Nakaže ga na pošto. Poštar pa nosi z odrezkom od ZPIZ-a.
Je pa vedno zadaj TRR, brez ne gre. Nimamo toliko gotovine, kot je fiktivnega denarja. Dolar tudi že leta ni več krit v zlatu....svet se spreminja, žal.
Tudi Azureusa/Vuze sem leta naprej uporabljal v classic mode, ne glede da so vsi bli na utorrentu.
Pač dokler deluje, ne vem zakaj bi šel na hipe robo.
Tudi jaz nisem torrentov zmes vsaj 1 leto vžgal.
Grafika. Hjaa, zvest privrženec ATI-ja. Do danes si še nisem lastil niti enega geForca. Me pa je razjezlo, ker je moja trenutna grafična šla prehitro na legacy gonilnike.
Vsi moji posegi, čiščenja in posodablanja, so izgleda zalegli.
Kišta od takrat prede kot mucek.
Še naprej bom teral 5-6 let staro inštalacijo. Pa samo grafična, je ista, kot je bila ob namestitvi. Pa tudi W10 je šel na W11. 🙂
Ekola, spet jo je odneslo.
Sedaj smo vsi uporabniki bolj pozorni. In res, ponovno je bila uporaba Edge-a.
Drugače lahko dneve laufa in ni težav.
Tokrat sem naredil repair, saj remove & install ni mogoč.
Če bo še naprej, bom pač Edga ukinil iz uporabe.
Drugače pa vem ja, svetujete reinstall, samo rad vem vzrok in ne na slepo reinstall.
Sem zmes imel drugo težavo. Mašina je po par urah začela pihat. pogledam Task-e in uTorrent(po 2-eh letih, sem ga spet nekaj nucal ) začel CPU nabijat.
Torej update uTorrent-a => ni boljše.
Sem ga zamenjal za qBittorrent in je problem rešen.
Fantje, edino Sony izstopa po kvaliteti, kolega je serviser 30 let in še vedno priporoča, če ne drugega zaradi dobave rez.delov v primeru okvar, katere so zelo redke.
Drži. Na Philipsih 1080p so nam šle matrike ali pa programska. Tak 7-9let življenske dobe.
Sony 720p pa dela stricu že preko 15 let, pa ga je zdaj menjal, ker ima težavo z vedno več HD kanali.
Stvarna napaka je bila veriga na Polotu pri 40k km. Kljub 0.5 leta iz garancije, bi mogla veriga več km zdržat. Za to so jo menjali na njihove stroške. Seveda samo ker je avto bil šolsko vzdrževan.
Žena ima A41, kupil sem ji ga par mescev za tem ko je prišel na trg. In razen da je zmajala polnilec, je ok.
So pa seveda naši telefoni podvrženi optimizaciji: odstrani mnepotrebne aplikacije, vzamem pravice izvajanja v odzadju vsem ki ne rabijo, tudi dostop do neta poberem.
Sam imam S21 prej pa S10e. Pač proti A41 se vidi razliko v ekranu. OLed je pač drugi svet. Tudi fotoparate je imel S10e in S21 krepko boljše. Svoje polnim 95% na kablu, ker brezžično je pač počasno. Če ga imam v roki, pazim da ni kabl napet in ga ne "lomim".
Jaz navzdol spustim sedež za 15 centi da lahko zlezem s težiščem za sedež in lahko brez težav uporabljaš obe zavori brez blokiranja zadnjega kolesa al pa "nose diving". Pa še lažje se lovi ravnotežje po neravnem terenu.
Samo rit krepko za sedež, pa nikoli nisem odletel na nos.
Stvarna napaka je ko se z normalno uporabo uniči, ali pa crkne krepko prehitro.
Ne vem kak naj lepše napišem.
Težava je v tem, da se pogosto vlači telefon ko se polni, ali pa je kabl našpanan. S tem se počasi zrahlja lot in potem ni kontakta.
Z RAM2 ima zelo dosti ljudi negativne izkušnje. A41 so ok menjalni ta polnilni kontakt. Mi pa je že blo, ko sem ga čakal, da ga raje nisem na Amazon poslal. Ampak dela, hvala bogu.
Ker se napaka ni takoj ponovila, jo ne moreš pisat pod ponovljivo napako.
Če ni bil kupljen v prosti prodaji, ga lahko neseš na operaterja, pa oni pošljejo na RAM2, tak boš pač pri njih fehtal nadomestni telefon.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nakaže ga na pošto. Poštar pa nosi z odrezkom od ZPIZ-a.
Je pa vedno zadaj TRR, brez ne gre. Nimamo toliko gotovine, kot je fiktivnega denarja. Dolar tudi že leta ni več krit v zlatu....svet se spreminja, žal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani