Zanimivo mi je sedaj opazovati različne stile voženj,ko sam ne morem voziti. In me drugi vozniki, različni, prevažajo okoli.
A ni nekako samoumevno, da ljudje poslušajo motorne obrate in menjajo, ko je potrebno? Ne... V drugi na 4000 obratih. 70/uro.🙄... jaz bi bil že v šesti brzini. In kar je najbolj zanimivo pri vsem? To, da vozijo nekateri zelo počasi a hkrati imajo zelo veliko porabo.
Skratka, zelo trpim kot sovoznik, ko nekdo matra motor. Najraje bi se presedel in sam vozil. 😬
Jaz včeraj nazaj proti Lj na Uncu ven, ker je bila kolona, ki se je začela par kilometrov pred Logatcem in trajala glede na AMZS aplikacijo do Brezovice. Drugač pa ja, ena rešitev je Horjul, druga pa na drugo stran proti Borovnici.
... tretja pa, da ne greš v tej gneči nikamor. V zadnjih treh primerih, ko sem šel v Ljubljano, sem vsakokrat porabil točno dve uri za to kratko pot. V enakem času pridem do Venezie. Še pol ure zraven in sem v Veroni.
Evo nazaj iz Dolomitev. Noro. Kar tam bi ostal....
Te mašine so se pomojem prpeljale do IT kar z avijonom. Ne verjamem, da so šli vse po cesti.
V Dolomitih se da vedno srečati zanimive kolone, včasih so to starodobniki - relly vozila, drugič kaki porsche-ji, tretjič srečaš lastnike ferrarijev, skratka vedno je pestro.
DeSUS vozniki so znani po tem, da celoten čas vozijo okrog 60kmh, ne glede ali je naselje ali izven (verjetno si misli da ne more dosti falit s to "optimalno" hitrostjo, hehe), upam da vseeno potem na AC-jih pospeši na tistih zverinskih 80kmh. :)))
Po moje ni tako hudo. Malce pretiravajo Boss in ostali.😊
Jaz tudi imam z makaronarji slabe izkušnje. Za moje pojme so eni slabših voznikov. Ciganski narod.
Jaz pa, same dobre. 😊
Imam pa, slabe z slovenskimi. Tako živčnih in objestnih voznikov (po domače kmetov, ki so si kupili bmw-je in mečke) kot so naši slovenceljni, jih ni daleč naokrog.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z obojem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani