Skoči na vsebino
Pralni stroj
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Se pravi, pri Kitajcu. 😉

Tole je še vedno Gorenje. Sem preveril Hisense pa je precej drugačen. Je pa res, da ga tud v Gorenju delajo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano
pred 9 urami je Slivka napisal:

@Boss, če ni strogo varovana vojaška skrivnost: in kaj si nazadnje nabavil?

Od vseh predlogov nazadnje kar VOX Electronics ali Tesla... Kar je najhuje - zna biti, da so boljši kot kak Bosch, narejen na Kitajskem...

Kr pri Gorenju sem ostal

SI.GORENJE.COM

Pralni stroj | WNS14A4ATWECO | WashControl - Save resources with up to 68% less energy consumption, 45% water savings and 21%...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Ma ne, kakšen si!

Pa saj ji je mož zapustil naftno vrtino in 5 milijonov evrov. Zakaj takoj pomisliš, da gre za goljufijo. Ženska s petimi milijoni evrov bi se rada samo preselila in preko Avto.NET kupila avto. Je le pohvala za Slovenijo, da se bogati in pošteni želijo preseliti sem...

Če pa to ni njen pravi mož. Pravemu je ime Izmet Fekali in je Bosanc, ki pa je res pranečak nigerijskega princa Mabundo Nagumbe.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Carot napisal:

Kot se jaz spomnim so imeli prvi flopiji 5.25" 360 kB 

Dobr se spomniš, ker to so bili doublesided, 9 sektorjev na sled. Ampak teli so igrali le eno dobro leto, ker so jih zamenjali High Density z 1.2MB.

Jaz sem začel na 8 inčnih iz katerih sem kopiral podatke na trakove. Zgodnja 80-a.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano
pred 11 minutami je g.Wankel napisal:

Ma 90° ni panike, k ga samo na bok postaviš. Predstavlji si, da bi mogu prat na 60° 🫣

Sem probal enkrat na 360 pa gre super.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano
dne 8. 4. 2025 ob 12:20 je NevLado napisal:

Vzami top serijo Gorenje, ki ima tisto funkcijo automatskega doziranja. Pa cert dobiš za motor mislim da 10 let garancije.

Sem vzel tanajboljše od Gorenja. Včeraj pripeljali, sem danes zmontiral zadevo in zdaj prvo prazno pranje na 90, kot pravijo v navodilih.

Hvala vsem za debato in pomoč. Sem nekak ugotovil, da verjetno kar koli vzameš je notri nekaj loterije a bo vse Ok al bo šlo kaj narobe. Ker mam pri bajti vso belo tehniko od Gorenja pa nadaljujemo, ker do zdaj so bile izkušnje zelo dobre do odlične.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa kdo se bo ukvarjal s temi brezveznimi operacijami , če pa zdravniki že eno leto štrajkajo. Ne jih motit no.

Na ZZS pravijo, da zdravniki niso krivi, ker so preobremenjeni in da je Golob kriv, ker jim ne da več kovidnih dodatkov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano
pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

Proč od gorenja. Jaz ga bom en dan skozi okno vrgu. Pa je dokaj "nov"

A slučajno veš kateri model? Baje, spet govorice namreč, da pri Gorenju velja samo njihov top program. Cenejši so pa bolj kitajske sorte kvalitete. Hisense ima vpliv.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano

Men so vedno odsvetovali pralnosušilnega in da bi moral bit pralni posebej sušilni pa posebej. Zakaj? Nimam pojma, ampak verjetno je ravno to kar pišeš. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano

Moj pralni stroj Gorenje se, po 17 letih uporabe in brez enega samega servisa v vsem tem času, žal poslavlja. Teče že na vseh koncih, plastike in gume so bolj boge, tako da se ne bom lotil servisiranja, ker mislim, da je oddelal svoje.

Verjetno bi vzel spet Gorenje, najboljšega kar imajo. Sprašujem pa kaj imate ostali in ali bi kako drugo znamko priporočali, da naj še pogledam. Razni WiFi-ji pa neke povezave na net me kej dosti ne ganejo, samo da je mašinca v redu in da je kvalitetna da ne bo crknila že po 5-letih uporabe.

Hvala za vsak nasvet.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Alex napisal:

Dej, a prideš v soboto? Bomo šli po trasi, kjer sigurno ne bo veliko kolesarjev. 

Ne upam si nič napovedat. Eno veliko poslovalnico postavljamo čist na novo in to je taka živčna vojna vedno, kot bi najmanj jedrsko elektrarno gradili. Sem mislil, da jo bomo prejšnji teden pa so določeni zunanji izvajalci za notranjo opremo vse roke zamudili. Tko, da zaradi tega mi je načrtovan dopust za ta teden že splaval po vodi. Bo pa kaos, ker se še ne ve, a bo trezor urejen, a bodo sefi že postavljeni. Ker sem tega že nekaj dal skos prej, vem kaj pomeni vikend za tem. Z veseljem bi prišel pa nisem čist ziher a bo dovolj energije in volje v soboto al bom mel regeneracijski vikend.

Edini plus bo, da bom naredil še kakih 10-15 ur viška v tem tednu, ki jih bom lahko uporabil za kak medtedenski izlet na biciklu.😉

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Bini napisal:

Jp, to je vedno tako ob lepem vremenu za vikende, sploh ne veš kje bi se peljal, luda kuča.... 😵‍💫🫣😉

Zato sam planiram kolesarske izlete samo čez teden. Takrat so kolesarske prazne, pa gozdne poti tudi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Emmm ja... drugič naj pa skoč iz roba vesolja, recimo iz 35-40km pa bo šlo tud čez hitrost zvoka. Mislim kake fore, podiranje hitrostnih rekordov na takih višinah, kjer je zraka toliko malo, da rabi kisikovo masko pol se pa hvali za kolk je presegel hitrost prejšnjega.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 37 minutami je Bini napisal:

Ti pa res nimaš srečo s to kopalnico.... 🫣😉

Zato imam pa samo za kopalnico sklenjeno posebno nezgodno zavarovanje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

6hbgks.jpg

Fak, a to je štos? Jaz osebno imam skoraj 1400 neprebranih mailov. sramezljiv Jebat ga, dnevno jih dobim med 200 in 250 novih. Žal kljub dobri volj ne sfolgam vseh.😭

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Mi smo v celi firmi poslal mail za test a so ljudje dovolj pozorni na poskuse pfishinga in podobno. Za dvig plače folk verjame tud, če je prvi april.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.