Moj Ford je danes prestal drugega tehničnega z odliko. Mojster si je malo glasbo ojačal in se ni mogel prečuditi B&O sistemu. Pravi da proti Bose/JBL je to rang višje in ne more verjeti da ga ima Ford. Povedal mi je tudi, da je prvi Focus s head display-em, ki ga je videl.
Po statistiki tehničnega je Focus naredil v dveh letih 37.400km. Torej 18.700 na leto.
ja valjda da se skladišča ločena, ne samo eno župo Pol ne bi noben avto več vozil
Pa dobro no.
Sladišče za dizl ni isto kot za gorivo (95). Saj tak nori nismo.
In zakaj avti ne bi vozli, če bi imeli skupno skladišče za gorivo (bencin 95)? Saj avto tudi vozi, če tankam na Petrolu ali Molu. Zakaj potem ne bi, če bi obojni dali svoj 95 v isto cisterno?
Se mi zdi, da tonemo in tonemo. Mogoče je v prvih postih kar nekaj resnice, trenutno smo pa v totalnih nebulozah.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Že leta ga uporabljam. Imel sem na dveh službenih Lenovotih in sedaj tudi na HP-ju (Elitebook).
HP probook deluje na oboje.
Top. Ko je telefon prazen, samo preštekam.
Lenovoti so celo delali na Samsung 20W adapter za telefone, HP ne migne.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani