Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalit moram forumskega frenda (Schurda), ki mi je zelo hitro uredil eno pošiljko s Kitajske, zadeva je avtomobilske narave, da ne bo pomote, ehhe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes obrisal prah z domačih uteži in malo pokwihtal oz. testiral fizično moč. ŠE VEDNO niso težava dvigi preko 100kg in to ne samo v "benč potisku", tudi v zahtevnejših vajah, sem zelo zadovoljen in očitno še nisem za v DeSUS, haha. Navdušen nad dosežkom 46-letnika, ki je s tem dobil zagon, da začne redno trenirati, počutje pa je itak odlično odkar sem pri 2-mestni cifri na tehtnici. Želim tudi vam polno takšne ali drugačne akcije v letu 25 ter seveda temu primernega počutja! :) V kratkem še energijske pijače v celoti prepustim pozabi in sem zmagal na celi črti. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zadovoljen sem predvsem s svojo telesno formo IN da sem v zadnjih 4ih mesecih leta 24 izpil toliko alkohola, da bi ga vsega upal skoncentrirati v eno popoldne, sesti za volan in ko bi mi policist predpisal alkotest, bi bil rezultat POD zakonsko mejo za globo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 12 minutami je Bini napisal:

Kaj pa piščanček.... 🤣

Ne živi pri meni, kadar sva skupaj, ponavadi wikend-e, pa niti slučajno nisva pri "ekranskih športih", ampak v gibanju in naravnem okolju.

P.S. Mobilca ima pa 15-letnica itak bistveno boljšega od mene, tako da jo pogosto prosim, naj ona naredi fotko, da ne bom jaz z Žaomi-jem se matral in sramotil, hohoho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 16 urami je godlike napisal:

Čakaj malo. On vprašuje o midrange telefonu.

Ti pa mu predlagaš izredno dragi flagship za vernike. 😮‍💨

Pol mu z lahkoto rečemo, da je S24 jajc in naj vzame Fold-a.

Se strinjam s tem kar si napisal, trenutno res razmišljam med A55 in A52S, kot ga je nekdo zgoraj priporočil kot izredno dobrega. Napram 4-letniku Redmi9T bo pomoje kar izboljšanje, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Dober večer! Razmišljam o nakupu Samsung-a A55, me zanima, če ga ima kdo v lasti oz. uporabi? Ali pa kakšen predlog katerga mobilca kupiti v rangu 200, do največ dobrih 300€? Dovolj imam meglenih fotk z mojim Žaomi-jem Redmi-jem 9T. Baterija s 5000maH, kapo dol, ampak vse ostalo je bolj tako-tako, medtem ko fotkič je pa totalna grozljivka, z domnevnimi 48MP-ji, heh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 38 minutami je FuManchu napisal:

Povej kje imajo to sploh? Bi res rabil za dva odtoka.

S to pozitivno energijo in načinom razmišljanja, nikakor ne dvomim, da boš našel ustrezno rešitev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 31 minutami je FuManchu napisal:

To je mogoče dobro samo za po odtočnih ceveh spustiti.

Nihče ti ne brani, ne pozabi kasneje poročat, če je lepo teklo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A komu? Do VSEH svojih poštenih strank, je zelo prijazen in ustrežljiv, večini tudi podari CELOTEN popust, ki mu pripada v Euroton-u. Toliko o tem! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.