Ja sj jih ma skor 40 mn k clio, ampak fora je da se gre pol na drink, kljub temu da vem da bom zgubu Lahko pa re?em Zemirju naj mi svojo posod pa gremo pol mal "ti?e mert"
(seveda ko zrihta sklopko)
Pol pa nejbol, da si Simon izposod Skajlajna GTR-a od une tete
Tole kar sem u?eri vidu, kateri so pri nas slavni, pa sej to je blo pa total pateti?no, za polovico nisem ?e nkol sli?u, pa ne ?vim spet u neki jami, 200 m pod morjem in pa brez interneta ter elektrike!
Edino pozitivno je bilo, si malo spo?it o?it na Ines Juranovi? in pa neka Nena je tam noter, 42-letnica, huda k ?nops, sam govor ji pa neki trokira, ampak nima veze. Kolega Nejko bi se hitr spustu u lov, glede na to da nosi poulover MILF!
P.S. - pri?akoval sem g. Murka, dubu pa tole, skratka razo?aran na celi ?rti!
Na lanskem dopustu sem pozorno opa?al kako so star?i dobesedno v slu?bi svojih otrok, oni pa jim stalno z ne?im te?ijo - daj mi to, kupi mi tisto in star?i potem samo zaradi ljubega miru in mirnega pole?avanja, pristanejo na njihove pogoje, kar je na dolgi rok totalna kapitulacija in razpad sistema!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale del me vedno znova nasmeje!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani