Malo nestrpen.....?e 5 dni do leto?nje prve prave fure, ?eprav imam ?e 3000km za sabo letos.
Italija 1000km po Apeninih, trajekt v Gr?ijo, Gr?ija, Bolgarija, Republika Severna Makedonija, Albanija, ?rna Gora, Bosna, Kro, Slo....
Lani sem moral izpustiti Albanske dolomite, letos jih NE BOM! Pred lani do lani so bili ?e skorajda neznani, zdaj je pa ?e cel naval na to cesto. ?eprav se na koncu ?e marsikdo userje - 500m ultra makadama (ko presu?ena re?na struga - z mx5, barchetto na primer NO GO)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Saj je ?e veliko drugih dirka?kih serij na voljo. ?koda samo,da ne spremljajo na?i ni? drugega. Ta vikend je na vrsti 24h LeMansa. Vozi tudi Alonso toyoto.
Jaz sem tukaj in i??em varianto kako ostati, ker v ponedeljek 09:00 grem z motorjem za Bolgarijo....(p.s. logistika ni problem, zelena lu? doma je...)
Angers, hudo srednjeve?ko mestece (90km od Le mansa, oz 2 ?ele?ni?ki postaji...)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ce menjam ketno ma motorju sam ze deset let bom znal tud to . Mam vsa orodja za lomlkenje in stiskanje clenov. Samo kolesarske itak ne rabis tako menjat
Nekc kaj rabim vedeti ko kupujem ketno za bike? Stevilo clenov, razmik, stevilo prestav al gre za kak standard?
Pri motorju je na primer 525 razmak, 118 clenov...
Fakin stresni prtljaznik na fakin velkih avtih, mi je usel in se je ketna na pedalu drugega zvila, avtu nic, ceprav bi raje videl da bi bilo kaj za kleparja kot pa da je nevozen kolo...
Thx
Tega se spomnim v zivo....in to na enem najbolj dolgocasnih dirkalisc...brez DRS, no 20 let nazaj pa so ze imeli kanalaste gume kot 'sredstvo za izenacene dirke'
Gledal do sedajle, zdej grem pa s psom raje. 29 krog - niti enega samega prehitevanja na stezi, samo z boksi, samo renoja sta sla mimo GRO ker se ni menjal.
Ne gre v tech3, ker to bo sedaj poltovarni?ko KTM mo?tvo, Petronas naj bi ?el v novo mo?tvo z Yamaho, kao poltovarni?ko ampak z enako podporo kot tovarni?ka yamahina jajca (Enak model, motor, razvoj)
Sam to se tudi sam spra?ujem - kak?en je pravilen pozdrav. Recimo motoristi dvignejo roko samo rahlo, da jim jo prepih zaradi brzine ne odpihne in izpahne ramo, NOB borci si kli?ejo smrt fa?izmu svoboda narodu, prjatlju stisne? roko, ljubice objame?.
Kako pa je res pravilen pozdrav med kolesarji? A samo pomiga? z glavo (potem je logi?no, da se tistih brez ?elad ne pozdravlja, ker ni pravega sihronega efekta), a jim maha? z roko kot na peronu, a jim kli?e? zdravo v naravo, al kej podobnega. Sej vem, da se mal tako hudomu?no napisal ampak a obstaja kak?en dogovorjen kolesarski pozdrav - ma glih tolk, da bom vedel in da ne izpadem tele nevzgojeno.
Boss....
nimamo vsi ?operjev, jaz se z odprto ?elado lahko vozim do 150 na uro
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani