Skoči na vsebino
Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)
pred 17 urami je Slivka napisal:

Mimogrede, v Mariboru je hitra cesta izvzeta iz vinjetnega sistema. Torej se da - če se hoče...

Dober politik bi ti bil.

Hitra v MB je izvzeta, odkar so naredli vzporedno avtocesto. 😉

Dajte na obali še en Markovec vdarit, pa bo prvi zastonj.

Če se prav spomnim, tudi DARS ne skrbi več za njo, ker so jo prepisali iz DARS-a:

Hitra cesta H2 (tudi Hitra cesta skozi Maribor) je bila 1. januarja 2020 prekategorizirana in postala del regionalne ceste R2-430

Pa še to, samo za info, če nikoli ne greš na sončno stran Trojan, na Mariborski hitri so semaforji 😉

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pralni stroj
Napisano

Gorenje smo imel daleč nazaj. Bošek spodnji srednji rang je delal 12 let. Do poslovilne, ko je šla elektronika, BP.

Pri nas so obremenjeni, pere povprečno 2x na dan. Ne bom šel v detajle za kaj.

Nov Bošek serija 6.

Inverter motor je Vauuu, tudi tehta.... in temu prilagaja program.

Sušimo že 6 let na AEG-ju. Top roba.

Zdraven Bošeka sem gledal še Mileta, a je cenovni skok bolan.

Gorenje imajo sedaj kitajci in kupujem pri njih še samo rezervne dele za 30Y+ staro robo. Baje je kvaliteta strmo padla. Ne morem pa potrdit lastnoročno.

Tisti ki jih poznam in imajo Bekote, jim crknejo, če imajo srečo, še pod garancijo. Pogosto pa v prvem letu po garanciji.

Candy ni bil slab. So ga imeli znanci. Parkrat se je kako malenkost menjalo, nikoli večjega. Kar sprejemljivo, glede na ceno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 17 urami je Alex napisal:

Res je. Sam imam srečo, da še vedno slišim do 10000hz.To je zasluga čepkov, ki jih imam na vajah in na vseh tujih  koncertih, ki jih obiščem. Za naše  špilanje v živo pa je hrupno. 🤣

Če koga mogoče zanima, to so posebni čepki, ki zadenfajo odvečne, moteče zvoke in pa znižajo nivo hrupa. V kompletu so tri različne barve oziroma tri optimizirana varojanja z različnimi filtri. ( smerni sistem multi-disk z medicinsko-termoplastičnih materialov za popolno prileganje in udobje
Tri zamenljivi, glasbeno optimizirani filtri
Gold Filter (visoka zaščita): 16,0 dB (pri 500 Hz)
Silver Filter (sr. zaščita): 15,7 dB (pri 500 Hz)
White Filter (nizka zaščita):14,3 dB (pri 500 Hz)
Čepki Alpine musicSafe Pro

IMG_20250406_180224.jpgIMG_20250406_175517.jpg

Mislim, da je Jamo tudi imel podobne. Sem jih htel kupit, ker mi je po partyjih zvonilo.

Samo sem potem prenehal z obiskom takšnih dogodkov.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 22. 3. 2025 ob 14:15 je skritikrt napisal:

Sem omenil le,ker pač 7ko imbus moraš že namensko iskati,da je v setu...jaz sem kar debelo gledal,k nič kar imam (pa nimam malo) ni in ni pasalo...se od spredaj ni videlo🧐...pokličem strica v Nemčijo k je nekdaj imel servis avtomobilov,in mi je rekel,da je lih 7ka🥺...in isto dal nasvet za gedore nastavek...sam ga takrat k sem v OBIju gledal niso imeli...pa sem vzel sam imbus dolgi...je bil drag,sam kaj hočeš,če rabiš...pa je šlo.

Uniorov komplet imbusov je nima. Gedore imbus nastavki tudi ne.

Sem pa tole naše v kufru gedor:

20250406_100330.jpg

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepo je šlo skupaj. Se mi ne zdi, da je debeleje kot čipi. Pa tudi lotani kontakti na staro baterijo so nekaj prostora vzeli.

Namočil sem nogice v pasto in uporabil 95% stari lot. Edino levi strani sem ga moral malo dodat.

Kupim Isopropanol on očistim. Hvala za to informacijo. Bom še ostale Super Nintendo igrce očistil. Tam sem celo moral včasih ta nosilec malo odbrusit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Me je Merkur rolal za nadstrešek od toče.

Najboljše je bilo, da so rekli 100% za nadstrešek in 30% za rolete. Ko sem pridobil predračune, je bilo oboje 30%.

Dva dopisa, ki sem ju sam napisal, in so se nehali hecat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Haha, pa sej ne moreš verjet. A to resno? Bolniki, dejansko so res bolniki s temi odločitvami. Gulietta bo SUV - edina Alfa, ki bi jo kupil, ker je limo, bo šla v SUV. 🤪

Giulietta ni bila limo v 3. generaciji, samo hatchback.

Giulio verjetno misliš?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

Vidim, da si kar trmast 😉

robusta-vs-arabica-coffee_2048x2048.jpg

V glavnem. Arabica potrebujo višjo nadmorsko, manjši pridelek po grmu in grm je manj odporen. In s tem je povzeto, da jo je težje pridelat.

Popravljeno od godlike
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 14 minutami je Bini napisal:

Ni nujno, da je manj dobra je pa po kvaliteti slabša in cenejša od robuste.

Arabika je dražja, ker jo je težje pridelovati in ima manjši yield oziroma izplen na grm. Hkrati ima več arome in manj kofeina.

Kafe ne pijem zaradi kofeina, za to je pač pri meni arabika na meniju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Eni pa je ravno razmerje všeč, če ga projeciraš na pravo življenje.

Evo kissing, potem nekaj časa mine. Ko je petting je tudi fucking, za to sta skupaj.

In potem dosti več časa, kot je med kissing in petting, mine do wedding. Ker to le ni takoj.

😅🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Joj, Janez007, nič te nisem naučil. 😊

Nič smetane na kapučino za prave moške. 

Še nisem slišal, da bi kdo pil kapučino s smetano.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.