| 2025 | 2,5 % | 2,1 % |
Napovedi za leto 2026 nam tudi ne kažejo lepe slike,če ostanejo tej pajaci na oblasti.
Slovenija EU
| 2026 | 2,3 % | 1,9 % |
Od vseh gospodarskih faktorjev si našel inflacijo... 🤣
Pred eno uro je Slivka napisal:
Načeloma zamenjaš samo tri.... razen če kakšna afna piše piwo
Ampak tole spada v nek drug duh časa. Ampak kot potovalnik v velikosti manjšega avtodoma... hmmm ne bom rekel, da je presežek, ampak tolk slabo pa spet ne zgleda.
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:Sem dal veliko dnarja za AEG pralni stroj (tako kot nekoč za Mazdo) pa mi po parih letih že rjavi (tako kot Mazda).
Sploh ne vem kaj je to rjavenje pri Mazdah in me prav zanima ta občutek... zato bom Škodo kupil.
pred 1 uro je Bini napisal:Meni kar kupim je delalo 15,20 let odvisno od stroja....
![]()
Meni tudi, tako da ne vem kaj ostali počnejo s temi stvarmi.
pred 10 minutami je Bini napisal:Saj za to pa res ni treba tja....
😂😉
In kaj si ugotovil... a so Čuki dejansko butlni?
Jaz to ne razumem kot seminarsko ampak gre za poslovno idejo, ki je verjetno mišljena kot nek startup.
Zdaj, če ni tako ni panike, anketo sem izpolnil, ampak vseeno predno se gre v neke poslovne avanture je potrebno resno raziskat tržišče pa predvsem na nivoju izdelkov. A res vlada praznina, ki bi jo zapolnili novi novativni izdelki ali je to že vse bilo pa se ni ali pa se je le deloma obneslo.
Sicer pa OK, ne bom več razlagal osnov, čeprav sem 10 let živel na taki lastni inovativni zamisli, ki je trajala dokler jo ni izpodrinil internet.
Se oproščam, da kvarim zabavo, ampak to ni nova ideja. Ko sem bil majhen sem imel take kotalke, ki si jih samo nataknil na katero koli obutev. Pa tudi danes maš ponudnikov take opreme res veliko. Tako da
@Bini zdaj, ko si na koncu potovanja pa lahko brez zadrege priznaš, da si šel na Zanzibar zgolj preverit a so se Čuki zmotili, ko so napisali verz "Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč."
Ja zdej ko ne vejo kam so odložili je pa alarm in je načeloma nenevaren materjal ratal očitno sila nevaren in se že bije plat zvona. Nekdo kot kaže ni dobil kuverte, da bi bil tiho, al kaj?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa kdo ti je zdaj kriv, da si silil v penzijo... še naprej bi delal pa bi imel zeleno travco...😜 še kako za pokadit zraven.
Ok mal heca je blo to, ampak a si razmišljal, da bi se preselil na Hrvaško al pa v Italijo, če so tam tolk boljši pogoji. Ne to je čist resno, ker sam gledam, a bi se v penzionu mogoče preselil nekam, kjer bom s penzijo bil car.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani