Priznam. Gledal sem Ryzen 7, ker takrat intel 10th gen. še ni imel PCI-x 4. gen.
Potem nisem nič kupil. Sem plato zrihtal, bil kriv quick boot.
Ko pa je W11 prišel, sem kupil 11700K.
AMD-ja sem imel enega. Athlon 1000. Takrat niso imeli stock coolerja. Imel sem nekega 2-fan Zalmana. Ne vem več zakaj nisem kupil Lapezo varianto.
Hudič od Zalmana je po par letih crknil. AMD pa se je pregreval. Poleti, ko sem igrce igral je pač kišta piskala, ker sem bil preko meje.
In to je pač pri meni pustilo grenki priokus.
Ista fora kot z avti. Ker so Alfe imele včasih serijo težav, so za veke vekomaj zanič. Pač dosti dnarja gre in pol si raje ziher, pa čeprav ni več tako.
Sem pa zagrizen privrženec ATI-ja.
Ampak kot sem že zapisal, bom kupil naskednji GeForce.
Furam ATI-je še iz časov, ko so imeli zanimiva imena kot je
Saj mi je dobro služil, z zelo majhno porabo, brez težav, ampak dejansko mi je bil nepotreben strošek. Pazi to, olja ni pil na servisni interval popolnoma nič. Pri 312000 prevoženih in 11 let starosti.
Pri VW gripi je takšna poraba normalna in verjetno se dolgo ne bo večja. To pa pač računaj in tankaj, zal ni to Japonski motor (čeprav je tudi Mazda imela izlete z porabo olja na 1,8 motorjih v 6-tkah).
Na 10k km je tudi 1.2 tsi pil 1L olja.
11 let isto.
Pač 1x med intervalo je blo treba točit.
Pili so eni nič, eni nekaj, noben pa tak kot 1.2TSI ali pa Audi 6cl bencin.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če je vredu polatano je vseeno kaj je gor: tegola, beton cigl, opeka, gerard.
Pleh imam na huti in nadstrešku. Polagal sem ga sam.
Sosedu je salonitke ofnalo, mojega pleha ni. Seveda je pa odprto in veter gre skozi.
Toča pa ga dobi takoj. Sem letos dobil od zavarovalnice za novi pleh, ker je celi napikan. Ampak to je samo vizaulno....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani