Edino ceste so včasih take, da me je strah, da bojo kole bek padle. Na primer FiPiLi hitra cesta.
Če blenda, me ne gane, če ni desno fraj. Če preveč blenda, še malo spustim.
Umaknem se vsakemu, takoj ob primerni luknji. Na silo pa ne bom se finega delal. Najhuje je, ko ti zadaj blenda, ti pa si na levem v koloni. Sem že šel na stran in takoj nazaj, pa sem mu potem jaz veselo blendal. 😄
@daSKAn ti bo @Z M A J razložil, da je edini način, da se odpoveš takim skušnjavam, da si zraven omisliš še malega hjundajca, kot preventivo, da ostaneš on the light side.
po ključu sodeč je to še old-school Honda....ja, podobno kot pišete za Mazde, tudi za Hondo uradnih servisov ni veliko, za katere bi rekel, da so dobri, sploh pa v LJ niso ravno biseri, na Primorskem koncu sploh ne vem ali obstaja še....(razen, če so sedaj kaki v sklopu te skupine emil frey, ki sedaj itak pokriva n znamk...
Glede na krili, bi rekel, da je to motor.
Kolega je imel z Hondo epizode s Selmarjem v Celju. Je blo zanimivo.
Zdaj vozi k Seliču v Šmartno ob Paki in je zelo zadovoljen.
Glede na to kaj dela Heineken v Sloveniji, je res drag.
Odkar so lastniki, vso vodo demineralizirajo in dajo ob varjenju "lopatko" mineralov zraven. Na žaklih z mešanco mineralov pa piše Laško, Union, Heineken, Karlovačko....
In glede na to, da je pri piru važna voda, kupujem privatne pivovarne, v večini Avstrijske: Murauer, Stiegel, Otakrienger (gmitsches), Hierter; ali pa Estrella, Corona in Budweiser.
Nikoli ne bom pozabil, ko sem kupil piksno Karlovačkega na hrvaškem, v Konzumu v Čakovcu.
Ofnam in čudn okus. Kaj te to zaj. In berem, pa vidim made in Linz Austria. Od takrat sem pozoren na to kaj delajo s pivom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Sploh je kliknil nisem. Lahko pa rečem, da dajem redno blinkere, umikam se desno, nikoli ne sekam nepreglednih ovinkov, pazim na mrtve kote.
Vozim nad omejitvijo, če je prazna cesta tudi agresivno. Znam popenit, če se mi prednost vzame.
In za konec: vem da nisem popoln, če zaj..., dvignem roko.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani