Sem smo mi hodili včasih na sejme elektonike/avtoakustike, pa kupovat kose za komputerje
Ta ne rabi angelskih kril da poleti, ima ušesa zadost velika 😅
Razširi
Zmaj, ti imaš neprimerljivo več izkušenj z Menino, tako da jaz kakšnega hudo pametnega nasveta ne morem dati. Tamkajšnje makadamske poti so krasne tudi za adrenalinsko manj odvisne kolesarje. Gor sem videl tudi ljudi z gravel bicikli, pa upokojenke z električnimi...
Na bicikel se nisem usedel že od decembrskega prevračanja. Rama me že vedno lepo heca. Sem pa ravno včeraj kupil novo čelado, povsem identično tisti, ki sem jo polomil.
poc?
Pardon , jaz sem mislil da misliš tisto furo ki jo je dal TBA
Garmin Connect
za 26km pa res ni panike ne
A je kdo že pogledal:
The Not Very Grand Tour (TV Series 2025– ) - IMDb
Prva episoda je že nekaj časa zunaj.
45km in 1300višincev v majn kot 2h? To pomeni povprečno nad 23km/h...
Ne, ne. Zame bodo kar šunke še pomoje 20-25let.
Men ji bi v vsakem primeru scuzalo, zato pa ostajam na teh dinozavrih katere poganjaš na "šunke", kot bi boss rekel.
To je kot ,da bi mesarju rekel, da ima računalniški procestor niti. Po domače prosim
Kako milsiš na limitu? Dejansko ti jo scuza, če maš daljšo furo po 1300-1500 narejenih višincev?
Na fbju sem včeraj prebral da je rteba 2.5 dinota kupt. Bo že držalo
Uuu zdej pa bo debata..kokice, kokice..
RazširiSe oproščam, ampak men je pa tole tolk grdo, da ne znam povedat. Tole zgleda kot tiste predelave, k ne vejo kaj vse naj še gor nataknejo z mislijo več je boljše. Bljak.
Edgar (@z33_joshh) • Instagram reel
Sej s tem se večinoma navijačev tolaži. Prvo kolk bo Real dominiral se že napove že pred sezono. Pol pravijo kolk bo lovorik. Pol Liga prvakov po izpadu ni več pomembna(in ostala tekmovanja kjer izpadejo). Pol se pa ostane sam še bahanje z pokradenimi lovorikami.
Popravljeno od Tilen5
Push
Pull
Legs
Različne vaje, malo jih rotiram. Za vse skupine mišic,.. ampak le 3-4x na teden, da omogočim regeneracijo in da gre muskl fiber mimo.
Ponavadi 3 vaje na mišico 4seti 8-12ponovitev z dodajanjem kg ali pa z istimi kilami.
RazširiHonor ne pride v poštev. Sem ga imel pred one plusom in se mi je vžgala baterija pri polnjenju. Dobro, da je bil blizu balkon, da sem ga vrgel ven. Seveda sem takrat izgubil vse podatke in slike, razen tega, kar js bilo na kartici.
S tem one plus five pa sem izredni zadovoljen. Edino baterija gre h kraju. Mi ne zdrži več niti pol dneva po štirih letih.
OnePlus je vedno imel dorbe teelfone, tudi sam sem si ga lastil. 13ko pa zelo hvalijo.
RazširiPočasi bo potrebno nabaviti nov telefon. Sedaj imam telefon Oneplus five.
V ožji izbor sem dal pixel 9 pro in
Oneplus 13. Samsung odpade, jabolka sploh ne gledam. Važno mi je predvsem, da dela super fotografije in super video. Ali ima kdo izkušnje z katerim od teh dveh?
Pazljivo v tej temi, mogoče boš dobil prej sliko kakega starega cegla kot pa nasvet.
Jaz sem malo raziskoval pravjo, da je pr pixlu edin mal težava z baterijo po 2-3 letih, da ne zdržijo kej dost.
Vam se že orng kisa s to politiko na tem forumu haha
Napisano
To je bol za jamralnik...kaže cel teden sonce, sem rekel super za kolo...danes se zbudim v burjo 😢
Povezava za deljenje
Deli na druge strani