Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Sorry sam s takole igro bolj da smo doma.....

Kaj pa je s 3:0 narobe :ne vem:

Najte?je se igra proti reprezentancam kjer je ?e te?ko igrat, ker so za par razredov slab?e in ni pravega motiva, da prika?e? dobro igro.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

low cost wintervagon :D
Napisano

yep... edino poraba je tam med 8 in 12... pri 1.8... 1.6 je pa neuporaben... :P

Poraba je med 8 in 9, ?e pa ?re ve? ima pa ponavadi zani? merilec pretoka zraka. 1.6 motor ima 114KM in je dale? od tega, da je neuporaben je pa res, da 1.8 je ?e korak vi?je ampak v tem primeru je pa ?ist brezpredmetno.

Res je vseeno ker motor vzame?, ker bo? z obema zadovoljen in to mi lahko verjame? ker imamo doma eno lantro 1.6 ?e 13 let v prej?nji slu?bi pa sem imel dve 1.8 za servisen avto. Edina dva avta, ki sta vidla samo redni servis in ni? dodatnih sta bila Lantri in serviserji smo vedno izbirali prvo Lantro in ?ele pol Omego in Laguno. Dobr Omega je bla res brez klime in Laguna ve? na servisu kot v uporabi ampak vseeno, ?e smo ?li na dalj?o pot je bila prva izbira pa? Hyundai zarad tega ker si vedel, da bo? pri?el nazaj z istim avtom kot si ?el ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

low cost wintervagon :D
Napisano

@ Boss

ja nekako me najbolj h lantri vel?e, so poceni in motorji so baje ful dobri.

Motor pri Hyundaiu je ?e najmanj?a skrb... zna sicer mal ve? olja popit (recimo cca 1 liter na 5.000km) ampak ?e ja avto?ola z njim naredila 300.000km pol jih lohka ti vsaj ?e 200.000ve?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Na?gali bomo najprej San Marino. Pol bomo pa vpra?ali Slovake, kolk so igrali proti Poljski, pa bodo oni za?eli nekaj tam, bli bodo ?iv?ni, pa bodo rekli: "kaj pol, ?e ste jih na?gali, vodli smo vas neki za dve piki, sem pa tja", pol bomo pa jim mi rekli: "ja, kaj vam bota pa te dve piki, ?e ste igrali proti Poljski, pa kolk ste igrali?" pa ne bodo hotli povedat, pa bomo pogledali na rezultat, te bo pa tam neki okroglega, pa take fore, pol bomo pa vidli, da so zgubli dva nula. Pa bomo zavriskali: "mi smo ziher na svetovnem!" pa se ga napili ful.

Pol bomo pa se odpeljali na letali??e in pri?akali na?e nogometa?e do njihovega prihoda.

Ajej ajej, sem mislil, da je fora z Velenskim po?igalcem poznana vsem. V glavnem sta po?igalca prijela ?isto naklju?na ?apca, ki sta ga hotla malo oropat pa sta na konc celo heroja izpadla.

Prispevek na TV je pa zgledal takole

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Na?gali bomo najprej San Marino. Pol bomo pa vpra?ali Slovake, kolk so igrali proti Poljski, pa bodo oni za?eli nekaj tam, bli bodo ?iv?ni, pa bodo rekli: "kaj pol, ?e ste jih na?gali, vodli smo vas neki za dve piki, sem pa tja", pol bomo pa jim mi rekli: "ja, kaj vam bota pa te dve piki, ?e ste igrali proti Poljski, pa kolk ste igrali?" pa ne bodo hotli povedat, pa bomo pogledali na rezultat, te bo pa tam neki okroglega, pa take fore, pol bomo pa vidli, da so zgubli dva nula. Pa bomo zavriskali: "mi smo ziher na svetovnem!" pa se ga napili ful.

Pol bomo pa se odpeljali na letali??e in pri?akali na?e nogometa?e do njihovega prihoda.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No tudi moja primera ni uspela ube?at bolezni primer.....po?ena polosovina <_< ......se pa ?e obnavlja!

ah sam to, ni panike pol... sej pr Renaultih ups. Nissanih je to kar pogost pojav :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

ma ne se jebat no... a zdej naj pa ?e en mi napi?e kak?no opravi?ilo za te kretene.

No ja sej...vo?nja brez vinjete je 300? in bi ga ziher dobli, vo?nja v nasprotno smer je pa tud 300? in bi ga zelo te?ko dobli razen ?e bi se zaletel.

Mislim, da je s tem stavkom vse povedano o tem kaki bedaki si lastijo izpit :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Vsi vemo kako igramo proti dobrim, in kako proti nespo?tovanemu in podcenjenemu nasprotniku.... <_<

San Marino vsi odpisujejo, tako kot so Kitajce na Eurobasketu, ko je zadel trojko iz sla?ilnice.....

U madona, a Kitajska je ?e v Evropi ... no ja sej glede na koli?ino Kitajcev tuki bi se temu lahko skora tako reklo :dudek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

S punco sva ?la narazen....

A rabi? kak?en nasvet.. jaz sem v letu in pol to naredu ene 3x :ne vem:

sem ?e expert oz. full obvladam take scene... upam, da sem te vsaj malo v bolj?o voljo spravu, ni konec sveta je pa zajebana scena tako, da vem kako ti je.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zadni dose?ki:

10 septembra diplomiral,

1 oktobra se redno zaposlil

10 okrobra vpisal doktorat

a bo vredu? :P

Kaj pa magisterij? A gre? lahko direkt iz diplome na doktorat? :ne vem:

Vsekakor pa vsaka ?ast :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Bravo na?i tako se igra fuzbal. :bravo:

Glede Hrvatov pa samo toliko: Angle?i niso pozabili kako so se Hr?ki delali norca iz njih, ko so jih premagali in zdaj se je hrva?ki aroganci pa? zgodilo to kar se je in edino pravilno da se je. Naslednji? se bodo upam, da nau?ili nekaj bontona in se iz pora?encev ne bodo nikoli ve? delali norca - haha pobo?ne ?elje, pa kaj bi druzga ?lovek pri?akoval od balkancev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Res je Sirius pri na?i zakonodaji se ti bo rado zgodilo to?no to, da bo? nedol?en ?el sedet.

Aja pa ?e to... iz preverjenih virov sem izvedel, da je tisti, ki je vozil v nasprotno smer in ubil tri mlade, ni naredil napako in zavil po pomoti na nasprotni pas. ?lo je za stavo, da si upa 10min voziti v nasprotno smer in ker je bil dovolj prbasan je stavo sprejel.

Se pa tega podatka ne omenja, ker bi ga res lahko lin?ali bo pa ta zadeva pri?la na plano med sojenjem, do takrat bo pa neka javna tajna. Aja pa tip se zdaj skriva tudi pred svojo pijansko dru?bo, ki se tudi boji sokrivde in mu zato grozi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sirius, preve? resno si tole zastavu... fantje se mal zajebavajo, je pa verjetno res ena druga zadeva in da bo starej?i ?lovek raje izbral mehkej?i avto, mlaj?i pa prej tr?ega in ?e to primerjamo s tisto drugo mo?ko "trdoto" je nekje stanje enako saj z leti ima? prej mehkega kot pa se ti je to dogajalo v mladosti. Dokler enkrat ne pride? v klub "mehkih cur" pol ti je pa itak vseeno. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?alostno tole, kako dr?ava vedno i??e krivca med pre?ivelimi v tragedijah.

Recimo primer Blance, ko so se tisti utopili, ko so ?li ?ez prelivno polje elektrarne. Obto?ili so izposojevalca ?olnov, da je kao kriv, ker je izposojal ?olne ?zmeden?

Ne vem zakaj je tako ampak spet se vpra?am ali to nima neko zvezo s pobiranjem denarja ob katastrofah. Mrtvemu pa? ne more? zara?unati kazni, ?ivemu pa? :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

torej ce povzamemo imajo vozniki mazd skoz trde medtem ko vozniki citroenov majo skoz mehke/mlahave

kar pomeni, da so mazdasi za akcijo, citroenarji pa bi skoz lezali :P

hec

drugace pa nova mazda 6 je definitivno pretrda...

Tkole bom rekel... res je nova ?estka kar trd avto ?e posebi, ?e primerjam z mojim slu?benim Golfom VI. Za res dolge vo?nje (400+ km) bi verjetno prej izbral Golfa kot Mazdo, druga?e pa ne. Saj je ob?utek v ovinkih z Mazdo za dva razreda bolj?i kot pri Golfu, nobenega pre?nega nagibanja, ?uti? volan, kolesa in ko avto zdrsne tudi ESP ne posega tako grobo kot pri Golfu, ki te zamaje oz. vzame navor kolesom ravno takrat, ko ga potrebuje? :(

Tko bom rekel... ko bom star in bete?en bom res za?el gledati za "mehkimi", dokler pa imam ?e nekaj energije in so mi kak?ni ovinki ?e v u?itek bo pa prednost imelo malo bolj tr?e ?portno podvozje. Za tiste par dalj?ih vo?enj na leto bom pa tudi pre?ivel - itak gredo dalj?e fure po AC in 95% AC-ja je tudi v sloveniji dovolj gladkega, da ni nobenih te?av s hrbtenico.

Bom pa omenil ?e eno zadevo in sicer, da se mi pri Golfu sploh popoldne ko se vra?am s poti dostikrat kar malo posku?a dremati medtem ko takega zaspanega ob?utka kadar grem slu?beno z Mazdo nisem nikoli do?ivel - zdaj si pa po svoje razlagite zakaj je tako in kako ima to vpliv na varnost ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.