Redki Japonci so "Made in Japan". Doma sem siguren samo za pianino. Pa menda je iz Hirošime še Mazda 6, čeprav ni videt (motorčki ogledal, omejevalci vrat, ...). 😄
Yamaha "studijski" HS7 in HS8S so iz Indonezije. 😄 Onkyo receiverja sta iz Malezije in Kitajske, Slušalke Audio-technica so iz Taiwana.
Kolko se še jaz spoznam na geografijo Indonezija ni Kitajska.
Torej še vedno drži moje dejstvo, da so edini studijski, ki niso kitajski. Pač od teh kaj sem gledal.
Moje Sennheiser so pa Irske. Vsaj tak mam v spominu.
Problem frišnih voznikov je ta,da v A.šolah vozijo pretežno na dizlih in potem taki vozniki nimajo filinga speljevati z bencinarjem,saj veste več plina in sklopka itd,pri dizlu pa samo od seme gre....👍 Pri hčerah-obeh je bil isti problem,ko so presedlale iz dizelskega golfa na Alfo,bencin....☹️
Sem moral narediti pol urni šnel kurs.....
Ko me je vprašal, če bi si kerega inštruktorja izrecno želel. Sem odgovoril vseeno, samo bencinca mi daj.
- Šalo na stran: menjava olja v avt. menjalniku enkrat ali dvakrat v življenjski dobi vozila je bistveno cenejša od menjave sklopke, vztrajnika in olja v menjalniku pri ročnem menjalniku (sploh pri "hudonavorskih dizlih"). Da ne omenimo stroškov v primeru uporabnikov, ki hote ali nehote poslušajo sinhrone.
DSG se menjava na 60k km olje, torej če voziš dizla, je pri 200k km že dal 3 menjave skozi.
Poznam kaj nekaj ljudi, ki so jim na dvosklopčnih menjalnikih začele sklopke spuščat. To je rešila ponekod kalibracija. Samo to pogosto ni trajna rešitev. Menjava sklopk => boljše kr v Košake se v vrsto postavit....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kolko se še jaz spoznam na geografijo Indonezija ni Kitajska.
Torej še vedno drži moje dejstvo, da so edini studijski, ki niso kitajski. Pač od teh kaj sem gledal.
Moje Sennheiser so pa Irske. Vsaj tak mam v spominu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani