Heej! Mi lahko priporočite kakšno res dobro sredstvo za LAMINAT, v smislu sijaja in zaščite, kot finalni nanos, po čiščenju in da je zadeva dolgo obstojna?
Za Kras ali Mip (preden je propadel) so se v eni veliki svinjski farmi pogovarjali, da bi celo začeli za njih pujse redit. Na koncu je farma se prodala in pujske so zamenjale druge živali v štalah.
V Avstriji in Italiji na suhomesnih izdelkih pogosto piše, da so iz Avstrijskega (Österreichisches Fleisch) ali Italijanskega mesa(solo carne italiani).
Na naše tržišče vem, da je pred časom veliko svinjine prihajalo z Madžarske, verjetno je še vedno tako.
Dans sem naredu enih dobrih 40km po Savinjski regiji; od GG do Mozirja in še malo okoli ter potem povratek v GG. Nazaj grede me je takšen veter bodel v prsa, da sem se komaj premikal, okrog 13h. Občutek, kot da si v nekem simulatorju oz. vetrovniku, hehe
Tole Rogličevo smo itak rekli bi bila bolj nedeljska in kakšno pivo ruknemo ter nekaj pojest (ne bo to neko hudo kolesarjenje, ne bo pa tudi ne popivanje, hehe)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj to gradiš štajerski ALCATRAZ? :)))
Ali pa JURSKI PARK? :)))
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani