U?er mi je en kojn z X5 zaparkiru lokalno va?ko cesto (v sne?nih razmerah) in ko me pride klicat, ?e lohk jz njega odparkiram (sm ga blokiru s svojmu avtom), sm biu besn k ris, no pol pa mi je blo hitr ?ov, ker sm vidu da je to zlo prjazn fant, se mi je stra?no opravi?vov. Jz sm si pa? predstavlju enga fakin Ćifota u takmu avtu, te?nga, tko da se bova po?teno spoprijela ?e bo kej pamtn!
U?er so ble tko super ceste, da me je nek na ovinku, pri 15kmh odnesl v neke kovinske ?tange, pa mislim da kljub vsemu na koreti ni ni?, razen mogo?e kak le?aj, ker sem vmes zadel s kolesom robnik!
Dans sm se odlo?u, da nardim (morda s pomo?jo ?e ostalih ?okiranih Kamni?kih star?e), konec sprenevedanju na?ega ljubega ?upana in sicer na podro?ju zagotavljanja vrtca!
Verjetno bojo moral advokati zaropotat, ampak zgubit ne morm!
Zdele sm mav kalkuliru in ugotovu, da me vo?nja z LPG koreto pride ?e kr neki cnej kokr pa z vlakom, da o busu niti ne govorim (vlak vem da je povratna (bila ?e pred ?asom) 4,2 ?, medtem ko jz se vozm za cca. 3 ? na dan), za prevozit pa mam tm ene 60 km skupno!
Jz pa lohk ?e skor ?ist normaln hodm, glede na to kako grdo sva se z majstrom parkat zvrnila na zaledeneli sanka?ki progi u petk zv?er (kolega Frenk pa zlomu nogo, ampak o tem nej sam kej napi?e v jamralniku)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e bojo res Grki ZNATNO zni?al cene za letos, pol bo pametno presko?it najbli?je (sosedsko) morje!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani