno jih zdaj nimajo več na zalogi in pridejo šele 26.5. - to sicer ni tolk strašno, se pa jutri konča tista GoodYear akcija za 80€ popusta. Tako, da ne bom nič prihranil. Pa še to upam, da ne bo takrat neka druga cena.

Naj ti da predračun. Plačaš danes in more bit skonto cena. Če ne pa iz inata bi naročil iz tujine. Ali pa drugi brand 🙃

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 12. 5. 2025 ob 20:19 je FuManchu napisal:

Mene pa prav boli john za zakon. Važni so glasovi proti holobji holazni🤣💪

dne 12. 5. 2025 ob 20:07 je Boss napisal:

Jaz pa vsaj naslednjih 8 let ne in če bi kdo predlagal tak zakon bi pomagal zbrat podpise za referendum, da ne bi dobili tako visokih pokojnin, ker vam jih ne privoščim - banda upokojenska. To bi naredil samo zato, ker sem zavisten in foušljiv. A bo OK?:hudicek:😜

Alex mode ON? 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 51 minutami je Alex napisal:

Nisi. Do tega smo upravičeni vsi borci. Proti njim nimam nič. Imam pa proti kvazi umetnikom ki jih veliko poznam iz prve roke. Glumci ta pravi. 

Ampak z referendumom bo ostal stari zakon, ki dovoljuje dedovanje dodatka in ne določa zgornje meje, tudi ni jasnih pravil zakaj se ga dobi.

Verjetno umetniki isto za borce pravijo, da ni blo žrtev in si pač tega dodatka ne zaslužite?

Nisem umetnik, brez skrbi 🙃

Ukinit vse dodatke. Invalidnega pustit, pa bo red.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Jaz grem zdaj opravit dolžnost i. Da ne dobijo paraziti nezasluženih penzij. 

Jaz grem zdaj opravit dolžnost i. Da ne dobijo paraziti nezasluženih penzij. 

Zakaj imam nekje zadaj v glavi, da nisi dodatnega zdravstvenega plačeval, ker si borčevsko upravičen.

Sem kaj zamešal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Saj še vedno.

Imamo izredno slabo samo oskrbo s svinjino. Zakaj bi dajal v klobase, če lahko prodaš dražje že sveže kose.

Ljudje pač niso pripravljeni niti centa plačati za domače.

Je
@Slivka Lidl šimfal, ampak zadnje čase samo tam dobiš mleto mešano slovenskih živali.

No, kaka lokalna mesnica ga tudi ima 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni slovenskega mesa v izdelkih.

Najbolj blizu pride Alpija.

Za Kras ali Mip (preden je propadel) so se v eni veliki svinjski farmi pogovarjali, da bi celo začeli za njih pujse redit. Na koncu je farma se prodala in pujske so zamenjale druge živali v štalah.

V Avstriji in Italiji na suhomesnih izdelkih pogosto piše, da so iz Avstrijskega (Österreichisches Fleisch) ali Italijanskega mesa(solo carne italiani).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene v trgovinah pri nas in čez mejo ...
Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Alex napisal:

Kupujte Slovensko. Se strinjam. A raje čez pri sosedih kot pri nas. 😉

Piranska sol in piranski cvet je čez mejo  polovico cenejša kot pri nas v Piranu, kjer jo pridelujejo. Ne morem razumet tega. 🤔

Ko sem bil otrok, je bilo tako z Radensko in Laškim.

Je bila kar razlika v Trstu.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 19 urami je Mraušk Mčk napisal:

Nikoli več ne kupim kolesa Cube. To je pa tak jajc. Kolo je staro 6 let in že od novega vseskozi kaj zaje... poleg tega da sem moral menjat od vilic do bremz in diskov in felten, ker so bile že nove zanič. 

Tak sem jaz leta 2000 Giant-a kupil. Takrat za 200k SIT. Samo menjaval: gonilka, šifterji, vilce, zic štanga, 2x diski (komplet), pesto, ...

Sem na to kupil Scott-a. Brezkompromisno deluje 99%. No šifterje XT sem uničil.

Al je firma res zanič, ali pa si dal premalo dnarja,....

Mene je takrat Giant premamil, ker je imel hidravlične diske, kar Scott ni imel, je imel cel kup SR Suntor in ubranded opreme. Evo ti ga na....

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 urami je TBA napisal:

2 že spiješ ja. Sam nisi povedal kako dozo in kok močno :)

Eno.

Kafetjera 3 (13-14g) kave.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Ful rad sem imel, predn ga je Heineken uničil:

0.33l, 6.3 alkohola, vrhunski okus. Čeprav sem ga težko dobil, je bil super.

Kje so ti cajti. 😭

Trenutno imam 2 temna favorita (odkar ni tapravega Laškega več):

- temni Murauer

- temni Erdinger

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.