Danes počastil sodelavki s pico z polnjenim robom, pri Pinkiju, matr kok je pa to dobro.
No pa zdele namestil glih še pravi čas NEO TV, ko so mi prejšnji Siol box ukinili, ker je bil preveč Desus izvedba in je prenehal delovat. Ravno pravi čas, da sem še ujel v cilju VESOLJCA; Pogačarja.
P.S. kako se vloži baterijo v ta NEO daljinec, to je pa bolj za v Jamralnik, nikakor ga nisem uspel odpret, potem pa ruska tehnika, ga fliknem po tleh in se nekako odpre, da sem vložil baterijo, heh.
Včeraj s kolesom na sv. Primoža. Precej zahtevna zadeva, zlasti zaključek, kjer je dokaj kamnito, skoraj skalnato, zraven zelo drobcen pesek, koplje v prazno, naklon pa 'kr na nivoju' :)))
V ASSnu je bila izjemno zanimiva dirka. Škoda mi je le, da je Quart v pesek butnil in skoraj izločil tudi Aleiša, ki bi sicer zelo verjetno ZMAGAL. No tako je pa mojstrsko pridobival mesta in z DVOJNIM prehitevanjem v zadnji ovinke, skočil celo s 6. na 4. mesto. Predstava in pol.
Eee, čakaj malo. Sm kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih tanartabol. Kaj je zdaj to? A v službi nimate strehe?
Mi jo sicer imamo, recimo kolegica, ki je vrtnarka, pa je dejansko nima, skratka nič čudnega.
Zdele pa malo pospravit po hiši in kasneje na eno 40-letnico (ne, Slivka, frend praznuje 40.RD in ne grem v naskok na osebo Ž spola v starosti 40, let, da ti olajšam branje, hehe).
Ni lepšega, kot koristiti en teden starega dopusta
Ni lepšega kot odštevanja zadnjih dni, da jim ODPOVED urežem, samo da se ablast vrne z dopustov. Medtem se že dogovarjam za novo zaposlitev in imam kar dobro izbiro na voljo.
P.S. nobena od opcij ne bo politična zaposlitev, hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pogačar je VESOLJC, tudi Rogla odličen tretji. Kako sta šla v finalni makadamski 22 % klanec, adio pamet!!!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani