Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

U?er mi je en kojn z X5 zaparkiru lokalno va?ko cesto (v sne?nih razmerah) in ko me pride klicat, ?e lohk jz njega odparkiram (sm ga blokiru s svojmu avtom), sm biu besn k ris, no pol pa mi je blo hitr ?ov, ker sm vidu da je to zlo prjazn fant, se mi je stra?no opravi?vov. Jz sm si pa? predstavlju enga fakin Ćifota u takmu avtu, te?nga, tko da se bova po?teno spoprijela ?e bo kej pamtn! :danzoman::blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Od tabli?jih oto?kov bi jz vsekakor priporo?u LO?INJ (hitr si tam, doma?ini niso ni? na?pi?eni na Janeze), klima je bo?anska, zdravilno podnebje pa?! :danzoman:

Naselje pa recimo ?ikat, autokemp, al pa Bu?anje (po doma?e so mu rekl Kr?ko)! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?er so ble tko super ceste, da me je nek na ovinku, pri 15kmh odnesl v neke kovinske ?tange, pa mislim da kljub vsemu na koreti ni ni?, razen mogo?e kak le?aj, ker sem vmes zadel s kolesom robnik! :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A nej bi blo vrtcev zadost (?e ve? iz prve roke), ker drga? bomo zaropotal! :danzoman::P

P.S. - itak pa prihaja dostkat pr izvedbi do takih zamud da je joooj! :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sm se odlo?u, da nardim (morda s pomo?jo ?e ostalih ?okiranih Kamni?kih star?e), konec sprenevedanju na?ega ljubega ?upana in sicer na podro?ju zagotavljanja vrtca! :danzoman:

Verjetno bojo moral advokati zaropotat, ampak zgubit ne morm! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jao - kera patetika, na Radiu Center na veliko ogla?ujejo; "prihaja kraljica, Seka Aleksić!"

Halo, mislm ?e je ona kraljica, pol dam pa kuj reproduktivni organ pre?! :hudicek:<_<:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jz pa sm tut nekak ra?unu na orkanske fakin vetrove, v spremstvu to?e, zato sm si naredu delni kasko! <_<

Ker kako ti pa Francoza al pa Japonca ena konkretna to?a obdela, pa raj ne bi vedu (?e posebi ?e ni primerno zavarovan)! :hudicek::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele sm mav kalkuliru in ugotovu, da me vo?nja z LPG koreto pride ?e kr neki cnej kokr pa z vlakom, da o busu niti ne govorim (vlak vem da je povratna (bila ?e pred ?asom) 4,2 ?, medtem ko jz se vozm za cca. 3 ? na dan), za prevozit pa mam tm ene 60 km skupno! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pono? je u kamniku tko pihal, d sm biu zihr da bom kak kos drevja dubu na koreto (naj kar pade, mam tut paket "narava" na polici)! :danzoman::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jz pa lohk ?e skor ?ist normaln hodm, glede na to kako grdo sva se z majstrom parkat zvrnila na zaledeneli sanka?ki progi u petk zv?er (kolega Frenk pa zlomu nogo, ampak o tem nej sam kej napi?e v jamralniku)! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.