Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sem želel danes s podmladkom smučat na Celjsko kočo, ki žal kljub snežni pošiljki ne obratuje :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Tole čudo sem danes videl na cesti v bližini Brezovice, sprva nisem niti dojel katere oblike oz. kater avto naj bi bil pod temi nalepkami :)

WWW.24UR.COM

Ste tudi vi v teh dneh na ljubljanskih ulicah opazili vpadljiv avtomobil v barvah košarkarskega kluba Los Angeles Lakers s kultno številko 77...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Boss napisal:

Jaz mam očesne leče celo zamenjane. Ampak to je zadeva, ki se dela pri večjih dioptrijah. Torej @Z M A J kakšno dioptrijo imaš?

Na taslabši uč 1,5 medtem ko na boljšega pa 1, težava je na daleč, npr. vožnja avtomobila, itd., pa še malenkost cilindra, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Greenland iz 2020 je zelo dober film, na podobno vižo kot Armageddon, 2012 in podobni. Če imate Cine star program, ga še lahko pogledate za nazaj, predvajanje z zamikom. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Helou mojstri različnih obrti in veščin ter poznavalci skoraj vseh področij!

Včeraj sem nesrečno zlomil naočnike in zdaj razmišljam ali grem v nakup novih ali pa bi bilo bolj smiselno kar odpravit dioptrijo z laserskim posegom.

Verjetno vas je nekaj že šlo pod "nož" in me zanimajo vaše izkušnje glede tega posega ter katerega izvajalca priporočate ter kakšen okvirni strošek, obenem je tudi pomemben podatek, koliko časa je potreben "bolniški status".

Hvala za info in lep pozdrav;

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem fajn ponosen na mojo 15-letnico, ki ima najboljše ocene v razredu :) Pametna in odgovorna 9-ošolka, sem vesel, da je bistveno uspešnejša od mene. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.