Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano
  dne 26. 1. 2021 ob 5:09 je Alex napisal:

Jaz vedno pravim, da so za  eventuelne kraje zadolžena policija in  sodišča, nikakor pa ne mediji in nekakšni smešni modeli z zvezdo na maski z levice. Dokler ne bo par tožb zaradi klevetanja ne bo nič bolje. 

Razširi  

Kaj pa smešni modeli, ki imajo na maski zastavo državi proti kateri tako radi delujejo? :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
  dne 10. 12. 2020 ob 14:35 je Alex napisal:

Jaz se kovida na veliko izogibam (ne hodim nikamor, razen v službo) 😷

Razširi  

Sej pri meni je podobno. Sam sej veš, na koncu ga boš ravno na šihtu staknu :) Odvisno spet, od pogojev. Če si sam tam, pa ni nekih stikov, pol so manjše možnosti.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)
  dne 10. 12. 2020 ob 12:44 je Nejc1986 napisal:

Potem je pa bolj težko dajati primerjavo :)

Jaz je tudi nisem (v zadnjih treh mesecih zagotovo ne, za prej pa ne vem), ampak ravno želim si je ne. Mene tisto vrtanje po nosu ne moti.

Razširi  

Primerjave delam zase, ne zate :) Sej če si spregledal, sem dodal - da je v nekem normalnem poteku. Ker pri bližnjih ljudeh, ki so jo preboleli, je bila v normalnem poteku.

Če pa tebe ne moti vrtanje po nosu, še ne pomeni, da vseh ostalih ne, ali kaj meniš? :)

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
  dne 10. 12. 2020 ob 7:51 je Z M A J napisal:

Hehe, res je :) ful te nekak žgečka v nosu in sili na kihanje potem še nekaj časa. Ni pa neki strašnega :)

Razširi  

dne 10. 12. 2020 ob 8:06 je ignacij napisal:

Jaz sem bil ze 2 x na testiranju in me ni nic zgeckalo ampak sem obcutil ozko pekoco bolecino in solze na oceh. Prvic sem bil skupaj s sodelavko, ki ni cutila nic. Tko da je mozno da sem softic al pa so ga pa zenske navajene fasati, jaz ga ocitno nisem.

Razširi  

Men je bolj neprijetno tole vrtanje po nosu, kot bolezen sama, no seveda če je v nekem normalnem poteku :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
  dne 11. 9. 2020 ob 16:06 je Z M A J napisal:

Fasciniran nad pretočnostjo Tržaške ceste v Ljubljani, v 5ek popoldne. Me zanima koliko časa bodo pocali cesto in kdaj bo v celoti odprta???

Razširi  

Kot piše, do 31.12.2020 :D

Mislim sej, svaka jim čast, da je vse še zmer lepo povezano in tudi Tržaška je res potrebna obnove. Ampak rush hour je najhujši na vpadnicah, plus tega se vsi vozijo z avti, ker zaradi korone nočejo na javni promet.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?ez 2 tedna sem kar malo prepri?an, da bo Mercedes oznanil svoj odhod, glede na to da je ?ef Mercedesa ?e sanjal o zategovanju stro?kov in da no?e pla?ati 66m za Hamiltona. Dosegli so vse, to je lep na?in za izhod. V isti sapi bo Stroll napovedal nakup Aston Martina in nakup ekipe Mercedes z Wolffom, kar se ?pekulira ?e nekaj ?asa. Se pravi 1 sede? bo ?el avtomatsko sin?ku, drugi pa Ocon, Russell...itd. Ostali se bodo porazdelili v drugi Strollovi ekipi in novi B ekipi Aston Martina - Racing pointu. Dvomim, da bo Hamilton v kateri od teh, ker noben Strollov konzorcij nima toliko denarja zanj.

Pomoje ali bo probal izziv pri rde?ih, ker konec koncev so ?e edini ki so sposobni zmetati 66m? letno za dirka?a :D Ali pa se bo upokojil na vrhuncu. Kakorkoli se vse lepo zapleta, glede na to, da bo verjetno kdo ?e toliko nor, da bi vzel Vettla, pa ?e Alonso je rekel, da bi 2021 rad kje sedel :) Pomoje da v Renaultu, ?e bo Ocon od?el v Aston Martin. Noro!

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
  dne 29. 1. 2020 ob 20:26 je Slivka napisal:

Izjava in pol:

"... ... ... ... IN V PRIMERNEM BOLIDU SE LAHKO BORIM ZA VRH.... ... ... ..."

Hja, v primernem bolidu se vsakdo lahko bori za vrh.

Bottas se s tem ne strinja.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zakaj, a je bil on vedno 100%? Eni avtomatsko pri?akujejo, da Ferrari pa mora zmagovati, ker je prej dominiral par let. Ampak v F1 je pa? tako, enkrat en enkrat drug.

Zakaj se za Williams pa Mclaren nih?e tako ne obremenjuje?

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jap, to je mk3, potem so ble pa ?e mk3.5 in mk3.75 :)

Razlika je pa dan in no?. V?eraj bila na dvigalu (sicer je avto iz nem?ije), spodaj samo malo povr?inske rje za zbrusit, motor suh + ketna kar je super. Lak ohranjen, notranjost je pa tudi klasa zase pomoje :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 8. 10. 2019 ob 18:32 je Nejc1986 napisal:

?estitke. Naj ti Super slu?i. Prodajas rumeno? :)

Hvala :) Bom prodajal ja, ko minejo emocije :(

dne 8. 10. 2019 ob 18:49 je Z M A J napisal:

Noro lepa, tudi barva najlep?a mo?na!  :rozico:

Hvala, ja res je lepa barva :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Glede na to, da bodo in pri Mercedesu in Ferrariju po postanku verjetno obuli hard pnevmatike, bo verjetno za Mercedes bolj?e, ker bodo mlaj?e. Tako da bo kar te?ko za Ferrari danes.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.