Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Dr. Pelka moram pohvalit, ki mi je danes mimogrede in na hitro zamenjal zavorne ploščice na Snežinki, so bile že precej pri koncu in sem ga lepo prosil za hitro zamenjavo. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
  dne 26. 2. 2025 ob 7:43 je AmpeR napisal:

Ne, točena. Imajo akcijo velika 1,5€.

Razširi  

Idealno, da se ga kdo "nažoka" in potem veselo (izdatno) slalomira med smučarji. (v smislu je tok pocen, da sem kar 3 ruknu, namest enga, heh)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Heh, fajn je bilo, očitno ne bo več prav veliko priložnosti za sankanje, so temperature kar zrasle v teh dneh. Imejte lušten ponedeljek, pa ne se preveč naprezat. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem želel danes s podmladkom smučat na Celjsko kočo, ki žal kljub snežni pošiljki ne obratuje :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Tole čudo sem danes videl na cesti v bližini Brezovice, sprva nisem niti dojel katere oblike oz. kater avto naj bi bil pod temi nalepkami :)

WWW.24UR.COM

Ste tudi vi v teh dneh na ljubljanskih ulicah opazili vpadljiv avtomobil v barvah košarkarskega kluba Los Angeles Lakers s kultno številko 77...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.