Brez zamere, avti so dobri, problem je samo ta negativna aura, ki je okol BMW-jev pač najbolj izrazita. Nekateri lastniki se pa prav trudijo, da jo še dodatno nižajo.
Kolegu se je BMW od sile kvaril, ker je redno blinkerje dajal.
Krogca res nisem narisal. Moji predniki, še v času Habsburške monarhije, so risali križce. Nato je prišla Avstro-Ogrska in Marija Terezija in v naše kraje prinesla krompir in razsvetljenstvo. Moram priznati, da krompir se je dobro prijel...
Kakorkoli, tu je emajl, ki sem ga poslal:
S temi podatki vsak kmet, tudi če je s hribu doma, najde, kje bi to bilo.
Greš na Google, vtipkaš PISO, odpre se ti Prostorski informacijski sistem občin. Čepovan spada v občino Nova Gorica, v emajlu piše, da je katastrska občina Lokovec in tudi številka parcele piše. Pa si lahko poiščeš, kje je to in kako se do te parcele pride. Ko si pa enkrat na tej parceli, pa slediš kablom in slej ko prej prideš do tja, kjer so kabli meter in pol nad tlemi. Pa si tam - brez križcev in krogcev.
Ampak to samo, če si kmet an s hribu doma...
Pa veš kolko stane ekipa na uro.
Moral je prit preverit, če jih farbaš in kolko je nujna sanacija.
Je pa res, da mi recimo podatek o najvišji hitrosti pomeni glih ene tolk kot predlanski sneg. Men je ves užitek v tem, da avto skoči, ko je treba. Sej a rabim tud to... ma ne, ampak kot sem rekel, bi enkrat v lajfu pač naredil kakšno iracionalno odločitev brez, da bi zarad tega imel travme.
Tako je. Alfo sem stisnil na max. Focusa in i20n pa ne.
Sem iskal v ponudbi pa nimajo... se prav še en minus. Ehh. 😢
100% imajo kaki original aftermarket katalog.
pred 2 urama je Alex napisal:
Ne vseh.
Prijatelj "Čet" pravi takole:
Mercedes-Benz svoje motorje proizvaja v lastnih tovarnah po svetu, pri določenih modelih pa sodeluje z zunanjimi partnerji. Glavni proizvajalec je skupina
Mercedes-Benz Group AG(nekdanji Daimler).
nullGlavne lokacije lastne proizvodnje
Večina motorjev nastaja v Nemčiji:
Stuttgart-Untertürkheim:Srce proizvodnje, kjer izdelujejo motorje, osi in menjalnike.
Berlin-Marienfelde:Specializirana za visokotehnološke komponente in motorje.
Kölleda in Arnstadt (MDC Power):Proizvodnja štirivaljnih motorjev.
Affalterbach:Sedež oddelkaMercedes-AMG, kjer motorje po načelu "en človek, en motor" ročno sestavljajo mojstri.
nullodSodelovanja z drugimi proizvajalci
Mercedes-Benz v določenih modelih uporablja motorje, razvite v sodelovanju z drugimi znamkami:
Renault-Nissan-Mitsubishi:Manjši dizelski in bencinski motorji (npr. 1,33-litrski bencinski motor v razredih A, B in CLA) so bili razviti v sodelovanju s tem zavezništvom.
Geely (Horse Powertrain):V prihodnjih modelih (npr. novi CLA) bodo uporabljeni hibridni motorji, izdelani v sodelovanju s podjetjem Horse, ki je skupna naložba družbGeelyinRenault.
Aston Martin in Pagani:Mercedes-AMG dobavlja svoje zmogljive V8 in V12 motorje tema proizvajalcema prestižnih športnih avtomobilov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa je tu narobe.
Ok, verjetno kot pri 1.0 Fordu. Kosilnica zvok in drugačna odzivnost...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani