Hmm, pa a se strinjaš torej, da je tako bilo, kot sem napisal al zanikaš realna dejstva? Imam občutek, da spet pozabljamo kaj se je govorilo slabo leto nazaj in da je bil v programu GS tudi, da se bo delala revizija neupravičenih namestitev mimo zakonodaje in kar je najbolj pomembno mimo razpisnih zahtev in pogojev za taka delovna mesta v JU. Prejšnja garnitura je bila celo tako drzna, da ne samo, da je ignorirala razpisne zahteve, celo spreminjala jih je za to da je lahko nastavljala lojalne kadre in s tem še dodatno postavila te ljudi v čisto podrejen položaj, ker so vedeli, da na te položaje sploh ne bi normalno prišli, ker niso niti približno kvalificirani za njih.
Še enkrat to je GS in Golob ves čas poudarjal, da bodo preverili in razrešili vse tiste, ki so neupravičeno prišli na položaje. Ne vem kje je kdo komu lagal, ker to je bil tudi en od predvolilnih pogojev, da smo volilci oddali svoje glasove.
Je pa res, da nekateri očitno zelo pozabljate kaj se je dogajalo še ne dolgo nazaj, kako so razne Petre Grah Lazar, pa razni Wartburgi in podobni lepo prišli na položaje, kjer sploh glede na razpisne pogoje, ne smejo bit. In zdaj bi radi, da se te nastavljence ujčka in bohnedej, koga od njih lepo odstavit in to iz razloga, da ne ustreza razpisnim pogojem za to delovno mesto. Res smo ena družba čudakov, kjer krivce božamo in sočustvujemo z njimi, medtem ko žrtve obešamo na pranger in iščemo vse mogoče napaka pri njih.
Se pa strinjam, da če bodo njihovi nasledniki prihajali na ta delovna mesta pod enako zlorabo in strokovno nekompetentnostjo, da je pa to enako nesprejemljivo kot je to počenjal JJ in falanga. Jaz in večinoma vsi volilci Goloba nimamo do njega nobenih verskočaščenskih problemov in nam ni vzvišeni idol in ideal in tako nimamo niti najmanjšega problema, ga na volitvah poslat v zgodovino. Mi to lahko naredimo brez težav, medtem ko častilci Janše tega pač niso zmožni in tako tale že 30 let paca in dela politiko težko prebavljivo. Če ga bo Golob enako sral bo sral samo maksimalno 4 leta ali raje manj - in tu nimam čist nobenga probleme, da mu pomahamo papa.
In v čem je razlika, da jaz recimo postavim svoje ljudi, da lažje peljem zadeve in je to za levake neupravičeno in prijateljsko kadrovanje, če pa postavi recimo Boss svoje ljudi je pa to za te iste levake demokratično in upravičeno?? 🤔 Tako to izgleda trenutno za petkove kolesarje in holobnjak. 😊
Itak. Sem bil v vojski v protioklopni četi poveljnik voda (mlajši vodnik) in so takrat, ko je agresorska jugo armija napadla Slovenijo, rabili prave, hrabre borce za prestrezanje tankov, ki so krenili iz Puljske kasarne. Na njihovo srečo so se kmalu obrnili nazaj, če ne bi naleteli na na naše bestrzajne topove in daljinsko vodene iztrelke.
Nobena vlada nič ne da iz svojega žepa, ampak prerazporeja tuj denar (davkoplačevalski ... od ljudi, podjetij).
S tako butastimi in očitnimi predvolilnimi bomboni (boni za slušalke, manj dohodnine, zastonj karte za upokojence ...) mene ne bo nobeden kupil, ker vem, da bom moral vse to plačati iz drugega žepa.
Joj, kolk me tole vse skupaj spominja na status borca NOB. Pridobivanje, privilegiji, bahanje. Pavi borci pa so v glavnem na pokopališčih še preden so pridobili status.
Res je. Tudi meni se smilijo tisti, ki mislijo da so bili v vojni za Slovenijo in nami junaki, ki smo res bili. Je pa fajn, da imamo privilegije podobne kot vnuki "borcev." Toliko dni, kot smo bili v vojni, toliko dni lahko izkoristimo, da gremo prej v penzijo. 😉 Vsak dan šteje.
Moram priznat, da me je sedanji PM od junija že velikokrat pozitivno presenetil, nekajkrat pa tudi negativno. Tole zadnje, če je res, pa pri meni nima odpustka. Zakaj, ker mi govori eno, dela pa drugo in je izdal moje zaupanje. Kriterij velja za vse na oblasti in ki so bili na oblasti, barva me sploh ne zanima.
V bistvu boste šele sedaj videli, kaj je enoumje. Le, da bo tokrat skrajno levo.
Kar je ponavadi še slabša varianta.
Evo, so že poskrbeli, da vam bo manj ostalo v denarnicah v naslednjih letih. 😉
Baje, da narod že pleše. Zato pa je toliko dežja zadnje čase ob tako silnem plesu. 🤗
Seveda! Nekateri morajo precej počistiti, preden se kdo loti kakšne preiskave v kakšnem podjetju, na primer v GEN-I. Pa še tam morajo preiskovati že prečiščeni preiskovalci...
Zanimivo, navkljub temu, da nekateri še vedno mislijo, da ni bilo nič narobe izstrelit 400 plinskih nabojev v mestu na mirnih demonstracijah, se bo očitno tole reševalu tudi v pravnih postopkih glede prekoračenja sile.
Sej upam, da veš kakšna mora bit maska za delo z nitro barvami in kaj nosijo ličarji? Zdaj pa to primerjaj s pleničkami, ki smo jih morali natikat čez fris. Edina stvar, kjer plenička pomaga je zgolj in samo pri kašljanju, da ne nosi naokoli in to je to.
Drugače pa upam, da veš kako se virusi prenašajo in da morajo imeti prenašalca, ker drugače ne preživijo. V naravi se ne razmnožujejo ampak samo v gostitelju in zdaj mi prosim razloži, kje so torej bili dve leti? Ok to je bilo retorično vprašanje, ker se virusi gripe selijo preko ljudi iz severne poloble na južno in nazaj v času od jeseni do spomladi. Tako pravijo strokovnjaki na področju virologije in to res ni razlaga teoretikov zarote. Lahko preveriš v vseh medicinskih publikacijah. Predlagam pa da bereš tiste članke, ki so napisani pred letom 2020, če hočeš biti na realnih tleh. 😉
To pomeni, da niti pod razno ni mogoče, da jih dve leti ne bi bilo - so bili, samo jih nismo iskali, ker smo plesali raje s kovidom. (Tale stavek je prav zate, ker maš tako rad plese) 😜
Aja pa še mal kost za konec - a veš une budale na Švedkem, k se niso šli lockdowne in nošenja mask ... te budale majo zdej najnižjo presežno smrtnost od razvitih držav. Damn idiots, they blow it big time.
Aja, tole zadnje si preberi na uradnih straneh oecd.stat - ne to niso neki FB fanatiki ampak uradna stran OECD za statistiko. Je precej zanimivega gor.
Tule je zanimiv članek, o "prečudoviti" strategiji Švedskega modela. 😉
Kaj pa je pol to, gripa pa RSV sta se vrnila. Aja a res, a vmes sta bla pa dve leti na dopustu na Mavriciusu pa na Sejšelih al kaj? Gripe kao dve leti ni blo nikjer pol se pa kr pojavi k strela z jasnega - kdor v to verjame mu ni pomoči al pa je mogoče vseeno znaten del kokr zaznanega kovida bila še vedno gripa. Hmmm hmmmm, spet teorija zarote a ne?
Če bi malo bolj z svojo glavo razmišlja in ne poslušal raznih "resnic" in teorij zarote bi ti bilo lahko jasno, da ni bilo toliko respiratornih obolenj in gripe zaradi nošenja mask in ukrepov. A je to tako težko razumeti?😉
A če greš recimo lakirati z škodljivimi barvami (nitro, akryl) je po tvojem enako za tvoje zdravje, če si nadeneš masko gor ali pa če si jo ne? Kdaj bodo pljuča bolj načeta?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In v čem je razlika, da jaz recimo postavim svoje ljudi, da lažje peljem zadeve in je to za levake neupravičeno in prijateljsko kadrovanje, če pa postavi recimo Boss svoje ljudi je pa to za te iste levake demokratično in upravičeno?? 🤔 Tako to izgleda trenutno za petkove kolesarje in holobnjak. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani