Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Mogo?e bi se moral malo zamisliti nad seboj. Vedno ima? te?ave z vsem, kar kupi?. A nisi pred nekaj meseci neko mizo reklamiral? Pa neko vgradnjo plina? ?e tisto nalepko Mazda klub, ki jo je opralo dol s ?ipe, si hotel reklamirat, ?eprav si jo dobil zastonj...

vse je res, razen nalepke...:), narobe naro?am, pa kljuka je bila :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ha se dodaten sok, Face ID senzorja ne mores menjati. Je zbajdan z moderbordom telefona...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jaz samo necesa ne morem 'kupiti'. Meni ne dela Face ID, pustimo vodo gor ali doli, oni meni hoccejo zamenjati ekran.....wtfd?

senzor za face id je za ekranom 

https://www.ebay.de/itm/iPhone-X-Main-Logic-Board-With-Face-ID-Sensors/332798096492?hash=item4d7c4ff46c:g:vywAAOSw0NlbmA8W

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem ?el iskati, ker zdaj ?akam odogovr appla, in nenazadnje ker telefon dela - brez Face ID

Spet sem zmeden:

- servisno naro?ilo pi?e:

Face ID ne dela

- servisno poro?ilo dobesedno:

opravljen restore 12.0

AST diagnostika uspe?na

LCI senzorji OK - stik s teko?ino

izdelava predracuna za izvengarancijsko popravilo

aparat je pri?el v stik z teko?ino

Torej telefon je OK???

Potem sem vpra?al, pa ste vsaj poizku?ali posu?iti telefon ce je bil res v stiku z vodo?

Ne ker ste se odlo?ili, da ga ne boste popravljali...

?akaj nekaj je menjava ekrana za 700?, kot ste ga zahtevali, drugo pa je posu?iti telefon in recimo re?iti problem in ra?unati eno servisno uro.

Ne delamo tega.

Torej ste zaprli nazaj telefon, ki naj bi bil v stiku z vodo?

DA

Sem samo ?el.

Butale

Telefon imam spet delujo?, brez Face ID..............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Klasika. Garancija pa te fore. Vse lepo in super dokler jo dejansko ne uveljavljas potem pa tisoc in en izgovor.

700? za telefon ki je samo se 40 dni v garanciji.....jaz pa ves hapi da je se v garanciji odletel. No saj v bistvu dela samo face ID ne dela. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj pravim, ce si res v to preprican, potem se vcasih splaca klicat direktno na Apple support... Ker servis v Sloveniji lahko dela samo po navodilih Appla... in v takih primerih imajo taksna navodila...

Se vprasanje? Kam simnesel na servis? Na Emonagram? Ki je sedaj lastnik bivsega Teleray servisa (Nokia), kjer so bili znani po tem, da je za veliko napak bila kriva tekocina... Vsaj tako berem okoli... jaz na sreco osebno s tem se nisem imel problemov...

EPL

sem poklical, bodo eskalirali, pa bomo videli, par dni

Zdaj si ne morem misliti, ampak da gre kdo odpret telefon pa ga mal po?prica pa slika za zazslu?ek....ne res no?em misliti na to....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ampak garancijski primeri zaradi stika z vodo bodo zavrnjeni. To pi?e v drobnem tisku, vsaj pri 7 plus je bilo tako.

edina voda v stiku s telefonom v zadnjem mesecu je bila megla, ?e tega ne prenese potem res aleluja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mislim za zjokat res, apple tole pravi

If one goes by Apple?s description, the iPhone X can withstand being submerged in water for up to 30 minutes in up to 1.5m depth.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za popizdit.....kao telefon prisel v stik z vodo, predra?un 699?

To je lahko samo v Sloveniji. Telefon za katerega so ogla?evali vodotesnost, ti crkne zjutraj in potem kao voda........................................

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nejc, jaz sem po centralni Evropi prevozil vse, zato gledam sedaj najvi?jo enosmerno cesto v EU 3500m ?e se ne motim Pico de La Valeta

ima? kako literaturo za to oz priporo?a?, to je sicer Sierra Nevada, ampak seveda bi ?el Pireneji - Sierra Nevada. Thx

Cesta je cesta, ampak ?e za okoli

Druga?e pa ti dam izziv za mountina v Franciji, samo ?e trije taki prelazi so odprti v EU (stari voja?ki), 2 v ITA in tale:

https://www.dangerousroads.org/europe/france/225-col-du-parpaillon-france.html

2780m :)

sicer je bolj za endura?e, a se tudi mi cestarji vozimo tam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

CAT ne dela samo model 25... ?e pogleda? npr S41 ali S61?

?e pogleda? na primer ceno za ta skorajda osnovni smartphjone? To so namenski telefoni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

O?itno res zgolj nima? sre?e. Jaz imam CATa. Pa je izpostavljen prahu, tresenju, padcem, pozimi je pri -10 stopinjah ostal v gara?i na avtu, ki ga je naslednji dan ?ena odpeljala in ni niti opazila, da je telefon na strehi. In je telefon med vo?njo padel na cesto. Ko se je vra?ala, ga je pa ?e povozila... In ?e vedno dela. In ?e vedno je vodotesen. Preverjeno. Le signal izgubi, kadar pade v 1 meter globoko vodo... Ja, preko rentgena ga pa res nisem po?iljal... Pa je CAT dale? od premium izdelka...

Cat je odli?en za klic, sms, viber recimo. Jaz rabim mail, voip itd. Saj pravim nimam ga zaradi znamke. Kolega steklar ima Cat-a ?e 10 let...prah itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ni tako enostavno :) ... Jaz sem ze nekajkrat probal it na Android, Windows Phone,... in sem se vedno vrnil nazaj na japko :) ... 

Res pa je, da se nikoli nisem imel nekih resnih problemov z japko... No... tudi z drugimi nisem imel nekih problemov... Se takrat dvakrat ali trikrat, ko sem dal japko na servis, sem vedno dobil nov aparat ... Enkrat v Italiji, ker pri nas se niso uradno prodajali iPhone... dvakrat pa preko EPL v Ljubljani ... Pri ostalih znamkah pa so vedno popravljali ... vcasih uspesno, vcasih tudi ne in sem moral nosit nazaj ... 

Vcasih se vprasam, ali sem res tak uporabnik, ki veliko daje telefon preko RTG na letaliscih, ga veliko prekladam, je na vlagi (motor, ampak v torbi) itd itd itd....

ampak govorimo o premium izdelku z IP vodotesnostjo, od katere pri?akuje? da vzdr? take zadeve. nimam sre?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Heh, te ni? ne izu?i.?e te stvar zafrkava, zamenja? znamko in je. :)

Dejankso nisem na znamki, ampak na zadevi ki jo uporabljam (potrebujem)

Mam za backup nokio 6210 :) Tisto s foruma tukaj (Canyon ce se ne motim iz BMWja )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jao jao jao, nisem ?e imel jabuka da ni rabil servisa.

V?eraj your face ID has been disabled.....nekaj da je kamera disabled itd.

Danes zjutraj pa pride update 12.0.1, super mogo?e bo re?ilo zadevo, apdejtam....telefon se na novo pri?ge, face ID ?e vedno disabled....nato pa 5 min in kljoc....adijo telefon, samo bel jabuk utripa gor.....

sre?a v nesre?i, kupljen 29.11.2017 - imajo samo leto garancije, gremo na servis (spet)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Aaaaaa odgovarjal kolegu iz zagreba na vstrom hr forumu pa zgleda falil okence. Mea culpa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

P.S. Dolomiti su pali u 7. mjesecu, a Apenini u 9. mjesecu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Album dopolnjen, sledili so:

?etrtek:

Col l'Iseran

Col du Mont Cenis

Col du Glandon

Col de la Croix de fer

Col du Mollard

Col du Telegraphe

Col du Galibier

Col du Lautaret

vsi zgornji so legende Tour de France-a

petek dan za ?iht V Grenoblu

+ nazaj ?ez Col du Lautaret v Briancon

sobota

Col d' Izoard

Col de Vars

Col du Restefond

Cime de la Bonnnet 2802m najvi?ja kro?na pot v EU

Col de la Lombarde

in pi?i domov

v soboto 966km

skupaj 3034km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Meni najboljsa cesta v Evropi. 50 km brezhibnega asfalta, ovinki dinamicni in hitri, vse do 2802m

post-2637-0-25508000-1538906626_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Noro? fous sem ?

Je kej kolesarjev gor?

2

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

4.10. Najvisji asfaltiran prelaz v EU, 24C

Narobe svet

post-2637-0-74812100-1538676298_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

?e ena moto fantazija, ki pa bo ?e trajala, album se bo dopolnjeval

https://drive.google.com/drive/folders/1r58DEtPqPs2ACMwSMuomipMPfBwHRWa2?usp=sharing

In order of apperance:

470km - sreda

Sustenpass

Grimselpass

Furkapass

San Gothardo pass

Gothard pass

Neufenpass

Grand Saint Bernard

Petit Saint Bernard

jutri prvi del francoskih prest

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Jaz sem na izhodiscu :) vesel ko burek v peci

https://goo.gl/maps/dyiJ3NyQU512

Na dosegu 30km so Furka, Grimsel, Susten, Gothard, Neuffen, San Bernardino, Oberalp......pa se bi lahko nasteval.....

Ce je Iseran kralj Alp je zame Furka kraljica. Med drugim se pojavijo njene znamenite serpentine na stebrih v igrici Gran Turismo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.