Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Mlada punca se poto?i svoji mami:

Lo?iti se ho?em, ker moj mo? ?eli z mano samo analni sex..Moja ritna luknja je sedaj ?iroka kot kovaenc za 2 evra, neko? pa je bila ?iroka kot kovanec za 20 centov.

Mati ji odgovori:

Poro?ila si se z miljarderjem, ?ivi? v 3 nadstropni hi?i, vozi? Ferrari,

na teden zapravi? 10.000 evrov, na leto gre? na 6 eksoti?nih potovanj, sedaj pa se ho?e? vsemu temu odre?i zaradi borih 1,8 evra?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primer kontrole v Avstriji
Napisano

Mal bom tole temo zlorabil.

Nekaj se govori, da misli vlada prodat DARS neki tuji firmi (baje naj bi to bla portugalska Brisa) in s tem upravljanje vse AC-mre?e. Cena naj bi bila 1? ?zmeden? s tem, da bi kupec prevzel 70% dolgov.

?e je to res in ?e se to zgodi bo taisti kupec lahko sam dolo?al vi?ino cestnin in dragi moji, ?e se to zgodi bodo ?le vinjete papa in spet bodo uvedli elektronsko cestninjenje po cenah, ki so vsaj 2x ali celo ve?krat dra?je kot so bile pred uvedbo vinjet.

?e se to zgodi bodo AC-ji samevali in ves denar, ki smo ga dr?avljani SLO vlo?ili v AC bodo pobasali tujci.

Tako, da izkoristite, dokler so vinjete ?e na razpolago, ker obetajo se ?rni ?asi kar se ti?e varnega in hitrega prevoza. :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ulazi gospodja najboljih godina u restoran, sjeda za stol i pita konobara Hasu:

- Mo?ete li uklju?iti klimu, jako mi je toplo.

- Ma, mo?e, nema problema ! - re?e Haso.

Poslije 15 minuta gospodja ponovo pozove konobara i zamoli ga:

- Mo?ete li isklju?iti klimu, jako mi hladno.

- Ma, mo?e, nema problema ! - odgovori Haso.

Pola sata kasnije gospodja ponovo pozove konobara i ka?e mu da ovaj put uklju?i klimu jer je opet jako toplo, na ?ta Haso odgovori da nema problema.

Sve to promatra Suljo za drugim stolom te pozove Hasu i upita ga:

- Za?to dozvoljava? da te ova ?ena zajebava stalno, te uklju?i te isklju?i klimu.

- Ma zajebavam ja nju, mi uopće nemamo klimu !

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primer kontrole v Avstriji
Napisano

Ne Grega, na Mad?arskem to delajo kamere in OCR software, ki ?ekirajo tablice ter temu primerno colajo kazni. Pri nakupu vinjete mora? povedati tablico oz. stric na pumpi sam preveri ?tevilke - tako, da tam ni zajebancije, ker je to najbolj u?inkovit nadzor.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ajoj ?zmeden?

Pride mo? iz slu?be in vidi, da ?enska kle?i v kopalnici,

hitro sle?e hla?e in jo rukne od zadaj.

Potem gre v kuhinjo, da bi si vzel pivo iz hladilnika,

a glej, tam ?ena pripravlja kosilo. Ves za?uden vpra?a:

"Kdo pa je tista ?enska v kopalnici, ?e si ti tukaj?"

?ena odgovori: "Ja, mama je pri?la na obisk, pa i??e uhan,

ki ji je padel na tla."

Pa se mo? razjezi: "Drugi? pa vsaj povej, ?e pride tvoja mama na obisk."

"Ne," re?e ?ena, "saj je na obisk pri?la tvoja mama."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mo? in ?ena imata 25 obletnico poroke. Mo? vpra?a ?eno, s ?im jo lahko

razveseli ob obletnici.

Pa ?ena pravi: 'Pelji me v striptiz bar. Prav rada bi videla striptizete,

kako se sla?ijo.'

Pa pravi mo?: 'Kaj bo? tam. Taki bari so samo za pohotne?e, ki hodijo

gledat ?enske in se slinijo.'

?ena vztraja: 'Pa vseeno bi rada videla in ker sem vedela, da si bolj

srame?ljiv, sem ?e kupila karti.'

'Pa naj bo.' se nejevoljno preda mo?.

Prideta v bar in v garderobi oddata pla??e, pa pravi garderoberka: 'Dober

dan gospod Lojze.'

?ena ga pogleda, mo? pa hitro pove, da je to h?erka od sodelavca.

Vsedeta se za mizo in natakar pozdravi: 'Dober dan, gospod Lojze.' ?ena ga

grdo pogleda, mo? pa hitro pove: 'Ah, draga, ta je bil natakar v slu?beni

menzi.'

?ena ga postrani gleda, vendar mu nekako verjame. Predstava se za?ne in

striptizeta se sla?i. Pride do hla?k in vpra?a: 'Kdo mi bo pa danes slekel

hla?ke?' In cel bar v en glas zakri?i 'Lojze!!!'

?ena pobesni in jezna odkoraka iz bara.

Mo? za njo ves nesre?en: 'Draga, to so mi podtaknili! Teh ljudi sploh ne

poznam! Ljuba moja! Verjemi mi prosim!'

?ena se vsede v taksi, mo? jo komaj ujame in prisede.

Ko sta v taksiju, taksist pozdravi: 'Dober dan gospod Lojze. Kaj pa vam je

danes? Tolk dobrih ma?k sva ?e prevozila, vi pa s to staro koklo okol

hodite.'

hmmm, hmmm le keri Lojz je to? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ko smo ravno pri goljufanju: malo pobrskajte po zgodovini F1, predvsem kolikokrat se je ?e zgodilo, da je nek dirka? osvojil naslov tako, da se je njegov mo?tveni kolega zaletel v koga ali na podoben na?in. Tukaj zelo prednja?i eno samo mo?tvo.

Hehe, vem na koga cilja?, po drugi strani je pa tako, da mo?tva in dirka?i, ki se ne borijo za naslov teh "napak" ne delajo, a ne? :P

Tko, da vse je relativno in povezano s samo pozicijo mo?tva/dirka?a v tekmovanju za veliko nagrado.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Tisti ki malo bolj spremljate basket, me zanima kje so pa ?pagetarji, al so ostal v kakih kvalifikacijah al so nehal klo?arko ?pilat? :P

Italijani so se s Francozi in ?e nekaterimi borili za tisto eno mesto v dodatnih kvalifikacijah tik pred tem prvenstvom. So bli Francozi bolj?i tako, da Italijanov ni bilo ne Eurobasketu 2009.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

?koda sicer da je tako malo zmanjkalo, no ampak za zlato, bi po vsej verjetnosti zgubil za vsaj 20 pik, je ?panski stroj mlel vse pred sabo, za?en?i s Francijo (in prav je tako)! :P

Ko se vrnejo vsi na?i ranjenci (kompletna bolnica Franja) bo drug let druga?na scena, treba samo obdr?at zmagovalno mentaliteto, pa se nam ni bat, oujea! :danzoman::bravo::ouje::rozico:

Ko bi vsaj bilo res... ampak igrati ?e proti sodnikom oz. proti sojenju in pri tem, da tolk bolj?i pa spet nismo, da bi navkljub sodni?kim odlo?itvam premagovali tekmece. Mal si poglejte kak?no igro so pustili ?pancem proti Srbom. ?e bi tako agresivno obrambo dopustili tudi na?im bi na?i bili srbe premagali vsaj za 15-20 pik.

Tko pa so na?o agresivno obrambo kaznovali z osebnimi napakami in ko so imeli vsi po 3 ali 4 enostavno obrambe ne more? ve? igrati oz. vsaj take ne, da nasprotnik ne bi mogel prosto prihajati pod ko?. Napake treh sekund o?itno sploh nih?e ve? ne kaznuje, ker Krsti? in Perovi? sta kar taborila pod na?im ko?em itd. O korakih, ki so jih po?enjali Srbi pa raje sploh ne bi, ker v vsakem drugem napadu , ko je igralec za?tartal je dvignil stojno nogo ?e predno je dal ?ogo ob tla, o cepetanju po prejeti ?ogi pa raje ne bi.

Ne?portna napaka v kon?nici, prekr?ki v napadu ipd lahko ekipo dr?ijo v igri ?e dolgo dolgo ?asa. Tako recimo so sodniki na prvi tekmi umetno dr?ali Britance v igri samo so britanci pol sami od sebe crknili in jim tudi pomo? sodnikov ni ve? pomagala.

Jebe? taka prvenstva, kjer se prvenstveno gleda renome ekip in pa predvsem kak?en vpliv imajo v FIBI. Tam imajo veliko prednost ?panci in Grki ter seveda tudi srbi dokler ne igrajo proti eni izmed ekip z ve? vpliva kot ga imajo sami. ?al je vse ena velika kuhna in ?e bomo Slovenci kdaj hoteli kaj ve? narediti bo treba ali pove?ati vpliv in lobiranje v FIBI ali pa prpelat tako sanjsko ekipo, da ji tudi sodniki ne bodo mogli ni?. ?al ne eno ne drugo je malo verjetno tako, da s ?etrtim mestom smo lahko zelo zelo zadovoljni.

Kar se pa ti?e hipoteti?nega finala ?pancev in na?ih pa sem 100% prepri?an, da ?e bi dovolili na?im tako agresijo v obrambi kot so to dovolili ?pancem da bi bila tekma zelo zelo tesna. Tudi pribli?no ne bi bilo 20 pik razlike.

Jaz na?im ?e enkrat ?estitam, ker niti na eni tekmi niso bili nadigrani medtem, ko ?panci so bili. Na?i so izgubili v dveh podalj?kih po oizena?enih tekmah in eno tekmo s to?ko razlike. Se pravi, z malo ve? sre?e, bolj po?tenim sojenjem (vsaj s takim kot na tekmi s Hr?ki) bi na?i ?li do konca. Tko pa, upajmo da fante ne bo preve? demoralizirali tili dogodki in da se bodo odzvali v polnem ?tevilu tudi drugo leto na svetovnem prvenstvu.

Bi bilo pa danes fer, da jih gremo pozdravit pred Namo v Lj in da jim z obiskom ?estitamo k izrednim predstavam na Poljskem.

Bravo na?i - zame ste evropski prvaki!!!

p.s. poglejte kako so pred polfinali Poljaki vadili zaklju?no slovesnost... Med drugim so celo dvigali zastave in glehj ga zlomka vrstni red je bil to?no tak kot je bila situacija na koncu - naklju?je? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Proti Grkom tut sam nimam nekega super ob?utka - fantje so total iztro?eni, pomoje! <_<

?al ja :( tale na?in tekmovanja brez premorov je ubita?an ?e celo za igralce NBA lige, ki so navajeni tazga tempa. Sam razlika pri njih je da v rednem delu pa? ne gredo tako na no?, klele je pa treba po tri tekme zapored igrat na polno.

In to?no to se je izkazalo, da nam je manjkal vsaj Dragi? pa tud Smodi? bi zelo prav pri?el ?e posebej ker so sodniki tak kriterij sojenja vsilili. Kr neka namerna napaka no in to v kon?nici tekme pa sploh ni bil sam v protinapadu - pa kje hudi?a so to videli, sej je pol v kon?nicah ko se na favel igre potemtakem vsaka osebna namerna oz. ne?portna.

In kakorkoli vzamemo so sodniki tudi tokrat kreirali potek tekme in SLovenija je bila okradena uvrstitve v finale. Jebat ga, smo pa? premajhni, Srbi pa majo prevelik vpliv v FIBI.

?al tako pa? je ampak vseeno vse ?estitke na?im fantom, ker tak?no borbo in ?eljo za zamgo kot so pokazali na tem turnirju se jim je treba samo globoko priklonit in ?estitat. Res tud ene zamere nimam proti nobenmu saj je vsak dal od sebe maksimum. Bravo na?i ... res ste carji in neglede na rezultat dana?nje tekme se lahko vrnete v domovino z visoko dvignjeno glavo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EuroBasket 2009
Napisano

Po?akte s Srbi... po vrst je treba in sicer je va?no samo, da danes odigrajo tako kot znajo. ?e jim rata potem se jim bo odvalil kamen preteklih neuspehov v ?etrtfinalu in v finalu poberemo zmago in naslov prvaka. V finalu Slovenija rasturi ?pance in Gasol gre s sklonjeno glavo iz dvorane. :jezicek:

Ampak predpogoj za vse to je, da danes Hrvate premagamo kar sploh ne bo enostavno.

Zaenkrat gre vse po planu kot sem pred tekmo napovedal... kakorkol se vzame bo zdej bistveno la?je, ker cilj, borba za medalje je tu.

?pance tresemo v finalu :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.