Kolk ti kej zdržijo SPD čevlji? Vizualne praske itak, da bodo zaradi narave vožnje MTB (jih že imam nekaj, posebej na desni katero prvo zapenjam in se že pozna na blagu), ma tko prej k je čevelj doteran za zamenjavo?
Pohvalil bi dobrega človeka, ki mi je denarnico(ki sem jo pozabil na strehi avta) zataknil med poklopljeno ogledalo in šipo. Sedaj se že suši. Prvič, da se mi je to pripetilo.
Denarja nisem imel notri, ampak se bi bolj sekiral vse kartice še 1x delat.
Suunto app je bil odzun že leta 2018 funkcionalen popolnoma leta 2019 padon 6let ne 8. Pač nadrsalil si se jebi ga. To da si delal prehod šele 21 je pa tvoja težava, ta pametni so že prej preklopli. Prjatu ma ambit 3, ki je še starejša ura pa ni imel težav s prehodom.
Se mi zdi da z vsem tem pisanjem se nekako sam sebe prepričuješ, da je nakup nove ure (garmin) utemljen/potreben. Prodaj Spartan-a pa naredi prehod na Gramina, pa moli da jih Kitajci ne kupijo
Mene so leta 2019 vsi prepricevali naj grem na Movescount pa sem se odločil za Suuto app. Nobene težave do sedaj. No razen kot sem omenil z prejšnim update-om ko ni kazalo kreiranih poti ( to je sedaj popravljeno). Imam pa aplikacijo bol ali majn samo za to do sinhroniziram GPS in naložim mape na uro. Uporabljam primarno Stravo.
Se pravi sem se rešil ddveh problematičnih stvari na en mah...Spartana in Movscount 😁😁
Se mi zdi pa karneki da jokaš za nekaj kar je bilo 8 let nazaj 🙈
Jaz sem kot mulc za birmo dobil casio g-shock uro fancy,..po par letih v omari sta se plastika okoli ure (stekla) ter pas dobesedno začela topit in razpadat 🥲
Danes malo bolj na tempo. Zdaj ko se podplati privajajo je veliko lažje pritnisnit na malo večjo povprečno hitrost. Kilometri se tudi lepo nabrajo, sicer nič posebenga aapak ok za MTB plus to, da sm spomladi še študiral in nisem bil toliko na kolesu.
Ura lahko zdrži 15let, lahko pa crkne po 3. letih. Pač imel si žal zelo slab model. Malo poglej vse znamke, tudi Coros. Uglavnem, karkoli uzameš upam, da ti bo dobro služilo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A je kdo vidu moje ključe?
Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani