Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Vse ženske hočejo, da so njihovi moški najboljši v postelji.

Kako pa naj postanejo takšni, če jim ne dovolijo trenirati...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Prvič sem kupil deodorant v stiku.
Na navodilih piše, da ga odprem in porinem od odzadi.
Zelo boli in res težko hodim, ampak perfektno diši, ko prdnem...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
WWW.ZURNAL24.SI

Vsa vozila v Evropski uniji morajo biti od leta 2018 dalje opremljena s sistemom za samodejni klic v sili eCall. Pri nekaterih proizvajalcih lahko po rutinskih pregledih v mehanični delavnici pride do dragega...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vsega sploh nisem šel brat, ker ... ... ... 

Očitno smo na nasprotnih bregovih in vsak prepričan v svoj prav. Za moje pojme so Rusi neupravičeno s svojo vojsko vstopili na ozemlje Ukrajine in zato so, za moje pojme, agresorji. In, za moje pojme, jih je treba naloviti iz Ukrajine nazaj v Rusijo. Čeprav se bojim, da se to ne bo zgodilo...

Napisal bom samo še tole, potem pa s to temo zaključujem:

Pravijo, da je bistvo demokracije v tem, "da večina ščiti interese in pravice manjšine" (npr.: poglavje 3.1., proti koncu ali pa poglavje .2., stran 10 spodaj). Je potem kaj čudnega, če vsak, ki misli, da se mu godi krivica ali pa bi rad zgolj dosegel svoje, takoj začne poudarjati, da je zatiran, odrinjen in v manjšini? V tem sodobnem, modernem, liberalnem času je najpopularnejše in tudi najboljše biti pripadnik manjšine. In je na strani odrinjenih, zatiranih, izbrisanih, enakomislečih, enakousmerjenih in vsedrugačnih nastala taka gneča, da so manjšine tiho in neopazno postale ne tako tiha in ne tako neopazna večina, večina pa je tiho in neopazno postala manjšina. Tiha in neopazna. In kljub širokoustnemu poudarjanju demokracije nimam prav nobenega upanja, da bo ta 'manjšinjska večina' poskrbela za interese 'večinjske manjšine'...

In te manjšine niso samo v Ukrajini, so tudi drugod. In tudi pri nas. Take in drugačne...

Zanimivo mi je pa to, da Judje pa nikoli in nikjer niso manjšina. Kjerkoli so - oni so narod...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

A tole je blo resno al me trolaš? Kakšen zaslužek, če je to KAVCIJA? Ne resno, tole bi rad slišal, od kod ideja, da je tole zaslužek.

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

Pa dajmo izračunat kaj nas vse čaka pri nealkoholnih pijačah kjer je notri sladkor ali sladila.

1. Dvig DDV iz 8,5% na 22% bo pijači, ki danes stane 1€, dvignil ceno na 1,12€

2. Dvig cene za uvedbo dragega sistema kavcij še dodatnih 10 centov in to je 1,22€

3. Če bo kavcija 20 centov boš v trgovini dal 1,42€ namesto 1€ kot je to danes in tukaj se še ploska, kako bomo služili, ko boš dobil svojih 20 centov nazaj. 🤡 

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

Mislim, pa zaboga, dejte si tole preračunat, ker men stojijo lasje pokonci kaj bo naslednja fora kako nas bodo jebali v glavo.

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

... ... ... ... ...

Točno to jaz premišljujem že ves čas in preračunavam in premišljujem, kaj sem zgrešil, ker tudi meni ne gre v račun, o kakšnem zaslužku ljudje govorijo...

Pa sem mislil, da ne razumem zato, ker sm kmet an s hribu doma...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 58 minutami je Shrek napisal:

Ja, eno je svetovna vojna, kjer so bili zavezniki, drugo pa ameriški interes po drugi svetovni vojni. 

Ameriški piloti in letala so prišli na Kitajsko eno leto prej preden se je Amerika pridružila vojni.

Samo res: "svetovna vojna" se je začela šele leta 1942, ko Amerika vstopi v vojno. Na, pa je spet Amerika tista...

Kakorkoli, a se že kaj pripravljate na tretjo svetovno vojno? Rusi bi radi Ukrajino, ne bi se pa branili tudi katere druge države. Kitajci bi radi svoje brate na Tajvanu z raketami prepričali, da se vrnejo v njihov objem. Tudi na bližnjem vzhodu nekaj rožljajo z orožjem pa rakete streljajo, ... ... ... ... Konec koncev, tudi meni bi prav prišla vsebina trezorja kakšne banke v Gorici...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Skrivnost dolgega, srečnega zakona je v modrem življenju.

Moja žena in jaz 2x na teden najdeva čas, da GREVA NA VEČERJO S SVEČAMI, GLASBO IN PLESOM.

Jaz v torek, ona pa v četrtek…

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 20. 11. 2024 ob 16:20 je Shrek napisal:

Amerika je največji agresor... 

Se strinjam. Kamorkoli pridejo, se streljajo. Človek dobi celo občutek, da prav iščejo, kje bi se streljali. Tako so, na primer, na Kitajskem leta 1941 postavili ameriško bazo, kjer so imeli 60 letal P-40, s katerimi so rešili Kitajsko pred Japonsko invazijo in branili edino še preostalo oskrbovalno pot preko Burme, ki je oskrbovala Kitajsko vojsko. Enota se je imenovala Leteči Tigri oz. Flying Tigers, čeprav so vsi imeli na nosu narisane zobe morskih psov. 

Ravno tako so Američani prikolovratili v Evropo, da jo rešijo pred Evropejcem, ki je sedel pod orlom s svastiko...

Res so judo bojeviti ti Američani. Za razliko od njih Rusi niso tako bojeviti. Oni imajo, recimo, podmornico K329 Belgorod, ki je ena največjih na svetu. Ta podmornica je narejena tako, da ima spodaj lahko pripeto drugo, diverzantsko, podmornico, s katero se lahko potapljajo globje in uničujejo objekte pod vodo, kot so plinovodi, optični kabli, električni kabli, stacionarni pasivni sonarji in podobno... Ima pa tudi šest jedrskih torpedov, s katerimi bi lahko uničevala pristaniška mesta z jedrskimi cunamiji... Ampak to je bolj ali manj pretekla zgodovina, o kateri se v šoli najbrž ne učijo...

Ja, Amerika je agresor. Resnici na ljubo so tudi Rusi. Razlika je samo ta, da so "Rusi" agresivni do "svojega" naroda - zato pa jih veliko beži od tam. Nisem še slišal, da bi kdo iz Aljaske plaval v Daljnovzhodno federalno okrožje. V drugo smer je bilo pa več poskusov in tudi nekaj uspehov... Pa tudi drugod je bilo precej bežanja. In zadnjih nekaj desetletij od njih bežijo cele države. Ampak, glej, ne moreš nekoga prisiliti, da bo s teboj. In tu imajo Rusi malo težav...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 7 minutami je Janez007 napisal:

Ampak ko "porihtaš" problem se iz sosedove parcele vrneš domov, če je bil problem samo v sosedu in ne njegovi lepi parceli? V tem rusko-ukrajinskem konfliktu imam občutek, da igra pomembno vlogo tudi ruska težnja po ukrajinskem ozemlju. Vsaj tako je videti od daleč.

Ne samo na daleč, tudi od blizu. Rusom se gre bolj za "lepo parcelo" kot za "ženo"...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Napačna primerjava.

Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.

Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.

Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.

Ma se ne bi v celoti strinjal. Saj začetek bi še bil, ampak nadaljevanje... Bolj bi šlo v smislu, da bi sestra želela proč od pijanega moža, pa bi pijani mož delal zgago in jo ne bi pustil pri miru in ne bi sprejel, da bi njegova žena rada odšla. In bi mu še njegovi pivski bratci pomagali, mu prodajali nože in držali štango, da je pravilno, da vztraja, da mora njegova žena ostati z njim, čeprav jo kdaj pretepe, pa zaklene v hladilnik, da se malo ohladi, pa ... ... ... 

A ima njegova žena pravico, da odide od njega?

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Naj se ve, da smo Primorci ponos Slovenije!

Razen politikov, seveda, s tistimi se ni za hvalit...

WWW.ROBIN.SI

„ Biti upodobljen na znamki nacionalne pošte še za časa življenja je velika redkost in velika čast,“ je danes v Ajdovščini, ob predstaviti nove priložnostne poš

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Najhuje je če imaš velikega tiča in velik denarja - potem pa ne veš, ZAKAJ te ima rada...

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ženske je v življenju sram 4x:

1. Ko prvič dajo

2. Ko prvič varajo moža

3. Ko prvič za to dobijo denar

4. Ko prvič za to same dajo denar

Moške je v življenju sram samo 2x:

1. Prvič, ko ne morejo še drugič

2. Drugič, ko ne morejo več niti prvič

serviser.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.