Mogo?e bi se moral malo zamisliti nad seboj. Vedno ima? te?ave z vsem, kar kupi?. A nisi pred nekaj meseci neko mizo reklamiral? Pa neko vgradnjo plina? ?e tisto nalepko Mazda klub, ki jo je opralo dol s ?ipe, si hotel reklamirat, ?eprav si jo dobil zastonj...
vse je res, razen nalepke..., narobe naro?am, pa kljuka je bila
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Saj pravim, ce si res v to preprican, potem se vcasih splaca klicat direktno na Apple support... Ker servis v Sloveniji lahko dela samo po navodilih Appla... in v takih primerih imajo taksna navodila...
Se vprasanje? Kam simnesel na servis? Na Emonagram? Ki je sedaj lastnik bivsega Teleray servisa (Nokia), kjer so bili znani po tem, da je za veliko napak bila kriva tekocina... Vsaj tako berem okoli... jaz na sreco osebno s tem se nisem imel problemov...
EPL
sem poklical, bodo eskalirali, pa bomo videli, par dni
Zdaj si ne morem misliti, ampak da gre kdo odpret telefon pa ga mal po?prica pa slika za zazslu?ek....ne res no?em misliti na to....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Za popizdit.....kao telefon prisel v stik z vodo, predra?un 699?
To je lahko samo v Sloveniji. Telefon za katerega so ogla?evali vodotesnost, ti crkne zjutraj in potem kao voda........................................
O?itno res zgolj nima? sre?e. Jaz imam CATa. Pa je izpostavljen prahu, tresenju, padcem, pozimi je pri -10 stopinjah ostal v gara?i na avtu, ki ga je naslednji dan ?ena odpeljala in ni niti opazila, da je telefon na strehi. In je telefon med vo?njo padel na cesto. Ko se je vra?ala, ga je pa ?e povozila... In ?e vedno dela. In ?e vedno je vodotesen. Preverjeno. Le signal izgubi, kadar pade v 1 meter globoko vodo... Ja, preko rentgena ga pa res nisem po?iljal... Pa je CAT dale? od premium izdelka...
Cat je odli?en za klic, sms, viber recimo. Jaz rabim mail, voip itd. Saj pravim nimam ga zaradi znamke. Kolega steklar ima Cat-a ?e 10 let...prah itd...
Ni tako enostavno ... Jaz sem ze nekajkrat probal it na Android, Windows Phone,... in sem se vedno vrnil nazaj na japko ...
Res pa je, da se nikoli nisem imel nekih resnih problemov z japko... No... tudi z drugimi nisem imel nekih problemov... Se takrat dvakrat ali trikrat, ko sem dal japko na servis, sem vedno dobil nov aparat ... Enkrat v Italiji, ker pri nas se niso uradno prodajali iPhone... dvakrat pa preko EPL v Ljubljani ... Pri ostalih znamkah pa so vedno popravljali ... vcasih uspesno, vcasih tudi ne in sem moral nosit nazaj ...
Vcasih se vprasam, ali sem res tak uporabnik, ki veliko daje telefon preko RTG na letaliscih, ga veliko prekladam, je na vlagi (motor, ampak v torbi) itd itd itd....
ampak govorimo o premium izdelku z IP vodotesnostjo, od katere pri?akuje? da vzdr? take zadeve. nimam sre?e
Jao jao jao, nisem ?e imel jabuka da ni rabil servisa.
V?eraj your face ID has been disabled.....nekaj da je kamera disabled itd.
Danes zjutraj pa pride update 12.0.1, super mogo?e bo re?ilo zadevo, apdejtam....telefon se na novo pri?ge, face ID ?e vedno disabled....nato pa 5 min in kljoc....adijo telefon, samo bel jabuk utripa gor.....
sre?a v nesre?i, kupljen 29.11.2017 - imajo samo leto garancije, gremo na servis (spet)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vse je res, razen nalepke...
, narobe naro?am, pa kljuka je bila 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani