Prejle mi je kolega (biv?i) navija? 7-kratnega ?ampinjona, pojamru, da temu majstru verjetno niti ne bodo uspelo v celoti + 10 ?tartnih mest pribit v Belgiji, ker se bo ?e itak kvalificiru slab?e kokr na 14. mesto! Je blo prov tragi-komi?no poslu?at to razmi?ljanje!
Mislm d gre tle bolj za psiholo?ki efekt, ki si je ?umel mislu, da tale Rubinjo me pa ne bo prehitu (pazte to, s slab?im avtom), pa magari greva oba v steno!
Men se pa zdi, da je SCH namerno spravljal (hitrej?ega) Barikela v ?ivljenjsko nevarnost ko ga je rinu u ograjo, kar pa je FIA nagradila, temu primerno oz. premalo kaznovala!
@Boss, sam pr gokartićih pa kar velko vlogo igra odve?na te?a, kar pomen, da ?e se konkretno pomeri? s Symonom, menim,da nima? osnovnih mo?nosti, da ga strese?, saj ima kak?nih 30 do 40 kg manj od tebe, to pa se pri tak?nelih kosilnica ma?incah odlo?ilno pozna!
Zdej ste me usi skup, kr precej izobrazil o F1, edino ?e kar ne vem, a bo MSC ?e kdaj konkuren?en v boju za zmage in naslov al ne (ima kdo mogo?e prero?ko magi?no kuglo)?
Tole je Idrijska Bela (par km pred Idrijo zavije? levo), kasnej sva pa ?la ?e na Slap ob Idrijci, mal skakat v vodo, je Denis sko?u iz mosta dol - gorak k svina!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jzt pa upam da ne bo kak?nih po?kodb, k je ekipa ?e zdej zdesetkana, glede na optimum, kaka bi lohk bla!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani