Četrtek sem naredil moj osebni rekord v dolžini đira. Dobrih 90 km. Iz Izole do Buj (HR) po parenzani, za nazaj pa malu tu in malo tam do Izole, 5 ur brez večjega počitka. No z ebikom z minimalno pomočjo letrike. Lepo je bilo. Rit pa me še danes cveti🫣😳
Jaz sem razmišljal, da bi kar eno multifunkcijsko tableto od bazena raztopil v vodi in pošprical fasado. In potem spral glive dol. Bi delovalo al bi uničil fasado? Druga čistila so res zelo draga.
Juhu. Končal 40 dnevni post brez alkohola😉. No, nekaj dni sem bil prisiljen zaradi posega, ostalo pa kar tako. Občutki: brez veze. Nič kaj boljše se ne počtim oz. še slabše🙃. Pašalo bi kako cepivo proti prehladu, pa kako cepivo po hrani, da se nebi tako pretakalo po črevah🤨. Pa kaka dobra piva zraven pice...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Četrtek sem naredil moj osebni rekord v dolžini đira. Dobrih 90 km. Iz Izole do Buj (HR) po parenzani, za nazaj pa malu tu in malo tam do Izole, 5 ur brez večjega počitka. No z ebikom z minimalno pomočjo letrike. Lepo je bilo. Rit pa me še danes cveti🫣😳
Povezava za deljenje
Deli na druge strani