Z M A J 10.542 Napisano 8. maj, 2024 Avtor Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 8. maj, 2024 pred 2 urama je Shrek napisal: V mojem kraju zapirajo mojo SKB...OTP banko. Ostale so delavska hranilnica, intessa in NLB... Kaj izbrati med DH in intesso? DH priporočam, jo imam tudi sam. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 8. maj, 2024 Avtor Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 8. maj, 2024 Žaomi in avtomobili? Slabi obeti, heh Oglejte si notranjost Xioamijeve Super tovarne; v njej v pičlih 76 sekundah izdelajo nov avtomobil AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI To je avtomobil, ki je bil razprodan v le nekaj urah! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 7. maj, 2024 Avtor Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 7. maj, 2024 https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/elektronski-casopis-prezivel-tudi-s-pomocjo-spleta/707299 Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 7. maj, 2024 Računalništvo Napisano 7. maj, 2024 Hvala. Ostalo ne bo težav glede specifikacije, ima vsega bistveno več. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 6. maj, 2024 Računalništvo Napisano 6. maj, 2024 Sem želel na star PC naložiti Win10, pa kolega trdi da na 32-bitni procesor 10-ke ni možno gor spravit? Kaj menite? Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 6. maj, 2024 Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 6. maj, 2024 Pogiju pristaja rožnata majica. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 6. maj, 2024 Avtor Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 6. maj, 2024 pred 33 minutami je Boss napisal: Sej ti piše na začetku, da si dobu limono. Imam na srečo v kleti montirano boksarsko vrečo, za sproščanje besa. :))) Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 6. maj, 2024 Avtor Razkurnik oz. Razpiiiizdnik Napisano 6. maj, 2024 Žaomi telefon čedalje bolj podjebava, bi znal že danes POLETETI po idealni in najhitrejši liniji V STENO!!! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 6. maj, 2024 Formula 1 Napisano 6. maj, 2024 Čestitke, vendarle do prve zmage. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 5. maj, 2024 Avtor Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 5. maj, 2024 pred 4 urami je Alex napisal: Kaj pa, če je vse res? 😊 To o manjkajočem prstu sem večkrat slišal, menda ga je izgubil v tovarni, kar se pa naglasa in izgovorjave tiče, mi je zvenel nenavadno. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 5. maj, 2024 Pohvalite se,... Napisano 5. maj, 2024 PogiCAR ravnokar prevzel rožnato majico na italijanskem Giru! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 5. maj, 2024 Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 5. maj, 2024 Kolesarska razglednica; iz doline na Črnivec. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 5. maj, 2024 Avtor Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 5. maj, 2024 https://www.slovenskenovice.si/bulvar/tuji-traci/tito-sploh-ni-bil-tito/ Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 3. maj, 2024 Pivo mi paše Napisano 3. maj, 2024 Pred eno uro je godlike napisal: Bi lahko kar imel svojo temo o žganju. Sem pri pivu in žganju podobno zagnan, kot @skritikrt pri orodju. Jaz se pa lahko bolj pohvalim z moškimi parfumi, konkretno zbirko, tale alkohol bo za praznovanje. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 3. maj, 2024 Jamralnik v2 Napisano 3. maj, 2024 dne 30. 4. 2024 ob 23:51 je Mraušk Mčk napisal: Iz bajerja pa brancine. Ihanskega brancina? Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 3. maj, 2024 Pivo mi paše Napisano 3. maj, 2024 Odličen nakup v Berti na Šentilju. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 1. maj, 2024 Pohvalite se,... Napisano 1. maj, 2024 Odlično izkoristil praznični dan. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 1. maj, 2024 Avtor Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 1. maj, 2024 3 desetletja od grozljive nesreče Ayrtona 30 let od smrti nepozabne dirkaške ikone Ayrtona Senne WWW.RTVSLO.SI Natanko 30 let mineva od usodnega dirkaškega konca tedna v Imoli, kjer se je med dirko formule ena za VN... Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 30. april, 2024 Pohvalite se,... Napisano 30. april, 2024 Popoldanski trening za piknik sezono. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 30. april, 2024 Jamralnik v2 Napisano 30. april, 2024 pisane marjetice Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 29. april, 2024 Pohvalite se,... Napisano 29. april, 2024 Popoldne osvojil lokalni grič z 940 mnv, koliko klopov sem ujagow pa sodi v Jamralnik. Neki neverjetnega, enih 12, uff Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 29. april, 2024 Pohvalite se,... Napisano 29. april, 2024 Kaj to si začel delati za revijo PLAYBOY? :))) Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 29. april, 2024 Pohvalite se,... Napisano 29. april, 2024 pred 1 uro je Slivka napisal: Ne, ne, nisi razumel. Jaz se hvalim, da imam za sodelavko eno gibčno akrobatkinjo... Potem bo naslednje hvaljenje, da si zamenjal soprogo za gibčno mladenko? Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 28. april, 2024 MOTO GP Napisano 28. april, 2024 Uf za las mu je zmanjkalo, kako sem stiskal pesti zanj zadnje kroge. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 27. april, 2024 Avtor Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 27. april, 2024 https://siol.net/avtomoto/novice/prvi-ze-v-sloveniji-limuzina-byd-preseneca-zagotovo-tudi-s-ceno-video-632574 Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
DH priporočam, jo imam tudi sam.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani