V dveh dneh sem kar parkat porajtu, kok mi fali un za?etni pospe?ek biv?e MX5 (ko je treba s semaforja hitro speljat in spraznit kri?i??e), matr tist je res skorda poletel, tele 323 1.5 in Celica, to pa so zaspanci na cesti - ga naturira? pa se lih za glih premika!
?eprav drug let, vse razen totalne prevlade Hemija, znotraj mercedesa, bi blo zame velko presene?enje - mi je Knofek simpati?en, sam ni pa nek hud maher u vo?nji!
Jebemti, pa ?e razmi?lu sm da bi se nekak do tebe domaju (no mev sm ?e Suli?arja - Celi?arja sabo), ampak pol nism hotu motit, k sm biu zihr da si do vratu u kakm biznisu!
Dec, sam kako pa mazdura laufa odkr si jo poprijel, to je pa res za
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V dveh dneh sem kar parkat porajtu, kok mi fali un za?etni pospe?ek biv?e MX5 (ko je treba s semaforja hitro speljat in spraznit kri?i??e), matr tist je res skorda poletel, tele 323 1.5 in Celica, to pa so zaspanci na cesti - ga naturira? pa se lih za glih premika!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani