Gorenje smo imel daleč nazaj. Bošek spodnji srednji rang je delal 12 let. Do poslovilne, ko je šla elektronika, BP.
Pri nas so obremenjeni, pere povprečno 2x na dan. Ne bom šel v detajle za kaj.
Nov Bošek serija 6.
Inverter motor je Vauuu, tudi tehta.... in temu prilagaja program.
Sušimo že 6 let na AEG-ju. Top roba.
Zdraven Bošeka sem gledal še Mileta, a je cenovni skok bolan.
Gorenje imajo sedaj kitajci in kupujem pri njih še samo rezervne dele za 30Y+ staro robo. Baje je kvaliteta strmo padla. Ne morem pa potrdit lastnoročno.
Tisti ki jih poznam in imajo Bekote, jim crknejo, če imajo srečo, še pod garancijo. Pogosto pa v prvem letu po garanciji.
Candy ni bil slab. So ga imeli znanci. Parkrat se je kako malenkost menjalo, nikoli večjega. Kar sprejemljivo, glede na ceno.
Res je. Sam imam srečo, da še vedno slišim do 10000hz.To je zasluga čepkov, ki jih imam na vajah in na vseh tujih koncertih, ki jih obiščem. Za naše špilanje v živo pa je hrupno. 🤣
Če koga mogoče zanima, to so posebni čepki, ki zadenfajo odvečne, moteče zvoke in pa znižajo nivo hrupa. V kompletu so tri različne barve oziroma tri optimizirana varojanja z različnimi filtri. ( smerni sistem multi-disk z medicinsko-termoplastičnih materialov za popolno prileganje in udobje Tri zamenljivi, glasbeno optimizirani filtri Gold Filter (visoka zaščita): 16,0 dB (pri 500 Hz) Silver Filter (sr. zaščita): 15,7 dB (pri 500 Hz) White Filter (nizka zaščita):14,3 dB (pri 500 Hz)
Čepki Alpine musicSafe Pro
Mislim, da je Jamo tudi imel podobne. Sem jih htel kupit, ker mi je po partyjih zvonilo.
Samo sem potem prenehal z obiskom takšnih dogodkov.
Sem omenil le,ker pač 7ko imbus moraš že namensko iskati,da je v setu...jaz sem kar debelo gledal,k nič kar imam (pa nimam malo) ni in ni pasalo...se od spredaj ni videlo🧐...pokličem strica v Nemčijo k je nekdaj imel servis avtomobilov,in mi je rekel,da je lih 7ka🥺...in isto dal nasvet za gedore nastavek...sam ga takrat k sem v OBIju gledal niso imeli...pa sem vzel sam imbus dolgi...je bil drag,sam kaj hočeš,če rabiš...pa je šlo.
Uniorov komplet imbusov je nima. Gedore imbus nastavki tudi ne.
Haha, pa sej ne moreš verjet. A to resno? Bolniki, dejansko so res bolniki s temi odločitvami. Gulietta bo SUV - edina Alfa, ki bi jo kupil, ker je limo, bo šla v SUV. 🤪
Giulietta ni bila limo v 3. generaciji, samo hatchback.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od Hoč do Betnavskega gozda, jih je kar nekaj.
To je uradno ta cesta, na katero se je
@Slivka obregnil.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani