ja k so med nesre?o vrjetn itak misl da je ?e kr dol odpadla:)
Mel sm zataknjene za uno mre?ico za zici, tko da ?e so mislil da je tja padla, pol vici o policajih kar dr?ijo
Men je glede prve tablce ve?ji vpra?anje radar..?e je nima?, ti ne morjo niti poslat nove profilne Pa tud snajper te te?ko izmeri, takrt bi pa sigurn kdo s kak?no konkretno polo?nco zamoril. Neki se je govoril takrt v temi tanove 6ice in radarjev, pa se ne spomnm to?no kolk naj bi bla kazen za 'onemogo?anje' merjenja hitrosti.
?e je samostojni radar itak ne ve ?igav avto je...no ajde v mojem primeru ja ?e je pa policaj k meri, se da pa izgovorit, ?e le nima? milijon ilegalnih stvari na avtu...?e je avto normalen ti ne bo noben te?il.
@Jest, ne delam na S?. Sem pa delal oz. ?e delam neposredno v povezavi z letnimi dajatvami. Niti mi nista tuja JU in dr?avni prora?un, zato me pa zmoti, ko se o teh dveh stvareh kaj govori ''na pamet''.
Na?eloma se samo re?e tko. Predvsem ker vsi tako prebirate iz medijev. Denar se pa steka v skupni prora?un dr?ave, pa? se pa zgodi da se ?eleznicam dolo?i ve? letnega prora?una. Potem bi lahko tudi rekel, da gre vse od cest v zdravstvo, ali ?olstvo...itd...
Ma nwm jst ka sm uni gumb vklopu za odrosenje zadnje sipe mi je sam sipo odmrznilo speglu pa ne :ne vem: no sej lahko da imajo ogrevane sam jst nisem bil pozoren samo kar se spomnem mi jih ni odmrznilo pac tm ko je bil mraz.. No ce kdo rabi jst sm zdej te tanove ka sm jih ze narocil in so ze v karbon folji tko da une ka so zdej gore jih bom dal pa v skatlo ..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma sej lahko samo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani