Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 9 urami je Alex napisal:

A fant od Tine še ni odstopil, glede na to, da ga je KPK našla na čistini? 😊Pred volitvami je dosti nakladal, da bo pošten. 🤣

Čuden TIČ :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sem se danes s poganjalcem pomeril z eno debelušno gospo na električnem. Se je pripeljala mimo s tistih 25kmh, pa sem potem ravno toliko pospešil, da sem jo ujel in vozil v zavetrju in ji je bilo čudno, da se mi ni odpeljala naprej ter da sledim s tako lahkoto. :)

P.S. sem zadnjič vozil dobro urco povprečno nekaj preko 30kmh, tako da teh 25kmh ne smatram za nek vratolomni dosežek, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal:

?zmeden?

Meteorologi napovedujejo en teden brez ene same dežne kaplje.

Saj gobe so prejele padavine iz preteklosti, ne tistih, ki naj bi bile oz. jih ne bo v PRIHODNOSTI :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Nabral kar luštno zalogo ORJAŠKIH DEŽNIKOV in jih zdajle že pripravljam. Ne, nisem presegel omejitev po osebi, oz. itak nisem bil sam v tej akciji, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sem kar zadovoljen z razpletom in zmagovalcem, no ja 44 bi bil lahko nekje v točkah vseeno, hehe. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Čestitke rdečim na PP, Dimnikar pa zadremal nekje daleč zadaj, očitno bo res moral počasi v naslednjo fazo; DeSUS :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano

Zame kar precej nenavadna novica, očitno mu bo kmalu zmanjkalo motivacije in bo želel početi še kaj drugega v življenju;

WWW.24UR.COM

Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je v nedeljo še četrtič osvojil dirko po Franciji. Zdaj si bo privoščil nekaj zasluženega počitka...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Je kolesarjem odleglo, ker je končalo, a tudi meni, da bom imel več prostih popoldnevov. 😊

Čestitke vsem našim, danes je Mohorič blestel s tretjim mestom. 

Bravo Rogli za 8.mesto.

Skratka, uspešen Tour za Slovenijo. 

Upajmo, da bo res leta 2027 začetek Toura v Sloveniji. Tretja etapa bi šla od Nove Gorice do Portoroža. Zanimivo. 

2029 si ga obetajo, 2027 pa dvomim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.