Ob reki sedi moški, namaka trnek in ima na glavi opeko. Mimo pride mladenka, ga nekaj časa gleda, potem reče:
- "Gospod, vidim, da lovite ribe? Ampak zakaj pa imate na glavi opeko?"
- "To povem samo po seksu."
Ker je bil postaven moški, sta šla v grmovje in ko sta prišla nazaj, ji je povedal:
- "Na trnek ne ujamem nič, na opeko sem pa že štiri."
Ampak plačujemo jih pa še vedno. In nihče ne gre niti kolesarit, kaj šele, da bi kakšnih 700 ljudi tam v Bruslju "padlo skozi okno"... Torej, očitno nam je všeč, da nas je#€jo...
Voznik Uberja je bil šokiran, ko je ugotovil, da je v njegov avto prisedla njegova soproga. Bila je namreč v družbi moškega, s katerim je svojega moža varala. Posnetek se je hitro razširil po socialnih omrežjih...
Medtem ko vsi jamrate jaz sedim pod konvektorjem in na kavču vrednem kakih 4800€, noge na fotelju vrednosti 800€, gledam televizijo v vrednosti 4000€ in to poleg vodnjaka z žuborenjem vrednosti kakih 2800€.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ob reki sedi moški, namaka trnek in ima na glavi opeko. Mimo pride mladenka, ga nekaj časa gleda, potem reče:
- "Gospod, vidim, da lovite ribe? Ampak zakaj pa imate na glavi opeko?"
- "To povem samo po seksu."
Ker je bil postaven moški, sta šla v grmovje in ko sta prišla nazaj, ji je povedal:
- "Na trnek ne ujamem nič, na opeko sem pa že štiri."
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani