Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ah dejno, zdaj si pa Ono vzel za referenco. Kaj pa ?e avtorica tak ?lanek napi?e zaradi potrebe po katarzi zaradi moralnega ma?ka ker po kozar?ku ali dveh prehitro da.

Nejc, samo ?e zdravljeni alkoholiki zganjajo huj?o gonjo proti alkoholu kot to po?ne? ti. A pa si kdaj ?e pomislil na pozitivne u?inke alkohola?

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prav na dan vsesplo?ne akcije - takozvanega radarskega maratona, ko naj bi bili mili?niki na vsakem vogalu, sem po dolgem in po?ez prevozil na?o dr?avo. Nikjer nobenega policaja. Tako da Boss, ne vem ?e se sploh lahko sklicuje? na neke podatke objavljene s strani policije, ker je vzorec premajhen da bi bil lahko reprezentativen.

Pri hitrostnih omejitvah je situacija pokrita preko ob?in preko redarstev z namenom polnjenja ob?inskih prora?unov. Pri preverjanju opojnih substanc je povsem druga?e. Prakti?no nima? ?anse da bi napihal, ker mili?nikov enostavno ni. Da ne govorimo o tem da eni jejo momilje s ?licu. Tester (?e ga sploh imajo) za 7 razli?nih drog, v svetu se pa na novo vsak teden toliko novih sinteti?nih drog izumi. 

Kot titov mladinec nikoli nisem ?el iz diskoteke s pirom v riti, takrat so te do doma polcaji vsaj 2x ustavili. Da pa se danes nekaj grejo ene represivne zakonodaje okol alkota je pa totalni nesmisel z vidika da je verjetnost da ti dajo pihat enaka ni?li, razen v primeru nesre?e. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na dan OF se je dru?inski kolesarski izlet zaklju?il z nekajkilometrskim ?printom. Zmagali smo za las - v trenutku ko smo zapeljali v doma?o gara?o se je razvilo neurje s to?o.

Je slabo vreme in so izgovori zakaj ni dobro da nas doleti- na?a 5letnica ima 15 kil in bi se v trenutku podhladila ?e bi jo zmo?ilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?elada bi verjetno pomagala ene toliko kot kolesarski izpit. Obstaja majhna verjetnost da mogo?e nekaj.

?e pogledam okolico, na?a mulca sta edina na vasi s ?elado na biciklu. ?e poizku?am razmi?ljati z glavami mulcev brez ?elad, zakaj bi jo nosili, ?e jo nih?e ne - ne starej?i vrstniki, ne odrasli ljudje, pa ne mislim samo njihovih star?ev. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da se ?e pohvalim, v?eraj zve?er sem se ?el z biciklom zgubljat v temo in to po gmajnah na pobo?je kjer ?e nikoli nisem vozil. Pri zgubljanju sem bil tako uspe?en, da sem v dolini pri prvi hi?i moral posvetit v hi?no ?tevilko, da sem izvedel v katero vas sem sploh pri?el.

Sem pa dobro sprobal nove pakne - prej?nje sranje od metalik paken sem samo po 100km vrgel ven, nevem kdo me je nasral da so pa metalika pakne tabol :angry: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bi bilo res fajn malo bolj urejeno vse skupaj in bolj?e povezave.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/premalo-kolesarskih-stez.html

Saj bo saj bo. Takoj po letu 2040 ko je predvidena izgradnja tretjih pasov na ?e zdaj preobremenjenih delih avtocest, bodo pa za?eli s postopkom ume??anja kolesarskih poti v prostor in razgrnitvijo dr?avnega plana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Iskra je bila neko? pojem kvalitete, so se razni blackndejkeri in podobna sr...lahko samo skrili. Ampak to je izhajalo iz enih drugih gnilih ?asov tako da pustmo stat. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In neko? je cerkev za tistih 10% organizirala brezpla?no ?olstvo in zdravstvo za vse, ane. Pa ?e kak?en pfenig je dala zraven pokojnin.

Zakaj pri nas ni cerkvenega davka? Preprosto zato, ker bi se potem pri nas rimokatoliki pre?teli. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sam ti res nima? sre?e s tem bajkom.... 

Ko sem kupoval prej?njega gorca so morale pa ?ist nove, ?e neuporabljene foxice romat takoj dol z bicikla pa na servis da so zamenjal bushinge.

Zgleda kot da proizvajalce boli k.. kaj prodajajo.

Naredil 500m visinske razlike v 10km

Ampaz z zivim ruzakom 17kg, plus sedezom 5kg zadaj

Kupi si elektri?nega preden si uni?i? sklepe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da se pohvalim, bicikl za dobre 3 jurje je poleg menjave shity diskov in bremz potreboval tudi zamenjavo vilic, ker original nikakor niso delale in tudi po ve? servisih v garanciji jim ni uspelo spravit zadevo v delovanje. Sedaj bicikel dobil rock shock-e, ki nikakor niso top, ampak, kar je najpomembneje - delajo

Dobra ?ola za drugi? da se pri nakupu bicikla ne ?para. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nejc kero zadnjo luc imas (rdeco) da se vidi od dalec tudi podnevi?

ne najdem nic pametnea do zdaj...al so velike in nevdina, al pa vidne sam majhne... Kaj ce ti rdeca pikica ki se vidi od 2 km ce je samo pikica..

Kupil dve: https://www.lezyne.com/product-led-sport-microrear.php

Pono?i na najmanj?i mo?i 5 lumnov bi bilo dobro usmerit bolj v tla da se ne slepi voznikov, v polnem soncu pa s 180 lumni zansljivo opazi? na 200m.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Res je.... In elektri?na kolesa so se tudi ?e razpasla in so hudicevo hitra . Tako hitra,da te zlahka presenetijo.... 25kmh povpre?en nedeljski kolesar na lastne noge pa? ne vozi po centru Ljubljane... E-bike pa ja. In si misli?: Ah...saj je ?e dale?... Ja,je bil dale?,zdaj pa ni ve?...

Sem se tudi sam ?e 1x tako zajebal,ko je malo manjkalo,da bi ga dobil v bok kombija...

25 na uro se da na ravnem dose?i z navadnim MTB brez pomo?i elektromotorja in nekomu ki res ni pretirano treniran (nedeljski kolesar), tako da teh famoznih 25 res ni nevemkva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.