Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Danes je (med drugim) ŠEŠKO-dan, mladenič je osvojil junior OP Avstralije, Beni pa zadel odločilni gol, kot joker s klopi. Medtem v skokih naša 2 vodita po prvi seriji, oujea;

WWW.RTVSLO.SI

Nogometaši Manchester Uniteda so za tretjo zaporedno zmago v angleškem prvenstvu premagali Fulham s 3:2. Odločilni gol je v 93. minuti dosegel Benjamin Šeško, ki je igral od 74. minute.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Dobro jutro!

Čaz za kavo z mlekom, AMPAK na unikaten način; namesto vode sem zavrel mleko ter ga zmešal s kavnim prahom. Zanimiv okus, priporočam :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Prevc ni tisti, ki bo iskal po zaletišču zgoraj predstavnika tekmovanja, da mu da smuči v roke. Ta oseba MORA sama pristopit in pridržat opremo skakalcu, saj le ta z njo ne more it v tisti šotor. Ker če skakalec ni pravočasen tam je tudi diskvalifikacija. Torej kdo je bil tukaj odgovoren sploh ni dileme. Vse ostale zgodbice, kaj, kje, kam bi moral nekaj Prevc naredit so pač le in samo izgovori organizatorja, ki je pač zamočil. Potem so pa tolk časa mečkali okoli tega kaj za naredit, da se je pač časovna zapora iztekla in tu pač mimo pravil ne moreš, ker potem bi vse ostale pizde, ki ne marajo fer borbe, skočile pokonci.

Domen me je včeraj pozitivno presenetil s svojo hladnostjo, obdržal je totalni "poker face" :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Fantastično me je vreme ta wikend ..... (je bilo marsikaj v načrtu za počet, med drugim sankanje s podmladki in prijatelco, mah ju3 ko bo treba it delat, bo pa vreme na nivoju, itaaaak), mamumu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Da te ta okol kepe, kepe ni več🤣

Hemafrodit? Kot tista Semenya, kao ženska v športu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes v Četari dobil gratis pico (s pridnim zbiranjem štampiljk), zdajle pa na sneeeg, v sankaškem smislu, juhu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Italijanski pristop in natančnost;

WWW.RTVSLO.SI

Hokej na ledu je paradni konj zimskih olimpijskih iger, a v Italiji je to spregledan in pozabljen ekipni šport. Vseeno pa si NHL in najboljši igralci sveta niso mislili, da bodo Italijani imeli toliko težav z ledom in...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.