Ne bom se vtikal kaj kupujete ma men je to smešno, ko nekdo kupuje poceni klimo za 5-7let kolkr je garancija. Klimo se kupi za 20let. Vidim kako je tle, kar sva z fotrom pomontirala micik, toshib in daikin. Večinoma še vse dela(nekaj je bilo okvar elektronike ). Moja klima ima preko 22let.
Kupujem rabljeno Mazdo 6 (ali 3, nimam neke preference) in me iskreno zanima če so težave s Skyactive 2.2 CD 175 masino dejansko tako pogoste, kot ljudje na forumih pravijo, ali vidim samo tisti 1% ki se glasno pritožuje, medtem ko jih 99% fura svoj avto brez problemov?
Poleg tega me zanima koliko od teh težav bi lahko bilo ker si nabavijo dizla za mestno vožnjo, pol so pa presenečeni ko se jim filtri zamašijo in stvar ne deluje kot bi mogla kljub temu da vidi avtocesto 2x letno.
Skratka zanima me, če je ta model res toliko problematičen, ali samo poslušam napačne ljudi.
Jaz mam vedno 2 stvari s seboj.. Magnezij 400mg, pa od SIS GO Electrolyte. Ostalo pa kar je je voda, ponavadi kje dodtočim na poti,..štartam pa vedno z cca 3l
Ne rabiš, to je staro 10 mes. in je vse mehko kot puter.... 👍😉
Ga ne vleče skup..... 🤗👌
Srebrna kozica je vezno tkivo in ostane zmeraj trdo/gumijasto(ta tip kolagena se ne razgrajuje kar tako + zorenje mesa vpliva na mišično tkivo) ni važno kolk je meso uležano oz starano. No konc koncev pa itak ti to kuhaš oz ješ, ne jaz 😅🤣
ker imam krajši dopust (je treba pokoristi lanskiga) sem se namesto z avtom raje odločil za krajšo furo s kolesom na okoliški hrib in na poti nazaj čez dolino skočil na serekeš, k veterinarju po tablete za psa in v lokalni bike shop mal pohengat
null
glej tvoja prerokba se je uresničila
Priden, jaz načrtujem za soboto spet preko 1000višincev, na šunke seveda,.. pa ene 50-55km. Sem reku, da grem 10 zaporednih fur vsaj 1000 višincev ali več
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ena v bar-u Kelti v Vipavi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani