|
Sem tudi ze imel ta primer...mi je bilo čudno...k sicer zelo veliko online naročam...in sem poklical na pošto...in mi je prijazna zaposlena povedala,da je "natega", in da je tega ogromno...in potrdila-raje poklicati,in vprasati,kot pa se jeziti...
Zelooo dober👍
🙄Bomba nakup 199€+ptt-en set že imam...OK,imam jih že veliko,pa ne bom našteval...a te baterije z 5,5Ah so nenormalno močne (zmorejo noooro velike tokove-cca. 1000W😲) idealno za fleksarico,fen,štemarico,kosilnico ipd...in ker jih pri Vsegradu še imajo,sem moral še en set vzeti😊
https://www.vsegrad.si/trgovina/metabo-set-2-x-lihd-5-5-ah-asc-145-685190000-se/
Identičen set (kao ne Special Edition) normalno stane 139€ več https://www.vsegrad.si/trgovina/metabo-osnovni-set-2-x-lihd-55-ah-685122000/ ...pa so to že v redu cene🙄 ...za samo baterije,pa bolje,da ne omenjam,bo link dovolj🥺 https://www.vsegrad.si/trgovina/metabo-baterijski-paket-lihd-18-v-55-ah-625368000/
Kdor je na Metabu-samo vzami,dokler še imajo👍
Sestavljene 02/2021,in sveti ena LED od štirih-torej so celice OK🧐😃,ker "Black Edition" obstaja od 01/2021
A drži,k sem slišal da se Guiness pije "topel" oz. na sobni temperaturi...in da če želiš moraš prav naročiti ohlajenega🙄
Sem pred kratkim enega poizkusil...požirek-dva,ostalo je pa šlo v WC-školjko🤮
pred 8 minutami je Bini napisal:Ej ,vikend je bil včeraj.....🤔👍
Za strojevodje vikend,nedelja,prazniki ipd. ne obstaja😉
pred 9 minutami je Jaka32 napisal:
To pa je na moji na srečo bilo.
Vsekakor je pravilna izolacija osnova vsake dobre gradnje.
Podpišem 100x
Napisano
Bom za Miele rekel tako...imam premalo izkušenj,da bi lahko kaj trdil,lahko pa napišem,kaj si mislim.
Imam teto v Stuttgartu,k ima sušilca kondenzacijski,k mora navroke stran zlivati vodo,k je star že cca 30 let in noče in noče crkniti....je teta jezna,k se ji ne da skoz stran zlivati tisto vodo...pa k mal več ponuca...sam ko vidi ceno novega.. pa dela stari naprej.
In smo mi tudi mislili,da bomo pač "investirali", pol bo pa mir...pa je pomivalc sicer češki zdžal daleč pod pričakovanji. In je tudi res,da je prec po 2-3 mescih šel en ventil al kaj...ob strani pri toplotnem izmenjevalcu,in je moral nekaj izpirati in pucati...pač v garanciji...je bil kar šok,k smo kupili tudi zelo dragega pralnega,tašča pa pralnega in sušilnega....
Je pa serviser tud debelo gledal,ko je videl,da je "češki"...dejansko najprej ni verjel...
In kaj si mislim o Miele-jih....bom rekel tako-po moje delajo najcenejše drugje kot v nemciji,ker morajo parirati zahtevam trga ravno zaradi garancij in cen.
Po moje,da če se odločiš za Mieleja,ne smeš jemati najcenejše,ostalo je pa itak 1000€ in naprej...
Pri nas kot rečeno oba pralna Mieleta delata brez problema že dolgo...pr sušilcu je šel ventilator uparjalnika...se zgodi...
Bi pa omenil eno slabost,k je pooblaščen serviser za Miele lih Etis...bolje,da ne omenjam,kako mnenje imam o njih...samo bežite stran!!!
Za Boscha še dobiš kakega serviserja,k ima kaj pojma,in da ni od Etisa...za Miele si pa sam na Etisu👎
Povezava za deljenje
Deli na druge strani