Ah, to je bilo vse zrežirano... se točno ve kateri so bili tole in kdo jih je tja napotil, da so delali kažin, kot so poskušali že nekajkrat pred tem. Kako zanimivo, da v pol leta petkovih protestov ni bilo Hojsa niti bliz (prpa pač)in ravno v četrtek, glejga zlomak se je on veselo sprehajal po Lj. Seveda v spremstvu do zob oboroženih robocopov. In zraven je komaj čakal, da sreča kakega novinarja, saj je imel že pripravljen govor kako so novinarji in seveda petkovi kolesarji krivi za to situacijo. Predvidljivo na celi črti.
Seveda je zrežirano, tovrstno delovanje skupin je vedno organizirano, drugace ne more biti. Pobudnik je lahko en ali vec, je pa mal špekulativno govoriti da se točno ve kdo so in kdo jih je napotil. Tudi gibanje Hojsa ni tako enoplastno kot ljudje komentirajo. Potrebno je vedeti da so se nasilni protesti pricakovali, saj so bilo napovedani na raznih FB straneh kot je npr. VSESLOVENKSA VSTAJA NARODA, ki ima kar 32k clanov. Seveda je policija pridobila podatke da se je primerno pripravila, pomoje pa ni nic nenavadnega da gre min. za notranje zadeve skupaj z direktorjem pogledat kako poteka varovanje nasilnih protestov, prav nasprotno, zdi se mi celo pohvalno. Sicer je provokativno, ker je to pac Hojs, ce bi bil kaksen priljubljen minister pa bi lahko zgodba izpadla drugace. Mogoce je kdaj prisel gledat tudi miroljubne petkove proteste pa se to ni niti porocalo.
Ma seveda, brezdelni huligani, verjetno pripadniki navijaskih skupin, ki podobne razgrede izvajajo na tekmah. Tovrstna dejanja bi bilo potrebno obravnavati brez ničelne tolerance.
Mi je bilo pa kr slabo ko sem vceraj v živo spremljal razna oddajanja na FB in bral komentarje. Pa ne mores verjet na kaksen nivo razmisljanja in komunikacije je vecino teh komentatorjev padla, sramotno.
Mene pa zadnja jutra jezijo posipalci soli. Sicer nisem tehni?ni preglednik cest, samo meni se zdi to soljenje nepotrebno glede na to, da je cesta suha. Kaj vi pravite?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Seveda je zrežirano, tovrstno delovanje skupin je vedno organizirano, drugace ne more biti. Pobudnik je lahko en ali vec, je pa mal špekulativno govoriti da se točno ve kdo so in kdo jih je napotil. Tudi gibanje Hojsa ni tako enoplastno kot ljudje komentirajo. Potrebno je vedeti da so se nasilni protesti pricakovali, saj so bilo napovedani na raznih FB straneh kot je npr. VSESLOVENKSA VSTAJA NARODA, ki ima kar 32k clanov. Seveda je policija pridobila podatke da se je primerno pripravila, pomoje pa ni nic nenavadnega da gre min. za notranje zadeve skupaj z direktorjem pogledat kako poteka varovanje nasilnih protestov, prav nasprotno, zdi se mi celo pohvalno. Sicer je provokativno, ker je to pac Hojs, ce bi bil kaksen priljubljen minister pa bi lahko zgodba izpadla drugace. Mogoce je kdaj prisel gledat tudi miroljubne petkove proteste pa se to ni niti porocalo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani