Skoči na vsebino
Financni trgi in investicije preko borze
Napisano
pred 4 urami je Bossek napisal:

Jaz sem se malo bol v to dal sele zdaj in mi je res zanimivo kako to poteka.

Par primerov:

1. Razmislam da bi kupil obveznice: KAAAJ! Pfu 3,4% to je se infacija vecja. Pa 1000 in 1 druga bols opcija je. Pa to das v crypto in mas jutr lambota, pa ta politka bo vse zafurala, pa...

2. Mam neki crypto a bi to kej stejkal al pa kaj: KAAAJ!! Crypto, pfu to je sam nateg, to bo slo vse v nulo, to je itak sam za dnar prat.

3. ... nadaljuj za karkoli poljubno

Ne vem no, na pamet tko govort je mal BV. Saj se slis super nakup nepremicnine, gozda, .... sam za recimo 10k bos tezko dobil kaj + s temu je delo. Mogoce ma kdo ze nepremicnine, delnice, crypto, 4 zene, 2 avta, ... in bi rad "samo" 50k nekam bolj varno nalozil.

Hja jebat ga... jaz še vedno bolj verjamem v to, da je denar treba zaslužit z delom. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 11 urami je Jest napisal:

Končno smo dočakali Apple Pay tudi pri NLB ...

image.png image.png

Ja dolg je trajalo... sploh, ker je Apple tak zafukan požrešen monopolist, da so ga šele grožnje z astronomskimi kaznimi sploh spravile do tega, da je popustil in odprl NFC tud za druge denarnice razen apple paya. Pa še to sam v Evropi.

WWW.THEVERGE.COM

After four years, the EU’s investigation nears its end.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kdo dovoli pacientom članke po netu pisat? En na TikToku najde sliko tazga znaka pa so vsi fascinirani kaj je to za en vrag. Najhujš je pa da taki mislijo, da smo mi tud ostali bebci in ne poznamo pomenov takih znakov, pa čeprav gre za enega od najbolj osnovnih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ok, sej se razumemo pol - pravilno, da se to objavlja, da ne bo tako kot nekoč, ko se je porivalo pred preprogo.

Sicer se poskuša še vedno, pa štango jim drži zdravniška zbornica, ampak danes se težko kaj skrije neopazno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Govorimo zgolj o obvestilu ne o vzroku zanj. Men se zdi prijazno, da če se nekaj začne dogajat, da to sporoči na nedramatičen način. Razen, če te z obestilom nadere in ozmerja, kakšen debil je voznik, ker ni kontroliral olja in da je naredil zarad tega pizdarijo, ki se bo merila v vsaj šterih ničlah na konciu zneska. To bi bilo silno neprijazno in neprimerno.

Aja, ne nleti na nikogar in Slivko čist dobro razumem, ker sem sam tud tak, da več ali manj med servisoma je potrebno odpret havbo le zarad dotakanje tekočine za stekla. Zato zame havba ne rabi nobenih dvižnih amortizerjev in druge take navlake. Mazde so pač drugačne. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 16 urami je Alex napisal:

Od vedno so bile napake v zdravstvu. 

Le, da včasih ni smelo priti nič ven. Udba press. 😊

Torej praviš, da je prav, da se to dogaja, ker se je vedno sam, da prej niso o tem govorili? ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
WWW.24UR.COM

Minuli teden je prah dvignil primer, ko so bolniku, ki raka ni imel, odstranili želodec. A kot kaže, ne gre za prvi takšen incident. Na...

Zakaj se čudijo, kko je to mogoče? Dokler jim je primarna okupacija in fokus zgolj denar bodo take zadev pač vedno prisotne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ampak men je pa tole precej prijazno do voznika. lepo te opozori kaj je narobe in kaj moraš naredit in da maš še čas se odpeljat kupit liter olja. A ni boljš tole kot pa da takoj fašeš rdečo lučko pol pa upaš, da ni že prepozno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Enostavno naj zdravniška zbornica ovrže, da je šlo za napako in naj izrežejo želodec pravega bolnika z rakom in ga dajo nazaj k temu, ki je zdaj brez. Tako bo imel tudi ta po novem raka in so v bistvu naredili dobro delo saj so pravilno preventivno odstranili želodec, ki se je izkazal, da ima zdaj raka. Pa nagrado za dobro delo in povišico naj tud dobijo.

Pa še resno vprašanje. Ta, ki je bil zdrav in je zdaj brez želodca je podpisal izjavo za operacijo, da se strinja s tveganjem. Se pravi po tej logiki torej ni upravičen do odškodnine, ker se je pisno strinjal z operacijo pa čeprav je ta bila nepotrebna in stvar napake. Pa da se to men zgodi, se mi zmeša.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Ma ni nujno. Eni opravljajo težko delo, pa so deloholiki in bodo nadaljevali v nedogled.

Se ne strinjam glih najbolj. Edine, ki sem poznal, da so nadaljevali se res niso pretegnili na šihtu in je čist isto al novice, YT filmčke gleda doma al na šihtu. Oziroma na šihtu so še plačani. @Alex ne leti nate, ker ne vem - govorim za moje sodelavce.

Kdor je dejansko garal komaj išče izhod in že pri nas je kar 3/4 takih, ki celo za dve leti raje odpravnino poberejo in gredo na čakanje k pa da bi en dan bli dlje na šihtu. Tudi zase lahko takole pravim - če bo tempo pred penzijo enak kot ga mam zdajle bom izkoristil prvo priliko, če pa me bodo pred penzionom razbremenili pa ni rečen, da podaljšam.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Če pa to ni ironija - eden redkih ljudi, ki verjetno sploh ne bi rabili avtomobila, se ponesreči z a volanom le tega. 🥺

WWW.24UR.COM

Svetovni rekorder v maratonu, Kenijec Kelvin Kiptum, je v nedeljo umrl v prometni nesreči v domovini, je poročala nemška tiskovna agencija...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Čeprav, danes je zdržal vse do Ljubljane in nazaj - nekaj malega čez 300 km!

Tole bo pa dobr razlog, da se nazdravi. :cheers:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ej a ima kdo Lego figurico RTV športnega komentatorja Tomaža Hudomalja (po domače buzdovan). On je prototip po katerem izdelujejo Lego figurice.

image.png

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.