Negativno vzdušnje se prenaša na avto, ki to čuti in si želi počitka na servisu, kjer ga imajo radi.
Popravljeno od godlikeRazširiSem si rekel: "Tale naš FucksWagen je v bistvu čisti VolksWagen, le značka je Fordova. To se ne bo kvarilo kot Ford."
Tudi sicer, karkoli pogledam, ima žig VW AG.
Potem me pa danes zjutraj prepriča, da Fuck je Fuck pa ne glede na to, kdo ga dela...
Torej je pravi VW, če tak jezi.
Jaz imam samo z njimi slabe izkušnje, s Fordi ne 😉
RazširiTipkovnica. Uuu
Samo meni je delala kišta ok 2 leti, tak da ni menjava CPU-ja kriva.
Dajmo času čas. Če in ko crkne rešujem naprej.
GPU pa rabim novi ja. Samo me denarnica boli. Bo verjetno proti koncu leta. Gledam kak TUF 4070.
Vsi moji posegi, čiščenja in posodablanja, so izgleda zalegli.
Kišta od takrat prede kot mucek.
Še naprej bom teral 5-6 let staro inštalacijo. Pa samo grafična, je ista, kot je bila ob namestitvi. Pa tudi W10 je šel na W11. 🙂
RazširiHja, če Slovenci ne bomo skrbeli za svoj jezik, kdo pa bo?!
Pišem in govorim štajersko.
To pa za to, ker sem hodil v eni službi redno v LJ na sestanke. Jaz knjižno slovensko oni meni nazaj vlekli po ljubljansko. In sem se odločil, da hlapec pa ne bom.
Skrbim za svoj jezik, sploh s kakim hladnim pivom, Krasovo suho klobaso, kako dobro pico, dobro žganico,.... v glavnem rad dam na njega kvalitetne stvari.
Na preko 30 let stari Gorenje skrinji so šle fedre. Kupil sem nove in piči miško.
Starši so imeli Candy pomivalne stroje, vedno preko 10 let. 1x so si privoščili nemca. Zdaj ga ni več pri nas. Bloomberg, v prvem letu na garancijo menjavali vezje.
Na Candyjih, po par letih, ko slabše pere, menjaš samo drsne ležaje na lopaticah.
Pralni Beko je znance kr jezil. Sedaj imajo tudi težave z pralnim Gorenje. Naš je Boš (Bosch), preko 13 let in še piči.
Pomivalnega nimam.
Belo tehniko kupim srednji rang do spodnji srednji rang.
Po vseh testih ZPS, Stieftung Wahrentest, najboljše perejo posodo Boši. Zberi 1-2 modela nad osnovnim, pa nimaš kaj zgrešit.
Razširi
Pa sem bil dosti po istri in kvarnerju pa takih kepic niti v sanjah nisem videl.
Bile so, kot piše, kuglice in ne kepice.
Na Pagu, kot 13 letni mulc, sem jih 7 zmazal. Pa probaj to kjer koli v Sloveniji.
Mogoče kaki slovenec dela al pa albanec 😉
RazširiSmo videli ceno. Zdaj mi je jasno, zakaj je tako mrtvilo.
Šest navadnih pic in 1,5 litra vode pa 100€ ni bilo zadosti...
Center mesta:
-Poper - napoletane
-La Pizzeria - roma stil
-La Cantina
-Ancora
- v Poštni ulici (blizu Slomškovega trga so na kose)
Maš še kar nekaj picerij v malo širšem obsegu.
Tako da info za lokacijo bi res bil dobrodošel.
Edit:
Grema še na okolico Pustolovskega parka:
- Danoi v Mercator centru (odsvetujem, nikak mi ne sede)
- Vivaldi (noro razmerje med ceno in kvaliteto)
- Rudi (budget - solidno)
- Pomodoro
Če potegneš do Tezna je tam odlična Toscana.
V centru sem pozabil še na Verdija na lentu.
Popravljeno od godlikeSem bil včeraj. Včasih se je dalo parkirat nižje proti Lackovi oz. smer Pohorja. Pa je potem občina zaprla. Jaz parkiram tam blizu med ulicami, je par bočnih. Mercator je 5 min pešaka in je kar najboljša opcija.
Se pa strinjam, žalostno da ni urejena parkirišča. Saj bi lahko listke pobirali in samo za goste.
Še malo pretiravanja, pa si bom premislil glede glasa.
Ja, je tečn Alex. Samo kot sem že X krat napisal me ne moti.
Tudi nebuloze piše, pa saj smo jih vajeni, samo ko pa dobi reakcijo pod pasom, na nivoju vrtca, pa ni ok.
Nisem še videl, da bi Alex komu pisal, da ga bo okrog uh, nalomil in podobno..... on pa to kr faše.
Kave, jaz ne bi priporočal.
Kofein bo dvignil puls in adrenalin bo še bolj delal. Se bota ja čisto zgrizla.😉
Popravljeno od godlikeSe popolnoma strinjam z vsem.
Edino sodeloval sem v anketi, ker tudi to štejem v svobodo govora.
Seveda pa sem strogo proti kakim sankcijam.
I can feel your pain.
Sam sem imel peskovnik zadaj.
Od italjanskih, ga imam najraje.
Poznam ga, odkar sem bil 9 let nazaj na Sardiniji. Takrat še ni bilo drugih variacij.
Non filtrata mi je boljša.
Ta novi, Ambra Limpida pa top, samo je že grdo drag. 2.05€ za 0.45l v Eurospar-u.
Birra Moretti me spominja na Union, če se le da, raje drugo.
Zaključujem dopust v Gradežu. Tak na hitro sem našel nekaj ugodnega.
Pot dol, prejšnjo soboto, je bila norost:
Dom->Slovenska Bistrica->Poljčanje->Podčetrtek->Kozje->Krško->avtocesta proti LJ in meji.
Za otroke smo šli še v Miramare, ladjica z Gradeža na Barbano, Oglej in Lipica.
Slike naložim doma.
Odlična napoletana.
Italijansko parkiranje
Popravljeno od godlike
Težava je v tem, ker se je za to odločalo 1% kupcev in ni bil showstopper, če tega ni bilo.
Pol pa dajmo šparat.
Tak jaz razumem pogled na ta svet.
Tudi mene jezi, kak da Focus nima hlajenega predala, kot da je to čudo tehnike.
Razširi
Saj sem že. Poglej prejšnjo stran. Mazdo 5 je zamenjal Fuckswagen...
Me pa čudi, kako pada nivo opreme.
Na Mazdi 5 smo imeli električni pomik drsnih vrat. Fenomenalna zadeva za družine z majhnimi otroci.
Zdaj, ko smo iskali, tega ni nikjer. Nihče nima električnega pomika drsnih vrat. Nihče! Čeprav povsod v reklamah trdijo, da so njihova vozila brezkompromisna, smo morali sprejeti kompromis in smo s seznama črtali električni pomik drsnih vrat. Vsaj drsna vrata imamo... Smo pa rekli, da bi radi električni pomik vseh stekel. Ker otroci včasih radi kaj odpirajo, pa pri električnem pomiku imaš možnost to blokirat. Če pa že odprejo, pa lahko zapreš. Ta avto tega nima. Pri nobeni opremi. Ni! Ne obstaja! Sprednji stekli to imata, zadaj pa ni možnosti električnega pomika stekel. Je ni opreme, da bi to imela. Dobro, pa smo spet sprejeli kompromis. Ampak rezervna guma pa mora biti, ker v hribih so ceste kakršne so in se rezervna guma rabi. So me gledali kot da bi rekel da hočem masažno banjo namesto šoferjevega sedeža...
V glavnem, ljudje, kupujte slaba vozila. Ker potem lahko kupiš naslednjega, ki je malo boljši. Če imaš enkrat tako dober avto, kot je Mazda 5 TX plus z dvolitrskim turbo dizlom, po trinajstih letih "razvoja" avtomobilske industrije ne moreš dobiti niti približek takemu avtu in moraš kriterij prepoloviti, pa še težko dobiš nekaj, kar bi bilo vsaj približno nekje tam...
Bom pa malo spremljal porabo, pa bom videl, če je vsaj z ekološkega vidika kaj napredka pri vsem silnem "razvoju"...
Rezervno so Focusi imeli samo v Business variantah. V Nemčiji se je morala vedno doplačat.
Imam tudi to, da ko šipe zaklenem zadaj, se tudi aktivira otroška ključavnica. To sem uporabil samo enkrat.
Generalno pa je tako kot praviš.
Isto se dogaja s telefoni. Naprimer Samsung S9->S10 cena ista, izgubil HR senzor, nima audio jack-a. Pa še marsikaj se je izgubilo skozi generacije. Tudi zelo pogreša. FM audio. To je ta kaki apartma blo top.
Razširi
Hehe, po naključju mi je brat poslal ravno zdaj slikce tega nesrečnega Lantrinega zadnjega mosta. Tole ga je samo še morala skup držala.
Tudi na naši 1997 letnik, se je zadnji most posedal, ko je šla na odpad pri 13h letih.
Ghostery meni dela ok v FF.
Tudi na mobitelu ga imam.
Lepo.
Sem se nekaj novega naučil. Imam izkušnje samo z DSL/Cable
Ne pozabit na sms.
To boš težko iz routera poslal.
Napisano
Če boš dal gor bitlocker, bodo še vedno vsi na mašini lahko dostopali od njih.
To samo pomeni, da če ti disk odšraufam in v drugo mašino dam, ne bo podatkov. V službi imam bitlocker in morem ob vsakem zagonu geslo vpisat.
Torej predvidevam, da to za tebe odpade.
Če bi rad skril mapo na disku, jo daš v hidden in nastavit, da skritih map ne prikazuje.
Druga opcija je desni klik na disk -> lastnosti -> Varnost in nastaviš uporabnika, ki nima dostopov. Tudi mapi lahko na enak način urediš dostope.
Upam res res še kje ne uporabljaš Windows XP in je to kakšna druga nepoznana okrajšava 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani