Hja od tega, da sem se na gada usedel, pa do tega, da sem šel na 15 urni marš v ganc novih čevljih. Zadnje tri kilometre navzdol sem moral hodit ritensko. Pa 1x sva pozabila vodo s sabo po vročini cel dan pa iskat potočke. Ampak važn, da je mel fotr 25m debele vrvi v ruzaku in ta težek rešpetlin pa samo treking sva se šla nobenih plezelnih podvigov.
Oh ja... če se ti po vsem tem ne zagravža celodnevna hoja po hribih, pol moraš bit kr velik mazohista.
Lahko. Recimo, da starši na fertig forsirajo svojega otroka, ker v njem vidijo bodočega prvaka (navedi želeno disciplino) in v njem vidijo svoj (pretekli) neuspeh ter frustracijo iz neke discipline, ampak da tamali ta pa BO, čeprav ga recimo sploh ne veseli nek šport in je vanj SILJEN.
Več kot leto dni po tem, ko je na najvišji avstrijski gori zmrznila 33-letnica, bodo njenemu partnerju sodili zaradi hude malomarnosti. Tožilci so predstavili seznam, ki naj bi pojasnjeval, kako so njegove napake...
Ob hladnem vremenu se je sneg obdržal tudi v nižinah. Te dni tako smučajo tudi v Prlekiji. Domačini so tam za smuko pripravili smučišče Globoki klanec, ki je postalo prava atrakcija. V zadnjih dneh se je tam...
Po več kot dveh desetletjih v stranki SDS, v kateri je zasedal visoke položaje in jo skozi leta pomagal sooblikovati, se Anže Logar na parlamentarne volitve prvič podaja s svojo stranko. Kot poudarja...
V nizozemski pivovarski skupini Heineken, katere del je tudi Pivovarna Laško Union, bodo v naslednjih dveh letih ukinili do 6000 delovnih mest. Kje natančno naj bi prišlo do večine ukinitev, vodstvo ni razkrilo, so pa...
Balkanski biser je znova izgubil svoj sijaj. Reko Drino tudi leta 2026, kot več let poprej, preplavlja na tone smeti, ki kazijo njeno podobo in predstavljajo resno ekološko grožnjo. Tudi letos se torej ponavlja star...
Bod tih, ali pa boš razkuril forumskega čarovnika (ja tistega, ki ti je že enkrat sneg nacopral in je potem lopata pela, za kidanje snega namreč), haha
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gad preživel težo zadnjice?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani