Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Joj,je dal Heifeld lekcijo Fonzitu ?zmeden? Se mu sigurno ?e zdaj bliska :vskalo:sramezljiv

Pa :ph34r: vozi brez napak,da ne bo obveljala tista: "Kjer se prepirata dva... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

Ti-ti za prvi avto! B)

Ne re?m, bi pa mev tako deklino ki ma TTja, tko da pol ko ti da kajlo, mi loh da? telefonsko! :hohoho:

Jes, vsaka ?ast, ?e dolgo se nisem tko nasmejal... :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nasvet
Napisano

Sicer imam jaz izku?nje samo z gume-direkt kjer sem ?el posebej na banko ter vpla?al vnaprej ampak gume so vseeno pri?le. :danzoman::hohoho:

Na tej strani lahko komot kupi? s kartico, jaz sem ?e ve?krat, pa je 100%! :jupiii:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nasvet
Napisano

?e ima kdo izku?nje z naro?anjem po internetu, mi naj prosim svetuje, kako in kdaj se pla?a kreditno kartico

lp

Ja malo rizika je pri vseh teh pla?ilih s karticami, vendar mora? vsaj malo vedet kako "resna" je stran, na kateri kupuje?! Sam zaenkrat nimam ?e slabih izku?enj,( knock knock on wood ) je pa vedno prisoten nekak?en strah...

Pa sem ?e banki predlagal, da bi uvedli posebno kartico, na katero bi si sam prenakazal to?no isti znesek, kot stane izdelek ki ga kupuje?, druga?e pa bi bilo stanje NI?,tako da do zlorab ne bi moglo prihajati! :P

Ali pa bi za vsak nakup na internetu zahtevali tvojo potrditev recimo na banka-netu, ?ele potem, bi sprovedli pla?ilo!

Banke pa ni?... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Nara??anje ?tevila prometnih nesre? ni samo posledica objestnosti, marve? velikega pove?anja ?tevila motornih vozil in njihove kakovost glede ccm in KS. Premalo izku?eni vozniki imajo pogosto v lasti vozila, ki jim niso dorasli, ne psiholo?ko, ne v poznavanju tehnike vo?nje. .

Jap, se popolnoma strinjam! :bravo:

Glede zdrsavanja vozila pa predlagam obvezno opremo pri vseh novih avtih ESP in pa normalno ABS!

'In kje je re?itev problema,

- v veliko ve? vzgojnih TV oddajah.

- Divjake poskusiti najprej socializirati z obveznimi ?olami varne vo?nje, ?e tudi to ne pomaga odvzem vozila in vozni?ke.

- Napraviti ve? adrenalinskih dirkalnih stez zaprtega tipa, kjer bi si nekateri vozniki lahko dali du?ka

- Najti re?itev za mestne gu?ve ob konicah

- ………..

Super ideje :rispekt: ?e namerava? v politiko, dobi? moj glas! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Tempomat ni nikakor priporo?ljiv v mestnem prometu, pa tudi na avtocesti ne, ?e je pred tabo kolona, ki jo je potrebno prehitet. Namre? pove?uje reakcijski ?as. Noga je ponavadi dlje, kot ?e je na gasu. ?e uporabimo stikalo za izklop, se reakcijski ?as pove?a za toliko, kolikor je noga dlje od zavore,

No ni tako stra?en ta tempomat, vsaj jaz ne poznam primera,da bi bil kriv za te?jo prometno nesre?o!

Jasno, da je nevarno,?e vozi? v koloni na meter razmaka 50 na uro s tempomatom, sicer pa je reakcijski ?as zaviranja bistveno kraj?i, ker ne dr?i? nogo na gasu, ampak v bli?ini zavore! :bravo: Probaj, vaja dela mojstra; sicer pa ima? ogromno prostora pred sabo, saj itak nih?e ne vozi 50 v naselju,(po AC pa ?e manj 130) razen, ko so opozorjeni, da je radar! ?zmeden?

tempomat je najbolj nevaren, ?e ima kaka super kratko kiklo, avto pa kar pelje... :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

To je res - kolega, ampak ?e vseen ?e je omejitev 50, naj pa? dejansko se pelje (vsaj) 50, ne re?em, da morajo vsi vozit 70, pa? pa naj se vsaj dr?ijo omejitve in ne da se vozijo 10 in ve? pod njo! <_<

Zato pa je tempomat; narihta? petdeset, pa nogo z gasa pa ob?uduje? folk,gre sicer sme?no po?as, ?e pa vidi? kako fajno bejbo, si pa ?e hvale?en, da je taka omejitev! :hohoho::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Ja, gotovo je ?oferska kultura pri nas na zelo nizki ravni; po moje pa bi morali omejiti ?tevilo konjev pri novih voznikih do neke starosti! Namre? ?e dan po opravljenem izpitu vzame fotrovo bemvo z 200 konji in nesre?a je tu! :(

Povejte kateri osemnajst-dvajsetletnik s tako mo?no ma?ino ne bi pokazal prijatlom, kako leti...?

Ali povedano druga?e; ?e bi bili tisti trije fantje v fi?otu, bi bili ?e zmeraj ?ivi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

semafor s kamero
Napisano

Jaz sem enkrat ?e dobil slikco pa polo?nico domov, ker sem vozu 75 km in ne 70 kot je bila omejitev in to nekje pri Drenovem gri?u po stari cesti! :(

Najbolj ?alostno pa je blo to, da sem moral pla?ati 10KSIT za ?rnobelo sliko sprintano na predpotopnem tiskalniku z resolucijo nekje 400x400 pikslov, tko da sem komaj ugotovu, ?e je bila tisto res moja Mazda! ?zmeden?

Za tak dnar bi bla fotografija komot barvna... :vskalo:

zadnje ?ase pa vozim po ob?utku, ker mi je odpovedal merilec hitrosti.

Zadnji ?as da nabavi? MAZDO! :ouje:

Sori, nisem zdr?al.. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boss & Zemir
Napisano

Opa, pa nas je res kar neki ?korpijonov na forumu! :P

Sicer pa obema vse naj, pa veliko predvsem varnih KM z Mazdo, pa ne pretiravajta :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

:

Nis ga stanj?ali ampak podlj?ali z netetstiranim materijalom,ki se je sevada kasneje zlomil. :(

O.K. ?e bi bila stvar tko enostavna, bi kdo najeb.., pa kakor vem ni nobeden! Sicer pa, a se kdo spomni, kdo ga je gonu od zadi, saj ?e bi vozu tko ku Fonzi zadnjo dirko, bi lahko imel lipov volanski drog, pa se ne bi prelomu! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jz mislm da je bil Ayrton idealna kombinacija (takratnih so-junakov) Manslla in Alena O'prosti, kar pomen da je bil divji skor kot Mansell, obenem malo bolj prera?unljiv kot on, mel pa je vej le?nikov kot Alene O'prosti, pa mozak mu je tut deloval, tko da loh bi se rekl da je od obeh pobral pluse in ne vzel minusev! :ljubezen:

A se mogo?e spomni?, kdo mu je dihal za ovratnik( Ayrtonu namre?) preden se mu je zlomil volanski drog, ki so mu ga in?enirji po njegovih protestih stanj?ali, ker ga je mo?no oviralo pri dirkanju? Thinking... :whatever:

Mansell pa je bil sploh zadnji brezkompromisni vitez z otoka! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja res enkratno dirkanje ?umija, mislim da ga bo vsak resni?ni ljubitelj F1 pogre?al... :bravo:

Fisiko sploh ni mogu verjet, da ga je ponovno dohitel, ?koda ker je zmanjkalo ?asa,bi ziher pri?el na stopni?ke; res vsaka ?ast! :rispekt::rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?ave na vidiku
Napisano

ja totalna bedarija.dajmo zaklju?it.na za?etku je blo zanimivo zdaj pa je ?iva kalvarija.naj nekdo zaklene temo, da ne bomo ve? jokali...va?no da smo zdravi!

Re?itev?

Hitro prodaj Nissana, ki ti je prinesel nesre?o, pa nazaj k MAZDI!!! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

A ste gledli kaj F1 dans? :D ?umija?i verjetno raj?i ne bi ne.... :P Sicer pa po smoli Alfija na zadnjih nekaj dirkah,je prav,da ma tudi ?umi malo smole.... :D

?e dobro da je ?umi,sicer kaj bi gledali letos? ?zmeden?

Alfi in KDO???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No ja,na zadni dirki res ni mel sre?e Alfi.... <_< Samo bi blo pa res zanimivo jih posadit v isti avto,pa gremo eno dirko,pa da se vidi! :bravo:

Jaz bi dal ?e Kubico zraven v enakem avtu, bi stavil, da.... vam prepu??am zaklju?ek! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.