Policija opozarja, da posamezniki prejemajo sumljiva SMS-sporočila, v katerih jih domnevno "slovenska prometna policija" obvešča o storjenem prometnem prekršku. Gre za lažna SMS-sporočila, ki jih ne...
So vsi kričali, da 15.3. se menja zimske gume z letnimi.
Si mislim ja, saj tako govorijo, naredi pa tega gotovo ne nihče
Ma, ker so tudi tukaj na forumu lepili slike vozil na letnih gumah, sem 15.4. še jaz zamenjal gume na FucksWagnu, čeprav s strahom, kajti 15.5. še ni mimo.
In, evo, vedel sem, da se bom nategnil, ker sem poslušal "javno mnenje". Zdaj zbiram pogum, da grem ven in montiram gor verige. In bom moker ko cucek in me bo zeblo ko psa...
Pozdravljen, ravnokar se dogovarjam s podjetjem VITATERM, ki so se izkazali za najboljšega ponudbnika in tudi na podlagi priporočil prijatelja. Kontaktiraj jih, naj ti strokovnjaki predlagajo rešitve.
Na Štajersko AC pri Domžalah proti LJ ne grem nikoli več oz. s svojim avtom NE, dokler ne bo odprta v vsej svoji veličastnosti. Kot prvo bom privarčeval na času, živcih in gumah, ko imam glih nove Bridgestonke na Netopirju. To je tako razbrazdano cestišče, da te je prav strah, da kje gumo prebiješ ali kaj poškoduješ, sicer pa itak celi čas drgne od tistih nazobčanih črt. Aja, pa rezervne gume tudi nima ta avto, tako da ...
Škofjeloški policisti so obravnavali 54-letnega voznika, ki je bil samoudeležen v prometni nesreči. Med postopkom so ugotovili, da je moški vozil s kar petimi promili alkohola v krvi.
Fak... za ženske je tri promile že lahko smrtna doza... zdaj bom rekel nekaj bogokletnega... upam, da je bila redna alkoholičarka in z možgani navajenimi na tako dozo.
In posledično povsem skurjenimi možganskimi celicami (ko čedalje več beremo o dolgotrajnih poškodbah sivih celic zaradi (pretiranega) alkohola).
Kar je Toskana za Italijo in Provansa za Francijo, so Brda za Slovenijo. Tudi v kolesarskem pomenu. Slikoviti griči med trtami in sadnim drevjem ter razgledi na vse strani, za dobro mero pa je na drugi strani Sabotina...
Odločitev o graditvi tovarne Meblo so sprejeli v Ljubljani, pri tem pa je verjetno prevladalo to, da je bil Solkan znano mizarsko središče. Prva delovna sila in strokovno znanje sta prihajala prav iz vrst Solkancev.
Včer pa iz Kamnika prek Črnivca mimo Četare in potem povratek v Kamnik čez prelaze Lipa, Slopi in Kozjak. Skor 70km, višincev pa se je tudi nabralo, haha
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes bil na ogledu ene CALIBRE, pa sem vesel, da je (izjemoma) razum prevladal nad srcem in se (zaenkrat) nisem odločil za nakup, haha
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani