Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano

Dunajčan; po fitness-u, košnji trave in plezanju po domači strehi, v smislu preverjanja kritine po zadnjem neurju. :)

IMG_20250722_191953.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Svetovne kolesarske dirke
Napisano

Dns se maw šefa počutm, ker je etapa na PLEŠASTO GLAVO, ups goro :)) Bo verjetno fajn napeto, se splača pogledat, zdajle je že prenos na Eurosport-u. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dr. Pelka, našega avtomobilskega mačka moram pohvalit, ker mi je temeljito poštimal hladilni sistem Netopirja, da je zdaj pripravljen za skorajšnji dopust in daljše vožnje. Sem mu posledično danes vrnil (kar uporabnega) kombija, ki nam je dobro služil za transport piknik robe ta wikend. Je bilo hecno, ko ni imel nobenega nadomestnega avta in me je domov napotil z Jumper-jem. Boljš kot peš :))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Ma kaj ni bilo zvečer nobene, ki bi te temeljito pregledala?

Midva z ženo se redno pregledujeva, ker zadnje čase je ogromno klopov...

Za Encefalitis naj bi bil dobro zaščiten (večkratno cepljenje, letos ga bo treba obnovit, po 5-ih letih), medtem ko je Borelioza vedno odprta opcija in bo zdaj treba spremljati, če nastane tisti obroč. Lahko pa so pri komu težave tudi brez tega obroča.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal:

Veganski C vitamin ni glih neki doping. Moraš jemati tistega v mesu.

c-r.jpg

Tole imam nek koncentrat iz Spar-a, pomoje iz enega litra narediš 100 litrov KISLICE, ker v 1,5l vode res dam samo par kapljic in je kislo k strela, z mineralno vodo je tudi odličen okus. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Enega mojstra (bagerista) poslal v 3 Pisane Marjetice, stalno neko dogovarjanje, pa da se slišiva v torek, pa da se slišiva v četrtek, pa dajva se slišat v ponedeljek in kasneje se na ta njegov PONEDELJEK niti ne odziva več na telefonske klice in sms-je. Mah res fuk adio pamet, a je tok težko rečt; ne utegnem, ne želim, nočem, ne bom ... ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.