Samo to upokojensko življenje je res težko. Vsak dan vstanem ob 5.30, zajtrk in nato plaža. Tam preplavam nekje okoli kilometra in ob 10. uri najpozneje domov. Sedaj poleti je prevroče za kolo.😕 Tudi tako vzdržujem kondicijo.
Ja mal se ne držiš prvotnega zastavljenega plana 😛 ampak ja je prevroče te dni
@Mraušk Mčk eh nebuloze govoriš, eni lahko majo zic iz betona in delajo 300km pa ne čutijo....🤣🤣
Najožji, kar ga lahko dobiš je od selle italia 130mm ta naj bi bil za širino riti 11cm +- imaš tudi drug model mislim, da SLR, ki j 135mm. Kolk je ta ergon dejanako širok v mm?
Sem mislil za vas, ki imate take probleme s temi sedeži🤣. Jaz lahko na deski sedim pa uživam na kolesu, sem še iz časov, ko so bili sedeži še iz trde plastike....
Milsim, da si bom umislil nov sedež za kolo,..glede na to da mi je po mojem laičnem mnjenu preširok ter, da me pritiska pod jajci, kljub temu da je pravilno nastavljen(plus zdej se mi je že 2x vnela koža pri vseh teh višincih), ogledana imam 2 morem se pa zapeljati do LJ, da mi zmerijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
10sec je dobil max za namerno trčenje z Ruslom, sam tolk o tem,..
Drgač Mercedes odlična strategija,..russel že dela piruete z slick gumami 🤣
Popravljeno od Tilen5Povezava za deljenje
Deli na druge strani