Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Sej gre? lahko,ni problema.V izoli si sposogi? jadrnico in gas.Enostavno kot pasulj. :bravo:

mah ja... ?e ene 10 let se odpravljan da pi izpit naredu pa me vedno nekaj "zmoti" :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:hohoho: se je odlo?ala med 4 in 5 pri matematki pol me je pa vpra?ala ?e znam dokazat da se v paralelogramu stranici razpolavljata (podvpra?anje za 5), jz pa nism vedel <_< ma sej proti lanski oceni je 4 the best :bravo::hohoho: aja pa ponosn sm ?e na to da sem se en let nazaj prijavil na www.mazda-si.net :danzoman::jupiii:

verjetno misli? diagonali, da se razpolavljata ... stranice so stranice in se med sabo pa? ne sekajo ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A mislis "trailer, ql " etc. ?

A je dobra? Samo jst pa ne bom se sel na dx10...bom se nekaj casa zulil DX9 z mojo 7600GT(dokler bo slo seveda). Pocakal, da se se malo popravijo pa pocenijo komponente-grafe.

Se ti ne spla?a, ker ti itak grafa ne podpira DX10 tako, da bi ti tudi v primeru Viste vse skupaj laufa samo na funkcijah DX9

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Boss-dream on. :P

Ej stari... da ne bo? na koncu moral po?reti teh besed .... :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Zaenkrat ?e nisem vklopil moj ?esti ?ut ampak mi ?edalje bolj ka?e na ta scenarij. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.