Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Dimnikar kot mu rečejo, mora biti pa kar zadovoljen s 3. mestom. Sem optimističen glede naslednje dirke; Silverstone. Mogoče pa bo prva zmaga Srebrnih v sezoni 2022 :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zmagovalec dirke govori SLO jezik, pravzaprav gre za nr. 1 svetovnega kolesarstva. Odličen zaključek z Mohoričem danes v NM. :)

IMG_20220619_130610.jpg

IMG_20220619_130445.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 2 urama je TiEn napisal:

Težava merca je da še vedno ne razumejo koncepta, da bi lahko pripeljali potrebne posodobitve, pa nekaj eksperimentirajo.

To se bere, kot da jim je pomotoma nek NLP pristal v dirkaško garažo in zdaj previdno okrog njega postopajo in se začudeno praskajo po bradi. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sožalje vaši ekipi. Naš Merkl je počasen, pa vsaj točke nekako nabira, zlasti 63 se precej dobro znajde v srebrni konzervi. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gor iz smeri Vodic oz. Šinkovega Turna, pač po tistem makadamu, ki se potem par min pred planinskim domom združi s cesto iz vasi Rašica oz. Gameljn.

Dol pa sem šel v smeri Dobeno in potem povratek preko Domžal v moje kraljestvo. Naj povem da je bil teren moker, proti Dobenem pa blatno in še blato čez drseče skale, sem glih še pravi čas razjahal konja in ga za roge vlekel navzdol, ker sem se 1x za las ujel, da ne priletim s konkretne višine, hehe. Kot na ledu :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 3. 6. 2022 ob 17:21 je TiEn napisal:

Sm že bil na Grintavcu pa še marsikje drugje 😅

Poleg Jezerske, priporočam tudi Kokrsko Kočno, na katero ne gre skoraj nihče.

Kar se kolesarstva tiče; včeraj na Rašici, mi je zanimivo, kak mesec nazaj crknila baterija števca in sem kar vesel, da niti hitrosti niti razdalje več ne spremljam, dejansko se človek počuti SVOBODEN. :)

IMG_20220608_105315.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Marsovci - Darsovci
Napisano

Tovrstne najcenejše kolesarske ceste so se po državi zelo razpasle, a očitno nihče ne razmišlja v naprej in tako dobesedno z njimi nihče ni ničesar pridobil, marsikomu pa zagrenijo življenje in zmanjšajo varnost. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
pred 38 minutami je Freak napisal:

Bogi A.Espargaro 😒 Quartararo je bil pa razred zase 👍

Zmedel se je pri matematiki, škoda za fanta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko prebiram tole temo, sem jaz očitno edini kolikor toliko aktivni kolesar, ki še NIKOLI ni meril pulza. Ko vidim, da ne zmorem več suvereno napredovat, se ustavim, kaj popijem in potem dalje, nobene drame. :)

Aja, ravno sem prispel (po službi) iz Kamniške Bistrice, kar mi je v obe2 smeri skupaj nekih 35km, čist luštna rekreacija, zdaj pa počasi na zmenek, da ne bo kolesarjenje vrhunec dneva, hohoho.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kar zanimiva dirka je bila, glede na to, da govorimo o Barceloni. Merkl pa se vrača na vodilna mesta, kot kaže, juhuhu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.