Z M A J 10.542 Napisano 8. julij Avtor Svetovne kolesarske dirke Napisano 8. julij Noro, kaj dela naš Marsovec, kapo dol. Rogle tudi še ni za odpisat, jaz ostajam optimist. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 8. julij Chat is back ... Napisano 8. julij Dobro naliva in zaliva Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 7. julij Pohvalite se,... Napisano 7. julij pred 11 urami je FuManchu napisal: Jaz sem bil pri Telekomu več kot 20 let. Pa sm jim zatežil za popust. Do mi rekel da naj zamenjam operaterja. Pa sem ga😁 Identično je bilo pri meni in če ti že ONI svetujejo, jah le za kaj bi potem trmasto vztrajal pri manj ugodni varianti, hihi Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 7. julij Jamralnik v2 Napisano 7. julij Zdajle pečem KOčerjo, kosilo in večerjo v enem, heh Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 7. julij Kava Napisano 7. julij Pri meni ravnokar prva današnja V TEKU Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 6. julij Aktualni dogodki! Napisano 6. julij Čestitke našim perspektivnim mulcem Mladi slovenski košarkarji do bronaste medalje na SP | 24ur.com WWW.24UR.COM Mlada slovenska košarkarska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu do 19 let v Švici prišla do zgodovinskega uspeha. V malem finalu je z... Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 6. julij Formula 1 Napisano 6. julij Sem se bal, da ga bo na koncu g. Dimnikar ujel, ma mislim, da mu je celo on nekako privoščil to tretje mesto, hehe. Me je pa danes Gasly zelo pozitivno presenetil, ko nikakor niso uspeli mimo njega in to v Alpinu. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 6. julij Chat is back ... Napisano 6. julij Neke nevihte se bližajo, tako da po(s)krijte plehnate žrebce in ostale frende Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 6. julij Aktualni dogodki! Napisano 6. julij Uf tegale pa jaz ne bi šel poslušat (še manj plačal in v gnečo), niti za zajeten honorar, še dodatno pa to kakšne sorte osebe se tam zbirajo. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 5. julij Svetovne kolesarske dirke Napisano 5. julij Danes se je pričel TOUR de France 2025, verjetno vas je kar precej, ki ga boste vsakodnevno spremljali in navijali za naše. Škoda, da je Rogla že prvi dan pridelal več kot pol minute zaostanka, upam da mu bo šlo naprej dobro in predvsem brez padcev. Vsekakor računam na zeelo zanimivo 3-tedensko dirko. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 5. julij Formula 1 Napisano 5. julij Verstappen naredil božanski krog, kapo dol Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 4. julij Avtor Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 4. julij Tole si preberite o kakovosti in NEvarnosti nekaterih vozil; So eni najbolj prodajanih avtomobilov pri nas tempirane bombe? | 24ur.com WWW.24UR.COM So eni najbolj prodajanih avtomobilov pri nas tempirane bombe? Po tem ko je Francija zaradi še ene smrtne žrtve v Franciji odredila odpoklic... Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 3. julij Chat is back ... Napisano 3. julij Slivka, LOKOVEC ponovno na TV, zdaj v kontekstu dostavljanja vode s strani gasilcev. Ravnokar gledam SLO1. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 3. julij Aktualni dogodki! Napisano 3. julij pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal: Mamice in očki. Taiste, taisti, ki skoz na telefonih visijo. TELEFONSKE generacije, kamorkoli pogledaš, tudi za volanom in na semaforjih, ko rabi 200 let, da potem SPELJE :((( Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 2. julij Pohvalite se,... Napisano 2. julij Telekom Slovenije, nasvidenje in verjetno nikoli več. Danes sem se jih rešil in imam T-2 zdaj. Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 1. julij Avtor Razni zanimivi posnetki in članki Napisano 1. julij Vodnik pred Tourom: Favoriti, ključne etape in ščepec bogate zgodovine WWW.RTVSLO.SI V Lillu se bo v soboto začela 112. Dirka po Franciji, kjer bo najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar napadal že svojo četrto zmago... Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 1. julij Aktualni dogodki! Napisano 1. julij Kdo vse na služenje vojaščine, lahko odloči žreb. V boben tudi ženske | 24ur.com WWW.24UR.COM Na Danskem bodo v skladu z uveljavljeno spremembo zakonodaje na služenje vojaškega roka odslej lahko vpoklicali tako moške kot ženske... Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 30. junij Pivo mi paše Napisano 30. junij Na zdravje s KUŠTRAVCEM Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 30. junij Pivo mi paše Napisano 30. junij pred 12 urami je Jest napisal: Sem včeraj kupil dva za probat… pa je kar OK… zdaj je ostal samo še eden v hladilniku…. A če bi izpil oba, bi potem smejko, z obema očesoma pomežiknil? :=) Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 29. junij Formula 1 Napisano 29. junij Težko bo letos kdo drug prvak kot Pias3, pa bi jaz vsekakor raje Landa videl tam Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 29. junij Formula 1 Napisano 29. junij Jaz pa držim pesti za Russlla Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 29. junij Kaj poslušate? Napisano 29. junij https://www.youtube.com/watch?v=IL_fMZjGGpA&list=RDIL_fMZjGGpA&start_radio=1 Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 29. junij Formula 1 Napisano 29. junij Rdeči navijači, kakšna imate pričakovanja za današnjo dirko, glede na lepi štartni mesti? Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 28. junij Pohvalite se,... Napisano 28. junij Popolno popoldne na Bloškem jezeru, odprta streha pa itaaak Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 10.542 Napisano 28. junij Chat is back ... Napisano 28. junij Hobi-horsing: čez ovire na plišastem konjičku tudi na olimpijadi? | 24ur.com WWW.24UR.COM Bosta jezdenje in preskakovanje ovir na plišastem konjičku postali olimpijska disciplina? To je namreč velika želja vseh tekmovalcev tako... Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Noro, kaj dela naš Marsovec, kapo dol. Rogle tudi še ni za odpisat, jaz ostajam optimist.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani