Netopirja danes peljal h Kamniškemu mojstru za DE vozila, pa nisem prepričan, da sem dobil pravo vodno cev, za zamenjavo počene. Original cev je že dalj časa NEDOBAVLJIVA.
Kaj pa, če bi se izgubil? Po čem bi se orientiral oziroma, kaj bi ti pomagalo? 🤔
Gledel na to da sem "hribolazec" že dobrih 42 let, pa med drugim osvojil GG (najvišjo goro severne sosede) in imam v planu še kaj višjega v kratkem, nimam težav s tem. Imam pa sicer tudi seboj kakšne papirnate "karte" na katere se vedno najbolj zanesem, kot zanimivost, zanje ne rabiš niti omrežja, medtem, ko si lokacijo pa kar "sam določiš"; analogno
Jaz v mladosti (Ljubljančan heh), sem bil zelo pogosto, iz Centra do tja s kolesom in potem kopanje. Luštni časi, pa kar precej hladno vodo imam v spominu, saj ima veliko globino.
Pozdrav iz domačega fitness-a, za "ohlajanje" pa ne poganjalca in direktno proti Črnivcu (vzpon v dobrih 7ih km za krepkih 500 višincev), seveda brez uporabe JE KrHko.
Sem bil danes v Ljubljanskih mlekarnah; industrijski prodajalni, pa če koga zanimajo odlični sadni jogurti MU, jih imajo po 19 centov. Sladoledov je pa tudi ogromno v akciji in siri, mleko itd.
Tolstojeva 63 je njihov naslov, če vas ugodne cene kaj tja primamijo
V Dojči, pa še to na Bavarskem težko, treba malo višje. Meni ga kolega s foruma (Schurda) dostavi, ko gre večkrat letno malo višje gor. Gajba je 20eur (z embalažo vred). :))
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Netopirja danes peljal h Kamniškemu mojstru za DE vozila, pa nisem prepričan, da sem dobil pravo vodno cev, za zamenjavo počene. Original cev je že dalj časa NEDOBAVLJIVA.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani